Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Detox & Zen

20 maart 2019 - De studio van Yogaseads ligt aan de rand van Scheveningen, op steenworp afstand van de zee. Yogaseads is ontstaan vanuit het idee om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga staat voor verbinden, niet alleen van lichaam en geest, maar ook van mensen. Dat is dan ook wat er in de studio gebeurd. En eind deze maand kan je mee doen aan een voorjaarsdetox!

Zen aan zee

Het motto van Yogaseads is toch zeker wel lol hebben in het leven. Verlies ook met yoga de fun niet uit het oog! Iedereen heeft zijn/haar redenen om met yoga te beginnen. Bijvoorbeeld om te leren ontspannen, flexibeler, sterker te worden, of om andere mensen te ontmoeten. In die ‘zoektocht’ word je vergezeld door anderen. Hier ontstaat het fundament voor ‘community’.Een plek waar mensen samen komen, voor datgene wat ze verbindt: yoga. Daarin staan openheid en respect centraal. Uiteindelijk gaat het niet meer om de behoefte of het resultaat van jouw ‘reden’ maar om alles wat je opweg daarnaartoe tegenkomt.

De docenten van Yogaseads zullen je daar met veel liefde en passie in begeleiden, waardoor uiteindelijk ook je dagelijkse leven verrijkt zal worden.

Tropische Studio

De studio bevindt zich in hartje Scheveningen. Deze sfeervolle studio in een voormalige melkfabriek; ruim opgezet met een gezellige persoonlijke sfeer waar je je meteen thuis voelt!

Bij binnenkomst is er genoeg plek waar je je spullen kwijt kunt. Deze ruimte geeft ook gelegenheid om wat te relaxen en een kopje thee te drinken. Ook is er een toilet en kleedruimte aanwezig.

De studio ruimte zelf (100m2) is een prachtig ruimte met een tropisch houten vloer en een fan aan het plafond wat de indruk geeft dat je je in een tropisch oord begeeft. En daar helpt de verwarmde (!) vloer natuurlijk ook aan mee.

Detox mee

De jaarlijkse detox health week gaat bijna weer van start! Vanaf 30 maart tot en met 5 april kan je meedoen aan deze voorjaarsschoonmaak voor je lichaam.

De detox health yoga week gaat NIET over:

- alleen maar sapjes drinken
- jezelf uithongeren
- een week lang alles ontzeggen om daarna gewoon weer te vervallen in je oude patronen

Waar gaat het dan wel over??

- nadenken over wat je wilt veranderen in je eetpatroon en levenswijze
- ongezonde eetpatronen veranderen in gezonde eetpatronen
- gezond eten zoveel als je wilt!!!
- elke dag yoga doen
- proberen blijvende verandering in je eet/leef en bewegingsstijl toe te passen

Interesse? Vragen? Stuur een mailtje en Yogaseads helpt je verder! Doe ook mee en zorg dat je het voorjaar energiek en ontspannen ingaat.


Delen

Bekijk ook deze tips

Droomplek aan de kust

Surfles.nl gaat veranderen, en die verandering betekent groei! En dat vinden wij een potje leuk. Want dit initiatief wordt een mix van heel veel leuke zaken in het leven. Leuke bijkomstigheid is dat eigenaar Hans van den Broek in zee gaat met voormalig F.A.S.T. eigenaar Geert Verhoeff. Ja mensen, deze gouden combinatie is gegarandeerd succes!

Lees verder

A Night Out - Liefde aan zee 2

De dag om de liefde te vieren komt steeds dichterbij. De kust staat deze Valentijnsdag in vuur en vlam dankzij alle activiteiten op Scheveningen. Van hotspots voor een romantisch diner tot een concert vol zilte zoenen, aan het strand is het baden in een zee van liefde met Valentijn.

Lees verder

A Night Out - Shoppen aan het strand

Een dagje wandelen over het strand van Scheveningen, de Volvo Ocean Race Village bezoeken, en daarna nog even shoppen in de binnenstad. Of een hapje aan het strand en dan naar de stad, dat is toch wat je wilt?! Vooral omdat het strand naar de stad wordt gebracht met het feestelijke thema ‘Fête de la Mer’. Dus je voelt je als een vis in het water in de binnenstad.

Lees verder