Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Diner aan zee

9 juli 2019 - Er is weer een nieuw pareltje te vinden op Scheveningen! Langs de prachtige boulevard, met uitzicht op zee, kan je genieten van heerlijke happen voor een zacht prijsje.

Even voorstellen

Op meerdere plekken in Nederland kan je al van Humphrey’s genieten. Het restaurant staat bekend om het lekkere eten tegen een zachte prijs (€29,95). Dat is dus culinair genieten aan zee.

De verbouwing op de boulevard brengt dus leuke verrassingen met zich mee! Er gaat van alles open en daar zijn wij ontzettend blij mee; hoe meer zielen hoe meer vreugd.

In de binnenstad zit er al een tijd een vestiging in de Molenstraat. Het principe is eenvoudig; een 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs.

Er zijn meerdere gerechten per gang om uit te kiezen. De menukaart wisselt elke twee maanden en bestaat uit zowel vlees- en visgerechten, als vegetarische gerechten.

Het pand, dat tussen het Kurhaus en Sea Life is gelegen, waarbij Humphrey’s op de eerste etage boven Legoland is gevestigd, is volledig opgetrokken uit glas, zodat je zowel binnen als buiten kunt genieten van een uniek zeezicht.

De inrichting is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries. Er zijn comfortabele stoelen en banken, een grote gezellige bar, warme verlichting en veel groen. Dus kom snel de sfeer en de kaart proeven!Delen

Bekijk ook deze tips

Scheveningse ‘Schattepetat’

Wassenaar Snacks is al bijna 50 jaar een begrip in Scheveningen. Opgericht door Joop Wassenaar in 1960, die later werd bijgestaan door zijn broers Jacques, Martin en Albert Verheij. Inmiddels is het nog steeds de beste snackbar van Scheveningen, hoog tijd om eens een kijkje te nemen in de keuken!

Lees verder

Kaas aan de kust

Er gaat niks boven een broodje kaas, of gewoon een blokje. Het allergezelligste kaaswinkeltje van Scheveningen is je dan wel bekend. En zo niet, dan mag je deze tip zeker niet missen. Of je nu houdt van komijn of geitenkaas, misschien liever wat boerenkaas of een fondue, ze hebben bij deze winkel voor ieder wat wils!

Lees verder

A Night Out - Overzicht September

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out september. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Lees verder