Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Diner aan zee

9 juli 2019 - Er is weer een nieuw pareltje te vinden op Scheveningen! Langs de prachtige boulevard, met uitzicht op zee, kan je genieten van heerlijke happen voor een zacht prijsje.

Even voorstellen

Op meerdere plekken in Nederland kan je al van Humphrey’s genieten. Het restaurant staat bekend om het lekkere eten tegen een zachte prijs (€29,95). Dat is dus culinair genieten aan zee.

De verbouwing op de boulevard brengt dus leuke verrassingen met zich mee! Er gaat van alles open en daar zijn wij ontzettend blij mee; hoe meer zielen hoe meer vreugd.

In de binnenstad zit er al een tijd een vestiging in de Molenstraat. Het principe is eenvoudig; een 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs.

Er zijn meerdere gerechten per gang om uit te kiezen. De menukaart wisselt elke twee maanden en bestaat uit zowel vlees- en visgerechten, als vegetarische gerechten.

Het pand, dat tussen het Kurhaus en Sea Life is gelegen, waarbij Humphrey’s op de eerste etage boven Legoland is gevestigd, is volledig opgetrokken uit glas, zodat je zowel binnen als buiten kunt genieten van een uniek zeezicht.

De inrichting is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries. Er zijn comfortabele stoelen en banken, een grote gezellige bar, warme verlichting en veel groen. Dus kom snel de sfeer en de kaart proeven!Delen

Bekijk ook deze tips

Winters warm

​Om warm de winter door te komen hebben wij een aantal hartverwarmende tips voor jullie op een rijtje gezet. We nemen je mee in een winterse wereld vol lichtpuntjes en hoogtepunten. Dus pak een kop thee en lees even mee!

Lees verder

Floaten met Valentijn

​Donderdag 7 juli opent FloatCenter de Pier op Scheveningen. Vanaf nu kun je ook floaten, oftewel drijven boven zee! Floaten is gewichtsloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciale floatroom. Als je ooit in de Dode Zee hebt gezwommen, weet je eigenlijk al wat het is. Maak nu gebruik van de pre-openingsaanbieding van het FloatCenter op de Pier!

Lees verder

Ringen aan zee

Stel je eens voor: Twintig zandringen van circa 150 bij 300 meter die worden opgebouwd door twee zilverkleurige graafmachines. Het strand van Scheveningen wordt tot een kunstwerk gemaakt. Het blijft niet bij verbeelding, dit is allemaal echt. En dit weekend kan je dit kunstwerk komen bewonderen bij de officiele opening!

Lees verder