Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Diner aan zee

27 januari 2020 - Nieuwe parels ontdekken op Scheveningen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Langs de prachtige boulevard, met uitzicht op zee, kan je genieten van heerlijke happen voor een zacht prijsje. Maar vergeet vooral niet om af en toe even Scheveningen in te gaan en meer te ontdekken!

Restaurant de Dis

In het oude centrum van Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand, kun je genieten van een smaakbeleving aan zee.

Restaurant de Dis wordt gerund door eigenaar en chef Bas Vermeijden en zijn partner Joy van der Laan. Met vakmanschap en liefde bereiden zij hier de lekkerste gerechten!

Op het menu

Lokale en seizoensgebonden producten op een wisselend menu; dat klinkt je toch als muziek in de mond?

Ook kun je hier volledig vegetarisch eten en heerlijke wijnarrangementen bestellen. Aangezien het een klein restaurant is, is een reservering wel zo handig.

Dus wandel eens een keer verder Scheveningen in, en ontdek meer heerlijke happen aan zee!Delen

Bekijk ook deze tips

Strandseizoen

De temperaturen stijgen langzaam maar zeker, en het zonnetje laat zijn gezicht weer zien. Wij staan de popelen om het voorjaar te begroeten en de zomer in onze armen te sluiten. Het strand van Scheveningen is 'the place to be', droom even mee in de stad aan zee.

Lees verder

Theater aan zee

Laat je meeslepen door indrukwekkende musicals, concerten, familievoorstellingen en andere theatershows. Je kunt het hele jaar door genieten van magisch theater aan zee; en er is voor ieder wat wils zoals je in dit overzicht kunt zien. In het AFAS Circustheater Scheveningen beleef je een middag of avond om nooit te vergeten.

Lees verder

Bonfire Beachfest 2019

Het strand staat eind april weer in vuur en vlam, want Bonfire Beachfest komt onze badplaats verlichten. Magische vuurshows onder de sterren, live muziek en heerlijk happen bij een van de strandtenten. Het zomerseizoen wordt geopend met de betoverende avond!

Lees verder