Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Dineren aan zee

2 juni 2019 - De zon schijnt, het strandseizoen is weer begonnen en alle tafels aan zee zijn gedekt. De culinaire kust van Scheveningen herbergt vele parels en wij hebben er weer eentje voor je uitgekozen. Dus lees en eet even met ons mee aan zee!

Even voorstellen

De kust van Scheveningen waar de zilte zeelucht inspireert en velen hun hart hebben verloren aan de zee.

Die zee is ook een bron van inspiratie voor SALT Coastal Bistro en Bar. Deze parel van een restaurant ligt op een steenworp afstand van het strand.

Het vernieuwde restaurant van het Bilderberg Europa Hotel, verrast met smaakvolle gerechten uit de verfijnde Franse keuken met mediterrane en Aziatische invloeden.Bovendien wordt er subtiel gebruik gemaakt van bijzondere soorten zout, hetgeen dit restaurant natuurlijk ook zo bijzonder maakt.

Sharing is caring

In SALT is het ontspannen dineren en genieten, door te proeven, te eten en te delen. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’ (halve portie), normaal of ‘sharing’ (anderhalve portie) te bestellen.

Daarnaast ben je voor een wereldse cocktail of een van de huisgemaakte infusions meer dan welkom in SALT bar of geniet van een heerlijke kop koffie of gin tonic op het terras!

Het personeel werkt hier met passie en onder de bezielende leiding van chef-kok Michel van Dijk bezorgen zij je een culinaire beleving met mooie smaken en bijzondere gerechten.

Private Dining

SALT Coastal Bistro biedt de mogelijkheid om met een gezelschap in privésfeer te vergaderen, lunchen en dineren. Naast de kaart en de menu’s van de Chef kun je hier voor jouw gezelschap ook kiezen voor een tailormade event.

Delen

Bekijk ook deze tips

Verse vis

Het is bijna weer lente (beetje overdreven maar we kunnen niet wachten), dus er komt weer een beetje leven in de brouwerij in Scheveningen. Er wordt veel georganiseerd, kijk eens op onze agenda, en...er zijn weer allemaal nieuwe tentjes aan het openen! Kijk dat vinden wij nou leuk! We hebben er twee gespot, maar mochten we iets over het hoofd hebben gezien mag je ons altijd even een berichtje sturen. Lees even mee wat er zoal is geopend aan zee.

Lees verder

Muziek aan zee

Een concert aan zee laat de sterren stralen op Scheveningen. Ilse de Lange gaat het hele land door met haar tour, maar komt ook onze badplaats verblijden. Luister op de avond van 7 november naar haar prachtige geluid in het Zuiderstrandtheater.

Lees verder

Strandkamping

Wakker worden met een tentje op het strand en ontbijten met je voeten in het zand. Van zonsondergang tot zonsopgang genieten van zee en wind door je haren. Deze zomer kan je dit allemaal beleven aan zee. De Strandkamping heeft het kamperen op het strand nieuw leven ingeblazen!

Lees verder