Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Dineren aan zee

2 juni 2019 - De zon schijnt, het strandseizoen is weer begonnen en alle tafels aan zee zijn gedekt. De culinaire kust van Scheveningen herbergt vele parels en wij hebben er weer eentje voor je uitgekozen. Dus lees en eet even met ons mee aan zee!

Even voorstellen

De kust van Scheveningen waar de zilte zeelucht inspireert en velen hun hart hebben verloren aan de zee.

Die zee is ook een bron van inspiratie voor SALT Coastal Bistro en Bar. Deze parel van een restaurant ligt op een steenworp afstand van het strand.

Het vernieuwde restaurant van het Bilderberg Europa Hotel, verrast met smaakvolle gerechten uit de verfijnde Franse keuken met mediterrane en Aziatische invloeden.Bovendien wordt er subtiel gebruik gemaakt van bijzondere soorten zout, hetgeen dit restaurant natuurlijk ook zo bijzonder maakt.

Sharing is caring

In SALT is het ontspannen dineren en genieten, door te proeven, te eten en te delen. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’ (halve portie), normaal of ‘sharing’ (anderhalve portie) te bestellen.

Daarnaast ben je voor een wereldse cocktail of een van de huisgemaakte infusions meer dan welkom in SALT bar of geniet van een heerlijke kop koffie of gin tonic op het terras!

Het personeel werkt hier met passie en onder de bezielende leiding van chef-kok Michel van Dijk bezorgen zij je een culinaire beleving met mooie smaken en bijzondere gerechten.

Private Dining

SALT Coastal Bistro biedt de mogelijkheid om met een gezelschap in privésfeer te vergaderen, lunchen en dineren. Naast de kaart en de menu’s van de Chef kun je hier voor jouw gezelschap ook kiezen voor een tailormade event.

Delen

Bekijk ook deze tips

Sportieve strandsessies, bedrijfsuitjes & vergaderingen op het strand

Sportieve strandsessies - bedrijfsuitjes & vergaderingen op het strand - Samen met The Hague Beach Stadium biedt SC Rootz op Scheveningen u mooie sportprogramma’s, óók bij slecht weer. Sporten op het strand is heerlijk. Als gastheer van onder andere de Olympic Experience, het Beachvolleybal Team Nederland, Mud Masters en verschillende bedrijfsevents zijn SC Rootz en The Hague Beach Stadium als geen ander in staat om uw collega's, werknemers, relaties en/of klanten een fantastische dag te bezorgen.

Lees verder

A Night Out - Jazz aan Zee

​De maand augustus klinkt je als muziek in de oren, want het is swingen geblazen aan zee! Deze hele maand kan je swingen met je voeten in het zand, en genieten van de mooiste optredens. Jazz aan Zee viert hoogtij, en dit zomerse overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. ​​Luister en dans mee aan zee!

Lees verder

Duik in het diepe

De grootste Nieuwjaarsduik van Nederland vindt plaats in Scheveningen! Start het nieuwe jaar fris met een duik in de Noordzee. Ter hoogte van De Pier en het Kurhaus vindt dit spektakel plaats. Ook als je geen duik wilt nemen is het een perfect dagje uit in de stad aan zee, want het is en blijft een prachtig schouwspel met al die bibberende mensen.

Lees verder