Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Dineren bij Crazy Piano's

27 november 2019 - Kom heerlijk dineren aan de boulevard met uitzicht op zee. Bij Crazy Piano's krijg je niet alleen een diner voorgeschoteld, ook kan je genieten van live muziek. Elke eerste woensdag van de maand heb jij de perfecte Night Out op Scheveningen

Diner aan zee

Schuif elke eerste woensdag van de maand bij Crazy Piano's in Scheveningen voor een wisselende groep artiesten die je een grote diversiteit aan nummers laten horen.

Tijdens een heerlijk diner geniet je van schitterende nummers en verandert de avond langzamerhand in een swingend feest; de avond wordt afgesloten met DJ.

Muziekstad

Den Haag, de muziekstad van Nederland. Elke generatie kan wel een paar bandjes opnoemen uit deze stad; Golden Earring, Tielman Brothers, Dir-ect, Anouk en Kane om slechts enkele namen te noemen.

Vele Haagse talenten zijn uitgegroeid tot artiesten van wereldformaat. Op de eerste woensdag van de maand laat Crazy Piano's je zien wáárom Den Haag de stad is van vele muzikanten.

Dé pianobar van Nederland wordt omgetoverd tot een podium waar ze je verrassen met een grote variatie aan muziekstijlen. Onder leiding van de Laugh Out Loud band zingen bekende namen en aanstormend talent hun favoriete nummers. Reken op een gevarieerde avond vol pop, soul, rock, r&b en meer….
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Delen