Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Dineren bij Crazy Piano's

27 november 2019 - Kom heerlijk dineren aan de boulevard met uitzicht op zee. Bij Crazy Piano's krijg je niet alleen een diner voorgeschoteld, ook kan je genieten van live muziek. Elke eerste woensdag van de maand heb jij de perfecte Night Out op Scheveningen

Diner aan zee

Schuif elke eerste woensdag van de maand bij Crazy Piano's in Scheveningen voor een wisselende groep artiesten die je een grote diversiteit aan nummers laten horen.

Tijdens een heerlijk diner geniet je van schitterende nummers en verandert de avond langzamerhand in een swingend feest; de avond wordt afgesloten met DJ.

Muziekstad

Den Haag, de muziekstad van Nederland. Elke generatie kan wel een paar bandjes opnoemen uit deze stad; Golden Earring, Tielman Brothers, Dir-ect, Anouk en Kane om slechts enkele namen te noemen.

Vele Haagse talenten zijn uitgegroeid tot artiesten van wereldformaat. Op de eerste woensdag van de maand laat Crazy Piano's je zien wáárom Den Haag de stad is van vele muzikanten.

Dé pianobar van Nederland wordt omgetoverd tot een podium waar ze je verrassen met een grote variatie aan muziekstijlen. Onder leiding van de Laugh Out Loud band zingen bekende namen en aanstormend talent hun favoriete nummers. Reken op een gevarieerde avond vol pop, soul, rock, r&b en meer….
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Delen

Bekijk ook deze tips

A Royal Winter 2

In december staat Den Haag geheel in het teken van een Royal Winter, in het laatste jaargetijde wordt de stad omgetoverd tot hét winterse hart van Nederland. Deze knusse dagen worden cultureel gevierd op het Circusplein in Scheveningen, waar een sfeervol podium van Have Royal Winter Village te vinden is.

Lees verder

Vlaggetjesdag 2019

Op Scheveningen genieten we dagelijks van een heerlijke haring. Maar er komt een dag in het jaar dat we er extra van genieten en een feestje geven om deze vis te vieren! Vlaggetjesdag is een van de leukste dagen van het jaar op Scheveningen en die wil je zeker niet missen. Vis dus niet achter het net en zet deze in je agenda.

Lees verder

Gewoon buiten sporten

Ja woensdag is een beetje onze sportdag, zoals je misschien al doorhad. En hoewel wij van de redactie van een beetje sporten niet vies zijn, is het in deze koude sferen best lastig om jezelf te motiveren. Maar daar hebben we jullie motivatie tips voor gegeven, weet je nog? En gelukkig werkt het ook erg motiverend als er weer nieuwe mogelijkheden bij komen in Scheveningen. Dussss, tromgeroffel, we hebben in dat kader een wel erg leuk nieuwtje voor jullie (of je dus even verder wilt lezen).

Lees verder