Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Dineren bij Crazy Piano's

27 november 2019 - Kom heerlijk dineren aan de boulevard met uitzicht op zee. Bij Crazy Piano's krijg je niet alleen een diner voorgeschoteld, ook kan je genieten van live muziek. Elke eerste woensdag van de maand heb jij de perfecte Night Out op Scheveningen

Diner aan zee

Schuif elke eerste woensdag van de maand bij Crazy Piano's in Scheveningen voor een wisselende groep artiesten die je een grote diversiteit aan nummers laten horen.

Tijdens een heerlijk diner geniet je van schitterende nummers en verandert de avond langzamerhand in een swingend feest; de avond wordt afgesloten met DJ.

Muziekstad

Den Haag, de muziekstad van Nederland. Elke generatie kan wel een paar bandjes opnoemen uit deze stad; Golden Earring, Tielman Brothers, Dir-ect, Anouk en Kane om slechts enkele namen te noemen.

Vele Haagse talenten zijn uitgegroeid tot artiesten van wereldformaat. Op de eerste woensdag van de maand laat Crazy Piano's je zien wáárom Den Haag de stad is van vele muzikanten.

Dé pianobar van Nederland wordt omgetoverd tot een podium waar ze je verrassen met een grote variatie aan muziekstijlen. Onder leiding van de Laugh Out Loud band zingen bekende namen en aanstormend talent hun favoriete nummers. Reken op een gevarieerde avond vol pop, soul, rock, r&b en meer….
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Delen

Bekijk ook deze tips

De Ooievaart

Varend naar Scheveningen of nog verder? Dat kan met de Ooievaart. Niet alleen hebben ze een rondvaartboot die door de wateren van de binnenstad vaart, ook hebben ze een onoverdekte boot. Deze is ideaal voor groepen die de stad en het strand van een andere kant willen zien!

Lees verder

Floaten via je werkgever

Naast de wellness beleving is floaten het meest geschikte middel om snel en doeltreffend het stress niveau te verlagen. Steeds meer werkgevers en collectiviteiten ontdekken en onderkennen de resultaten van floaten.

Lees verder

Een groen begin

Rustig wakker worden tussen de bomen van het Westbroekpark. Je lichaam strekken, je spieren langzaam warmdraaien voor de dag. Een heerlijk huisgemaakt ontbijt, met verse gezonde producten uit eigen tuin. Dit kan in de maand september elke woensdag bij Green in het park!

Lees verder