Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Edelstenen aan zee

30 december 2019 - De maand januari staat voor een nieuw jaar, een nieuw begin. Zoek de rust op aan zee en zorg voor jezelf. Een strandwandeling, yoga, floaten, sauna of een massage? Wij zorgen voor de beste wellness tips deze maand!

Even voorstellen

Duik in deze cursus Edelsteentherapie door een Zee van Licht. In 6 lessen ga je van het ontstaan naar de ziel van de steen.

Je leert alle technieken van de Edelsteentherapie en maakt een innerlijke reis waarbij je verdieping vindt in jezelf.

Edelstenentherapie

Edelstenen of kristallen bestaan uit dezelfde mineralen als wij. Ze zitten soms al miljoenen jaren in de aarde of ontstaan binnen een paar uur.

En zoals je wellicht weet bestaat alles uit licht ofwel energie. Dat betekent dat we de stenen voor ons zelf, voor de ander, voor onze dieren en de aarde (het collectief) kunnen inzetten.
We tappen in op het wetende veld om hier mee te kunnen werken. Toch is het ook fijn om een meer theoretische achtergrond te hebben. In deze cursus komt beide aan bod.

Lessen

Je leert bij de lessen onder andere: over het ontstaan van de stenen en de invloed daarvan, het herkennen van de groot aantal stenen, massage met edelstenen, behandelen van fysieke klachten met kompressen en edelsteenwater, 13 delig chakrasysteem en meridianen en organen.Er zal veel met de stenen en op elkaar geoefend worden. Je krijgt een schrift waarin je alles kunt noteren en een aanbevolen boekenlijst.

De cursus duurt 12 weken, waarbij om de week een les wordt gegeven. In de week dat er geen les is kun je thuis of met elkaar oefenen. De cursusdagen zijn op zondag van 10.00 tot 16.00 en zijn inclusief lunch, lekkers, thee en voldoende edelstenen en materialen.

Data

05 januari 2020
19 januari 2020
02 februari 2020
16 februari 2020
01 maart 2020
15 maart 2020

Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Shoppen aan het strand

Een dagje wandelen over het strand van Scheveningen, de Volvo Ocean Race Village bezoeken, en daarna nog even shoppen in de binnenstad. Of een hapje aan het strand en dan naar de stad, dat is toch wat je wilt?! Vooral omdat het strand naar de stad wordt gebracht met het feestelijke thema ‘Fête de la Mer’. Dus je voelt je als een vis in het water in de binnenstad.

Lees verder

Oergezond aan zee

Je gezondheid, een kostbaar bezit, en het gezond houden van het lichaam is een dagtaak. ​​Om je daarbij een handje te helpen, hebben wij altijd de beste tips. Zeker met de dalende temperaturen is het belangrijk je weerstand op pijl te houden. En hoe kan dat beter dan op een Oergezonde dag aan zee!

Lees verder

Win A Night Out vol muziek!

Scheveningen zal weer swingen op zijn grondvesten eind september. Want er is een nieuw muziekfestival ter ere van het 200 jarig bestaan van Scheveningen; een groots Feest aan Zee dus! Wil jij erbij zijn? Dat was een retorische vraag, maar lees snel verder als je de dag en avond van je leven wilt winnen.

Lees verder