Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een bed aan zee

Scheveningen is een heerlijke plek om te wonen, maar als je er voor een dagje komt zou je dat ook wel eens willen toch? Gelukkig is er een manier om daar even aan te proeven! En misschien is deze plek nog wel leuker dan een woonhuis. We hebben het natuurlijk over Jorplace, het leukste hostel in de Keizerstraat!

Plek van je dromen

De vrolijke eigenaar Jordy is een bekend gezicht op Scheveningen, en is vaak te spotten in en rondom de Keizerstraat. Op heel Scheveningen dus eigenlijk want zo groot is het nou ook weer niet!

In de altijd bruisende, gezellige Keizerstraat runt Jordy het even vrolijke Jorplace. Dit doet hij al vanaf 2008, en dat is hem goed afgegaan, want inmiddels telt dit leuke plekje maar liefst 170 bedden en alle faciliteiten die je je maar kunt bedenken.Er staan mooie beach cruisers voor die je kunt huren en een knus zitje waar het ook altijd gezellig is en mensen van een bakkie genieten.

Jordy runt het hostel niet alleen, maar met de altijd vriendelijke en behulpzame Jorcrew. Dus je bent sowieso verzekerd van gezellige mensen om je heen.

Ook heeft Jorplace een hele fijne tuin, met heaters, loungebanken en een open haard waar je met gelijkgestemde mensen kunt chillen, een hapje en een drankje kunt doen en meegenieten van hun legendarische BBQ-sessies.

En dat je je bij Jorplace nooit hoeft te vervelen dat begreep je natuurlijk al. Naast de (beach cruiser-) fietsen, verhuren ze ook longboards waar je mee kunt rollen op de boulevard van Scheveningen. Ook organiseren ze andere leuke activiteiten. Waarvan de feestjes toch ook wel erg leuk zijn (kunnen wij je uit eigen ervaring verklappen).

Ja en dan lieve mensen natuurlijk dat strand, dat heerlijke strand hier. Dat zit dus op twee tellen lopen van Jorplace. Eigenlijk zit alles dat je wilt zien of doen, erg dicht bij. En ook pak je makkelijk even de tram (die bijna voor de deur stopt) naar de binnenstad waar ook weer tal van leuke activiteiten zijn. Kortom tijd voor een vakantie op Scheveningen!

Wie wat waar

Dan nog even wat praktische informatie om je alvast een eindje op weg te helpen!

Jorplace is te vinden op de Keizerstraat 296, bellen kan ook op 070 338 3270. Je kan direct vanaf het station tram 1 pakken. Enjoy!

Delen

Bekijk ook deze tips

​Het Scheveningen van: Marcel Schuttelaar

De haven van Scheveningen is letterlijk en figuurlijk de thuishaven van Marcel Schuttelaar. De man achter Schuttelaar & Partners. Marcel: "Hou die scherpe randen in Scheveningen in stand.”

Lees verder

Snuisterijen

Je vast al te wachten op weer een nieuwe tip om je weer eens even richting de Keizerstraat te begeven. Gelukkig hebben wij die voor je, er komt namelijk een feestje aan! Een feestje? Ja zeker, want ons eigen echte Scheveningse 'live-Marktplaats' winkeltje bestaat op 1 februari (dat is morgen al), 1 jaar!

Lees verder

Marathon langs het strand

Altijd al een echte marathon willen lopen? Of liever eentje bekijken en aanmoedigen mag natuurlijk ook! Dan hebben we goed nieuws, want er komt (alvast in het kader van goede voornemens) eentje aan in 2018, en ook nog eens langs onze mooie kust. De Scheveningen Zandvoort Marathon is de enige echte kustmarathon van Nederland.

Lees verder