Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een buitengewoon begin

2 januari 2018 - We hebben het al over goede voornemens gehad met jullie. Hoe je dit jaar zo gezond en sportief door kan komen. Maar aangezien balans erg belangrijk is, moeten we ook proosten op de goede voornemens. Daarom hebben wij de leukste borrels voor je op een rijtje gezet, zodat je deze maand ook kan klinken met elkaar op een gezond en fit 2018!

Zin in gin

Als je De Snoeshaen binnenstapt proef je gelijk een gezellige sfeer, het lijkt net of de zaak er al jaren zit. Zo’n Franse buurtbar die door de tijd geverfd is, en vol hangt met snuisterijen.

Alleen kan je hier, in tegenstelling tot Frankrijk, wel een goede cappuccino krijgen. Daar draait het dan ook om in deze bar: kwaliteitsproducten en goede service.

Alles wordt met liefde, aandacht en zorg bereid, en ook nog voor een schappelijke prijs. Kijk daar houden wij Nederlanders nou van!Dus wandel 5 januari langs de nieuwjaarsborrel van deze bistro en gintoneria, dat is beslist een goede start van 2018!

Borrelen in Bayonne

Café de Bayonne is een stukje Baskenland in het hart van Scheveningen, met een eigenzinnige keuken, goede wijnen en een gemoedelijke sfeer.

Je kan er 3 januari heerlijk eten voor een tientje, dat is even een tip tussendoor. Maar de enige echte borrel om te proosten op het nieuwe jaar is 5 januari en begint om 16.00.

Je hebt dan genoeg tijd om te pendelen tussen De Snoeshaen en de Bayonne in de Keizerstraat! Gezellig!

Zaken bij Encore

Wil je borrelen en netwerken? Werk je in de communicatie? Dan kan je een borrel komen doen op donderdag 11 januari om samen met de HCK het nieuwe jaar in te luiden.


Onder het genot van een hapje en drankje bij Encore by Simonis in Scheveningen. De borrel is van 16.30 - 18.30 uur en je kan je aanmelden via de site of via info@hck.nl.

En dat is zeker een aanrader, want bij Encore kan je een heerlijk hapje doen, en minstens zo lekkere drankjes!

Muziek in je oren

Het is weer tijd voor een feestgig! De vijf bekende Haagse topmuzikanten van Don & The Usual Suspects luiden het nieuwe jaar in met een krankzinnig gezellige avond op 13 januari.


Meezingen, meeslepen, meebewegen, meedansen - dus meedoen op de klanken van Doe Maar, The Black Keys, The Beatles, MC Hammer, David Bowie, Bruno Mars en nog veel meer helden! Veel feesten, partijen, cafés en festivals werden al op hun kop gezet door deze band.

Leden van YMCA Scheveningen zijn al welkom vanaf 17.00 uur voor de traditionele nieuwjaarsreceptie, dit jaar met een extra verrassend programma vanwege het 140-jarig (!) jubileum onder andere met Sjaak Bral. Vanaf 19.30 uur is de zaal toegankelijk voor iedereen en zal Don & the Usual Suspects van start gaan!


Hart voor de winter

Alle Kerststress en oud en nieuw zijn voorbij, maar eind januari zijn ze wel weer klaar voor een mooi feestje!

Hart Beach en Quiksilver present: Radical Times - The Freezing Edition! Hartje winter, maar Hart zorgt dat je die volledig vergeet met fijne deuntjes, leuke mensen en alleen maar good vibes.

Wat je nog meer moet weten?

- FREE entrance

- Hart Beach muntjes over? Neem ze mee, ze zijn iedere Radical Times geldig!

- Er valt een dikke "freezing" prijs te winnen deze avond !

- Win je niet? Heel Oprah Winfrey achtig hebben we sowieso een leuk extraatje for you, and one for you, and one for you - ONE FOR EVERYBODY!

- 21:00 - Live Music

- Vanaf 22:00 de heupen los met een bekend "tropisch" DJ duo

Als je deze maand nu nog niet goed doorkomt dan weten wij het ook niet meer! Want 2018 is het jaar van heel veel feest aan zee.

Dus kom dat zeker vieren, we zien je aan het strand! Of op een van deze borrel natuurlijk...Proost!

Delen

Bekijk ook deze tips

Tafeltje ontdekje

Sommige tips bestaan al een tijdje, maar omdat er zo veel leuks in Scheveningen te doen is, kom je er niet aan toe. Zo ook deze week, waar we eindelijk rustig aan tafel gaan voor een van de lekkerste restaurantjes in onze mooie plek aan zee! Lees en watertand snel even mee.

Lees verder

De lekkerste drankjes

Meestal lees je hier de leukste en lekkerste eettips op maandag. Maar drinken moet ook gebeuren, dus bij deze. Op de strandtenten moeten we nog heel even wachten, dus om je dorst ondertussen een beetje te lessen hier een paar opties waar je lekkere drankjes kunt halen. Voor velen misschien bekende zaken, maar we hebben ook een nieuwkomer en niet zomaar eentje!

Lees verder

Droomplek aan de kust

Surfles.nl gaat veranderen, en die verandering betekent groei! En dat vinden wij een potje leuk. Want dit initiatief wordt een mix van heel veel leuke zaken in het leven. Leuke bijkomstigheid is dat eigenaar Hans van den Broek in zee gaat met voormalig F.A.S.T. eigenaar Geert Verhoeff. Ja mensen, deze gouden combinatie is gegarandeerd succes!

Lees verder