Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een goede vangst

27 november 2017 - Je vist met deze tip zeker niet achter het net. En de vangst is een heerlijke Noordzee vis zonder fratsen. Al jaren is Weduwe van der Toorn een begrip op Scheveningen, dus laat de boel de boel en kom uit je luie stoel. Tijd om aan tafel te gaan bij dit juweeltje in de haven!

Een veilige haven

Het leuke aan dit restaurant is, is dat het niet alleen oud en vertrouwd is. Er is ook plek voor vernieuwing, weemoed in een nieuw jasje. Waardoor het de ontmoetingsplek blijft voor een stuk eerlijke Scheveningse vis. Jong en oud komen hier samen want er is voor ieder wat wils!

Havenrestaurant Weduwe J. van der Toorn kent een rijke Scheveningse historie. Met vele oorspronkelijke details in het interieur, alle ruimte voor de stamtafel, zitplaatsen aan de bar, gelegenheid voor private dining en met zicht op de haven. En voor ons maken die gezellige ouderwetse schoolstoeltjes het helemaal af!Je ziet precies waar de vis vandaan komt want je hebt uitzicht op de zee. Gelegen aan de haven, wordt de vis van de boot meerdere malen per dag rechtstreeks het restaurant binnengebracht, verser kan het niet.

Noordzee vis

Er zijn niet veel plekken meer waar je dagelijks de vers gevangen vis uit de Noordzee kan eten. En zeker niet de gerechten uit de oude doos in een nieuw (krokant) jasje gestoken.

Levensgenieters, dagjesmensen, bourgondiërs, bouwvakkers, kunstenaars, diplomaten en zelfs leden van het koninklijk huis vinden hun weg naar de heerlijke warme paling of spekbokking.

Vele inwoners van de binnenstad en ver daarbuiten bezoeken dit eerste Scheveningse visrestaurant voor een eerlijke Scheveningse vis zonder fratsen.

Wat dacht je van een cocktail van Noordzeegarnalen, of een Makreel à la Russe, gebakken schol met friet, salade en warme groenten? En als toetje een vlaflip misschien?

En geloof ons, het klinkt misschien alsof de geijkte gerechten worden geserveerd, maar toch hebben ze een vleugje meegekregen dat ze bijzonder maakt. Het zijn de details die de klassieker verheffen tot een buitengewoon heerlijk gerecht.

Dus begeef je richting de veilige haven van Scheveningen en ga weer eens langs op het hoekje bij de Weduwe. Een goede vangst is gegarandeerd!

Delen

Bekijk ook deze tips

Kunstig zen

Na een hectische week van verkiezingen brengen wij graag een stukje zen in jullie leven op deze zondag! Dit keer een tip uit een bijzonder hoek; de kunst. In de Badhuisstraat vind je een praktijk die zich richt op de kwaliteit van het leven te vergroten door middel van kunstzinnige therapie beeldend en cursussen en workshops in de lijn hiervan. Pak een kop thee en lees even mee.

Lees verder

Yin Yoga met Juul bij Zowat aan Zee

In hartje Scheveningen, op loopafstand van strand en zee, vind je Zowat aan Zee, een studio voor (yoga)lessen, kinderyoga & mindfulness, meditatie, workshops, massage, coaching, etc.

Lees verder

Flow-fit

​He jij daar! Ja jij! We hebben weer een leuke 'Scheveningen Zuivert' aanbieding voor je, dus kom ook in beweging. Wil jij ook strak in het badpak deze zomer? Beweeg je dan als de wiedeweerga naar het strand van Scheveningen. Wij hebben een leuke korting voor je in de maand maart in samenwerking met de knappe boys van Flow-Fit. Wat wil je nog meer?

Lees verder