Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een groen begin

29 augustus 2018 - Rustig wakker worden tussen de bomen van het Westbroekpark. Je lichaam strekken, je spieren langzaam warmdraaien voor de dag en heerlijk huisgemaakt ontbijt met verse gezonde producten uit eigen tuin. Dit kan in de maand september elke woensdag bij Green in het park!

Even voorstellen

Op het voormalige midgetgolfterrein in het Haagse Westbroekpark ligt Greens, een unieke combinatie van een biologisch restaurant en een zorg(moes)tuin.

Deze twee onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In restaurant Greens draait het om lekkere koffie, eerlijk & heerlijk eten & drinken en - mede door haar unieke ligging - een prachtige plek voor evenementen, groepsarrangementen en bedrijfsmeetings.In de Tuinen van Greens werken, onder leiding van professionele begeleiders van stichting Mens en Tuin, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de moestuinen en het weelderige groen.

Restaurant in het park

Lokale producten, moderne gastronomie. Bij Greens koken ze zoveel met de groenten uit de eigen biodynamische moestuin, met respect voor de seizoenen en natuurlijk rekening houdend met de herkomst van ingrediënten.

Smaak en puurheid zoals het door de natuur bedoeld is. De keuken is ambachtelijk en vrijwel alles wordt zelf gemaakt. Op de menukaart verandert elk seizoen een aantal gerechten.

En sommige verse producten zijn soms gewoon (lekker) op. Kortom dit restaurant is een feestje voor je smaakpapillen dat je niet wilt missen!

Yoga in het park

Begin de dag vol energie in de achtertuin van Den Haag. Bij Greens geniet je elke woensdag ochtend 9.00 uur van yoga (door AT YOGA) en ontbijt van huisgemaakte granola met vers fruit, griekse yoghurt en verse thee.

Kosten voor de yogales en het ontbijt € 19,50. Neem een eigen matje, handdoek of batik mee. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar restaurant@greensinthepark.nl.

En mocht je ergens allergisch voor zijn of een bepaald dieet volgen, geef dit gelijk aan in je mail, dan houden ze hier rekening mee.

We zijn dus weer stukje zen op Scheveningen rijker in de maand september in het Westbroekpark!

Delen

Bekijk ook deze tips

Pretty Face voor een prikkie

Beautysalon Pretty Face zit nu bijna een jaar op de Zandvoortstraat. Misschien herinner je je Sanne nog van ons artikel ‘Meet Sanne’? De salon staat voor een hoge kwaliteit, wat wel betaalbaar is voor iedereen. Met de aanwezigheid van Sanne staat de salon voor een warme, professionele en perfectionistische manier van werken. Omdat iedereen deze koude dagen wel wat warmte kan gebruiken, hebben wij een hele leuke aanbieding geregeld in het kader van ‘Scheveningen Zuivert’.

Lees verder

Vissen bij Vigo

Als je aan Scheveningen denkt, dan denk je aan vis. En die is er in overvloed te vinden. Deze week vis je zeker niet achter het net met deze tip! Want een van de meest bekende namen in de visserij komt aan bod. Lees en laat het water je in de mond lopen...

Lees verder

Groeten uit Scheveningen

​De temperaturen stijgen naar tropische hoogte, dus even afkoelen kan natuurlijk heerlijk op het strand van Scheveningen. Maar voor wat afwisseling komen wij ook met andere tips voor verkoeling. Deze zomer kan je niet alleen leuke activiteiten aan het strand vinden, ook de binnenstad is een feest der verkoeling! Deze zomer kan je een stukje strand in de stad bezoeken bij de tentoonstelling 'Groeten uit Scheveningen' in het Haags Historisch Museum!

Lees verder