Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een groen begin

29 augustus 2018 - Rustig wakker worden tussen de bomen van het Westbroekpark. Je lichaam strekken, je spieren langzaam warmdraaien voor de dag en heerlijk huisgemaakt ontbijt met verse gezonde producten uit eigen tuin. Dit kan in de maand september elke woensdag bij Green in het park!

Even voorstellen

Op het voormalige midgetgolfterrein in het Haagse Westbroekpark ligt Greens, een unieke combinatie van een biologisch restaurant en een zorg(moes)tuin.

Deze twee onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In restaurant Greens draait het om lekkere koffie, eerlijk & heerlijk eten & drinken en - mede door haar unieke ligging - een prachtige plek voor evenementen, groepsarrangementen en bedrijfsmeetings.In de Tuinen van Greens werken, onder leiding van professionele begeleiders van stichting Mens en Tuin, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de moestuinen en het weelderige groen.

Restaurant in het park

Lokale producten, moderne gastronomie. Bij Greens koken ze zoveel met de groenten uit de eigen biodynamische moestuin, met respect voor de seizoenen en natuurlijk rekening houdend met de herkomst van ingrediënten.

Smaak en puurheid zoals het door de natuur bedoeld is. De keuken is ambachtelijk en vrijwel alles wordt zelf gemaakt. Op de menukaart verandert elk seizoen een aantal gerechten.

En sommige verse producten zijn soms gewoon (lekker) op. Kortom dit restaurant is een feestje voor je smaakpapillen dat je niet wilt missen!

Yoga in het park

Begin de dag vol energie in de achtertuin van Den Haag. Bij Greens geniet je elke woensdag ochtend 9.00 uur van yoga (door AT YOGA) en ontbijt van huisgemaakte granola met vers fruit, griekse yoghurt en verse thee.

Kosten voor de yogales en het ontbijt € 19,50. Neem een eigen matje, handdoek of batik mee. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar restaurant@greensinthepark.nl.

En mocht je ergens allergisch voor zijn of een bepaald dieet volgen, geef dit gelijk aan in je mail, dan houden ze hier rekening mee.

We zijn dus weer stukje zen op Scheveningen rijker in de maand september in het Westbroekpark!

Delen

Bekijk ook deze tips

Racen in de Formule 1 race simulator op de pier!

Op 24 oktober 2015 opende op onze Pier de eerste Red Bull Racing Eyewear Store van de Benelux! Naast lekker shoppen kun je hier ook een ritje in een officiële Formule 1 race simulator maken! De store is ingericht met een unieke Formule 1 Pit Box. In het weekend van 28 en 29 november racen de motorcoureurs van de Red Bull Knock Out onder De Pier en daarmee onder de nieuwe flagship store door!

Lees verder

Watertaxi Scheveningen

Ooit gehoord van de Watertaxi Scheveningen? De leukste manier om je van en naar de dokter Lelykade, de visafslag en de steiger bij het nieuwe theater te brengen. Of een rondje te varen in de haven en meer te weten te komen over de schepen, dat kan ook.

Lees verder

Bakkie & Thee aan zee

Een nieuwe plek waar je een bakkie of thee aan zee kan krijgen, daar zijn wij altijd blij mee! Want ondernemen op Scheveningen is een feestje! Zo dacht ook Belinda, eigenaresse van Bakje & Thee an zê!

Lees verder