Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een ontspannen begin

27 december 2018 - Een goed begin is het halve werk, en nu het toch kerstvakantie is kan je wel een paar tips gebruiken om te ontspannen op Scheveningen. Want er is geen betere plek dan het strand om te relaxen. Dus wij hebben hier een heerlijke dag aan zee op een rijtje gezet zodat jij het nieuwe jaar ontspannen begint!

Een goed begin

Is het halve werk toch? Dus een perfecte dag vol ontspanning, begint eigenlijk met een heerlijk ontbijtje. Als je dat in Scheveningen wilt dan raden wij je de ZO aan, want die Club Zo of de Omelet Zo zijn echt heeeerlijk, eerlijk!

Of als je iets dichter bij de Fred en de stad wilt, dan is Haver favoriet. Simpele avocado toast met roerei, of lekker pannenkoekjes, dan begint je dag zeker weten goed.

Kom in bewegingDaarna is het tijd om even de benen te strekken met wat ochtendgymnastiek. Natuurlijk is het heerlijk om bijvoorbeeld een yoga lesje bij Yogaseads te volgen.

Maar als je voor gratis gaat, kies dan het hazenpad en ga richting Meijendel de duinen in, of bij de Zuid. Hier kom je even helemaal tot rust. Niet alleen is de natuur hier fijn, de stilte ook. En als je geluk hebt zie je hier een daar konijntjes, een hert of wat ander loslopend wild.

Een wandeling is sowieso een goed begin van je dag, want je brengt wat actie en extra zuurstof in je lichaam waardoor je de rest van de dag meer energie hebt en vrolijker bent (beter te genieten). Mocht je nog wandelroutes of andere tips nodig hebben, je weet ons te vinden.

Even pauze

Na die enerverende wandeling heb je vast trek gekregen! Langs de boulevard zitten de leukste eettentjes.

Of wil je op het strand lunchen, dan zijn de Waterreus en Hart Beach het hele jaar door geopend. Of wandel langs het Kurhausplein waar het nieuwe restaurant Bella Bella zit.

De Keizerstraat en de havens zitten ook vol met leuke tentjes, zoals Meneer Chocola, Weduwe van der Toorn, Catch, Encore, of wat dacht je van een haring happen bij het Haringhuisje?

Zen aan zee

Wat ook heerlijk is, dat is een potje floaten op de Pier. Ontspannen drijven in een zoutwater bad bij het Health Lab De Pier. En dan is het misschien tijd voor een massage of een schoonheidsbehandeling.

Wil je een gezichtsbehandeling die ook ontspannend is, dan is Utsukusy Schoonheidssalon in de Keizerstraat in een aanrader. Dat is oprecht de meest ontspannende ervaring van de eeuw.

Als je een beetje op zoek bent naar een massage waar je beter van gaat slapen, loop dan even langs Room for Beauty op de Stevinstraat, ook dat is een mega ervaring. En wil je een ouderwetse goede massage dan moet je bij Massages & Zee zijn.

In de avond

En ben je genoeg ontspannen en vind je het nog niet tijd om naar huis te gaan? Dan raden we je aan om eens bij onze A Night Out pagina te kijken. Geniet van een ontspannen dag en avond op Scheveningen!

Delen