Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een sportieve dag aan zee

20 mei 2019 - Zin in een dag vol sportiviteit en gezelligheid aan zee? Hart Beach laat je op zaterdag 1 juni zweten op het strand en in de zee. Bovendien kan je er een heerlijk hapje eten, dus kom de zomer inluiden met dit sportieve feest aan zee!

Even voorstellen

Hét internationale surfevenement voor vrouwen ‘Make Waves Move Mountains’ van ROXY komt naar Hart Beach in Scheveningen!

Het voormalige Run Sup Yoga event wordt vanaf dit jaar Make Waves Move Mountains; een sportief lifestyle evenement voor vrouwen vanaf 18 jaar.

Maar Make Waves Move Mountains is meer! Grenzen verleggen met passie; Dit is een uitnodiging om samen met Hart Beach aan een reis te beginnen.

Om het beste van jezelf te geven én aan je omgeving. En om anderen te laten zien dat ze hetzelfde kunnen doen. Make Waves. Move Mountains.

Een dag aan zeeOp zaterdag 1 juni ben je uitgenodigd voor dit unieke event met yoga, surf en inspirerende clinics bij Hart Beach in samenwerking met ROXY en OneFit.

Er worden verschillende sportieve en inspirerende clinics aangeboden zoals: yoga, surfen, SUP’pen, boksen, crossfit, kracht- en conditietraining.

Altijd al een ijsbad willen nemen? Ook dat is mogelijk! Een getrainde coach neemt motiveert je met behulp van speciale ademhalingstechnieken om deze stap te nemen. Je kunt je van tevoren inschrijven voor de verschillende clinics.

Hieronder zie je het programma.


10.00-11.00 uur: inloop, aanmelden, welkom

11.00 uur: gezamenlijke yoga sessie verzorgd door Yogaseads
11.45 uur - 14.45 uur: verschillende clinics met tussendoor een overheerlijke vegan lunch.
15.00 uur: einde, goed gevulde goodiebag, wijnbar & live tunes

Ook een leuk weetje: voor One-Fit leden is het gratis (op het eten na), dus mis dit event niet en reserveer snel!

Delen

Bekijk ook deze tips

De Olympic Experience

Beleef de Olympische Spelen van Rio de Janeiro op het strand van Scheveningen in augustus! Voor alle sportfans, jong en oud, die niet naar Brazilië kunnen afreizen, maar wel willen juichen voor TeamNL is de Olympic Experience in het leven geroepen. In de maand augustus kan je op het sportstrand van Den Haag zelf sporten, de wedstrijden van #TeamNL volgen en feest vieren.

Lees verder

Kidscursussen bij DownUnderBeach!

De leukste workshops en cursussen voor kinderen tussen 4 en 12 bij DownUnderBeach!

Lees verder

Kaas aan de kust

Er gaat niks boven een broodje kaas, of gewoon een blokje. Het allergezelligste kaaswinkeltje van Scheveningen is je dan wel bekend. En zo niet, dan mag je deze tip zeker niet missen. Of je nu houdt van komijn of geitenkaas, misschien liever wat boerenkaas of een fondue, ze hebben bij deze winkel voor ieder wat wils!

Lees verder