Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een sportieve dag aan zee

20 mei 2019 - Zin in een dag vol sportiviteit en gezelligheid aan zee? Hart Beach laat je op zaterdag 1 juni zweten op het strand en in de zee. Bovendien kan je er een heerlijk hapje eten, dus kom de zomer inluiden met dit sportieve feest aan zee!

Even voorstellen

Hét internationale surfevenement voor vrouwen ‘Make Waves Move Mountains’ van ROXY komt naar Hart Beach in Scheveningen!

Het voormalige Run Sup Yoga event wordt vanaf dit jaar Make Waves Move Mountains; een sportief lifestyle evenement voor vrouwen vanaf 18 jaar.

Maar Make Waves Move Mountains is meer! Grenzen verleggen met passie; Dit is een uitnodiging om samen met Hart Beach aan een reis te beginnen.

Om het beste van jezelf te geven én aan je omgeving. En om anderen te laten zien dat ze hetzelfde kunnen doen. Make Waves. Move Mountains.

Een dag aan zeeOp zaterdag 1 juni ben je uitgenodigd voor dit unieke event met yoga, surf en inspirerende clinics bij Hart Beach in samenwerking met ROXY en OneFit.

Er worden verschillende sportieve en inspirerende clinics aangeboden zoals: yoga, surfen, SUP’pen, boksen, crossfit, kracht- en conditietraining.

Altijd al een ijsbad willen nemen? Ook dat is mogelijk! Een getrainde coach neemt motiveert je met behulp van speciale ademhalingstechnieken om deze stap te nemen. Je kunt je van tevoren inschrijven voor de verschillende clinics.

Hieronder zie je het programma.


10.00-11.00 uur: inloop, aanmelden, welkom

11.00 uur: gezamenlijke yoga sessie verzorgd door Yogaseads
11.45 uur - 14.45 uur: verschillende clinics met tussendoor een overheerlijke vegan lunch.
15.00 uur: einde, goed gevulde goodiebag, wijnbar & live tunes

Ook een leuk weetje: voor One-Fit leden is het gratis (op het eten na), dus mis dit event niet en reserveer snel!

Delen

Bekijk ook deze tips

Een haven voor vergaderen

Stel je eens voor, vergaderen met een schitterend zicht op de haven, de stad, duinen en zee.... In de pauze even je hoofd leeg wandelen op het strand. Want je zit op slechts 300 m afstand van de zee. Deze toplocatie voor zakelijke vergaderingen ligt nu binnen handbereik. Ook geschikt voor kort verblijf, private dining, clinics, workshops en mogelijk in combinatie met de Volvo Ocean Racer VO70 als incentive!

Lees verder

Verkoeling op Scheveningen

​De zomer viert hoogtij, want een hittegolf overspoelt Scheveningen!​ ​Tijd voor wat verkoeling dachten wij zo. Neem dus een duik in onze verfrissende tips, en houd je hoofd koel. We zetten niet alleen de koelste plekjes voor je op een rijtje, ook waar je in alle rust een duikje kan nemen. Een buitengewone zomer beleef je hier!

Lees verder

Beeldig boek winnen

Scheveningen is een plaatje om te zien en om te schieten! Menig fotografen hart gaat sneller kloppen bij het zien van de prachtige lucht en de machtige zee. Zo viel ook Sandra Uittenbogaart als een blok voor de badplaats en bracht met een fantastisch fotoboek een ode aan Scheveningen in beeld. En je kunt haar buitengewone boek winnen!

Lees verder