Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een stralende lach

Het is weer maandag, het begin van de week, meestal vinden mensen dat er dan weinig te lachen valt. Gelukkig proberen wij met onze leuke tips daar verandering in te brengen. Misschien moet je ook nog even het blog van zaterdag lezen als je dat gemist hebt, lachen wel (vinden wij). De tip van deze week gaat over, je raadt het al, lachen! En niet zomaar lachen...

Stralend de zomer in

Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt. Veel koffie, thee, suiker en andere heerlijkheden zorgen voor verkleuring van je tanden waardoor je glimlach niet meer zo stralend is als hij was. Best jammer, aangezien het zo'n bepalend onderdeel van je gezicht en uitstraling is. Had je nog maar dat hagelwitte melkgebitje van vroeger toch? Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je zodat jij deze zomer stralend doorkomt. En dan bedoelen we natuurlijk qua lach.

Smile bar

Een wat bar? Nee niet zomaar een bar, geen bier maarrrr witte tanden! Butcher, misschien je wel bekend van de kapper, opent een tanden bleek bar in Scheveningen. Hier krijg je een 100% natuurlijk & zonder peroxide behandeling, die ook nog eens spotgoedkoop en geheel pijnloos is. Dus ga voor een stralende lach, en wandel even langs de Stevinstraat.

Speciaal voor de opening zijn er een paar hele leuke acties samengesteld, dus je kunt het makkelijk uitproberen zonder dat je portemonnee veel lichter wordt. En misschien kan je dan ook gelijk een nieuwe coupe nemen, want we hebben deze maand ook al een actie met Butcher. Ja jongens, het kan niet op! Met buitengewoon kom je de zomer wel door, stralend dat is zeker!Delen

Bekijk ook deze tips

Broodje sushi verhalen

We verwennen jullie natuurlijk elke week met tips over de leukste plekjes, events of activiteiten in Scheveningen. Maar soms komt er een hapje of drankje voorbij dat de spotlight verdiend vanwege smaakpapillen strelende kwaliteiten. Zo ook de club ZO, de koning onder de clubsandwichen, het neusje van de zalm, kwijl even mee met de sushi uit het knuistje

Lees verder

Voeten zen

​Er komt weer van alles aan om in be​​weging te komen deze lente, in Scheveningen. Lekker voor je lichaam dus, maar een beetje extra lief zijn voor je lijf kan geen kwaad. Daarom deze week een beetje actie en zen in een! Best of both worlds! Kijk even mee hoe je het beste in de benen kan komen, en ze daarna kunt verzorgen.

Lees verder

Floaten met Valentijn

​Donderdag 7 juli opent FloatCenter de Pier op Scheveningen. Vanaf nu kun je ook floaten, oftewel drijven boven zee! Floaten is gewichtsloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciale floatroom. Als je ooit in de Dode Zee hebt gezwommen, weet je eigenlijk al wat het is. Maak nu gebruik van de pre-openingsaanbieding van het FloatCenter op de Pier!

Lees verder