Buitengewoon
Scheveningen

Ontdek de winterse geheimen van Scheveningen

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een zee van honden

24 september 2018 - Het is bijna weer zo ver! Alle honden en hun baasjes kunnen verzamelen voor het leukste event van het jaar op Scheveningen; Honden aan Zee. Niet alleen mogen de honden los rondbanjeren op het strand van Scheveningen, ook kunnen ze langs de boulevard snuffelen aan alle leuke kraampjes.

Even voorstellen

Voor zowel de trouwe viervoeters als hun baasjes is het strand van Scheveningen dé plek om de benen te strekken en uit te waaien na het strandseizoen.

Van 1 oktober tot 15 mei mogen alle trouwe viervoeters weer los op het strand van Scheveningen, en om dat te vieren zijn alle honden en hun baasjes uitgenodigd voor het evenement Honden aan Zee!

Honden aan Zee

Het event Honden aan Zee, op zondag 14 oktober, staat geheel in het teken staan van honden. Hier kun je je hond verwennen met een nieuwe halsband, heerlijke delicatessen of jullie kunnen meedoen aan één van de activiteiten!

Zowel op het strand, op de boulevard als in samenwerking met diverse strandtenten worden activiteiten georganiseerd zoals een honden modeshow, een demonstratie van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (knvp), Canicross en is er een Dog Whisperer.

Tijdens Honden aan Zee zijn diverse stichtingen aanwezig om het dierenwelzijn te vertegenwoordigen en artikelen te verkopen waarvan de opbrengst in zijn geheel naar hun stichting gaat. Bij Stichting Dierenlot kunt u een kijkje nemen in hun dierenambulance.Delen

Bekijk ook deze tips

Indiburn en meer feest aan zee

Indiburn, een samensmelting van muziek, kunst en vermaak. Over een paar dagen is het weer zover dan staat het strand in vuur en vlam bij Beachclub Indigo! Een festival als geen ander, nou ja een beetje dan misschien. Het is namelijk in stijl van Burning Man, maar dan met een Indigo twist, kortom trek je verkleedpak maar uit de kast voor dit feest van het jaar. Of waag een dansje bij een ander leuk feestje van deze altijd originele strandtent!

Lees verder

Een zee van oranje

De straten kleuren oranje, het bier vloeit rijkelijk en de markten komen te voorschijn. Iedereen loopt na een bruisende nacht te genieten van de Koningsdag. De sfeer proeven in de binnenstad en Scheveningen is een must voor elke oranje fan! Daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet waar jij deze Koningsnach(t) en dag kan doorbrengen. Koningsnacht

Lees verder

Een schitterend concert

Het Kurhaus werd de afgelopen tijd verlicht door prachtige videoprojecties, evenals het Binnenhof. Met dank aan Feest aan Zee schitteren de wintermaanden door de lichtpuntjes die worden georganiseerd. En nog meer goed nieuws: de piano bij de interactieve installalatie wordt aankomende week door een paar ontzttend bekende pianisten bespeeld!

Lees verder