Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een zee van honden

24 september 2018 - Het is bijna weer zo ver! Alle honden en hun baasjes kunnen verzamelen voor het leukste event van het jaar op Scheveningen; Honden aan Zee. Niet alleen mogen de honden los rondbanjeren op het strand van Scheveningen, ook kunnen ze langs de boulevard snuffelen aan alle leuke kraampjes.

Even voorstellen

Voor zowel de trouwe viervoeters als hun baasjes is het strand van Scheveningen dé plek om de benen te strekken en uit te waaien na het strandseizoen.

Van 1 oktober tot 15 mei mogen alle trouwe viervoeters weer los op het strand van Scheveningen, en om dat te vieren zijn alle honden en hun baasjes uitgenodigd voor het evenement Honden aan Zee!

Honden aan Zee

Het event Honden aan Zee, op zondag 14 oktober, staat geheel in het teken staan van honden. Hier kun je je hond verwennen met een nieuwe halsband, heerlijke delicatessen of jullie kunnen meedoen aan één van de activiteiten!

Zowel op het strand, op de boulevard als in samenwerking met diverse strandtenten worden activiteiten georganiseerd zoals een honden modeshow, een demonstratie van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (knvp), Canicross en is er een Dog Whisperer.

Tijdens Honden aan Zee zijn diverse stichtingen aanwezig om het dierenwelzijn te vertegenwoordigen en artikelen te verkopen waarvan de opbrengst in zijn geheel naar hun stichting gaat. Bij Stichting Dierenlot kunt u een kijkje nemen in hun dierenambulance.Delen

Bekijk ook deze tips

Surf & Yoga bij Patagonia

Patagonia staat voor zon, zee, strand en lucht. Hier vindt u ruimte, water, vuur én passie voor goed en eerlijk eten. La pura vida in de duinen aan het begin van het Zwarte Pad. Bij Patagonia kun je ook heerlijk surfen in de golfbreak 'voor de deur'. Check voor je gaat hier de actuele surfcondities. Van mei tot en met september organiseert Juul Hagemeijer elke zaterdagochtend om kwart over negen een yogasessie op het strand bij Patagonia.

Lees verder

Steengoed genieten

Wegdromen in een zee van wellness op Scheveningen? Dat kan met deze steengoede korting die we voor jullie geregeld hebben deze maand. Je kan vast wel wat verlichting gebruiken met deze gure herfstdagen. Want wij weten maar al te goed dat jij ook niet van steen bent.

Lees verder

Flow-fit

​He jij daar! Ja jij! We hebben weer een leuke 'Scheveningen Zuivert' aanbieding voor je, dus kom ook in beweging. Wil jij ook strak in het badpak deze zomer? Beweeg je dan als de wiedeweerga naar het strand van Scheveningen. Wij hebben een leuke korting voor je in de maand maart in samenwerking met de knappe boys van Flow-Fit. Wat wil je nog meer?

Lees verder