Buitengewoon
Scheveningen

Liefde aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Een zee van honden

24 september 2018 - Het is bijna weer zo ver! Alle honden en hun baasjes kunnen verzamelen voor het leukste event van het jaar op Scheveningen; Honden aan Zee. Niet alleen mogen de honden los rondbanjeren op het strand van Scheveningen, ook kunnen ze langs de boulevard snuffelen aan alle leuke kraampjes.

Even voorstellen

Voor zowel de trouwe viervoeters als hun baasjes is het strand van Scheveningen dé plek om de benen te strekken en uit te waaien na het strandseizoen.

Van 1 oktober tot 15 mei mogen alle trouwe viervoeters weer los op het strand van Scheveningen, en om dat te vieren zijn alle honden en hun baasjes uitgenodigd voor het evenement Honden aan Zee!

Honden aan Zee

Het event Honden aan Zee, op zondag 14 oktober, staat geheel in het teken staan van honden. Hier kun je je hond verwennen met een nieuwe halsband, heerlijke delicatessen of jullie kunnen meedoen aan één van de activiteiten!

Zowel op het strand, op de boulevard als in samenwerking met diverse strandtenten worden activiteiten georganiseerd zoals een honden modeshow, een demonstratie van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (knvp), Canicross en is er een Dog Whisperer.

Tijdens Honden aan Zee zijn diverse stichtingen aanwezig om het dierenwelzijn te vertegenwoordigen en artikelen te verkopen waarvan de opbrengst in zijn geheel naar hun stichting gaat. Bij Stichting Dierenlot kunt u een kijkje nemen in hun dierenambulance.Delen

Bekijk ook deze tips

Picasso op Scheveningen

Museum Beelden aan Zee programmeert een unieke tentoonstelling over één van de belangrijkste meesters van de moderne kunst wereldwijd: Pablo Picasso (1881 – 1973).

Lees verder

Watertaxi Scheveningen

Ooit gehoord van de Watertaxi Scheveningen? De leukste manier om je van en naar de dokter Lelykade, de visafslag en de steiger bij het nieuwe theater te brengen. Of een rondje te varen in de haven en meer te weten te komen over de schepen, dat kan ook.

Lees verder

Een zee van bloemen

​De zon laat zich langzaam zien, je hoort vogels fluiten en de mensen ook. De lente hangt in de lucht, en wij zijn er helemaal klaar voor! Maar om er nog een schepje bovenop te doen, zorgen we dat jij met deze tip ook de lente in huis kunt halen. Want wie is er nou niet gek op bloemen?!

Lees verder