Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Encore by Simonis thuis

23 maart 2020 - De zon schijnt op Scheveningen, en daar kunnen we helaas nu even niet van genieten. Maar niet getreurd, wij brengen jou het zonnetje in huis met onze tips. We gaan op zoek naar tips hoe je de lokale ondernemers in de badplaats kunt steunen: shop bijvoorbeeld lokale producten en wij geven je recepten om ze te verwerken, of bestel eten van je favoriete restaurant bij jou thuis. Ook brengen wij je de mooiste foto's van buiten naar binnen op onze Instagram! Geniet van het strand, op afstand.

Encore by Simonis

Een bedrijf dat een familiebedrijf en begrip is op Scheveningen; Simonis. Ze hebben meerdere restaurants op Scheveningen waar het goed toeven is.

Familie Simonis heeft een passie voor vis en deelt die en alles wat daarmee te maken heeft.Encore by Simonis is onlosmakelijk verbonden met kwaliteit. En niet alleen visliefhebbers kunnen hier terecht; ook voor de vleesliefhebbers is hier een heerlijke menu samengesteld.

Omdat je de komende tijd niet de deur uit kan om gezellig ergens te gaan eten, hebben veel restaurants op Scheveningen daar iets voor bedacht zoals je hieronder kunt lezen!

Steun je lokale ondernemer

De deuren zijn ook bij deze parel tot minimaal 6 april 2020 gesloten als gevolg van de uitbraak van het COVID-19 virus.

Gedurende deze periode kun je echter nog wel de heerlijke gerechten van zowel Catch als Encore afhalen of zelfs laten bezorgen via Uber Eats!

Afhalen en bezorgen kan vanaf 16:00 tot 21:00 uur! Voor bezorgen verwijzen wij zij je graag door naar de pagina op de website van UberEats.

Voor afhalen of meer informatie kun je Encore bereiken op 070 306 00 70. Voor het menu kun je terecht op de pagina "menukaart" op de website.

Alleen maar met elkaar

In Nederland gelden maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de gemeente Den Haag. Houd daarom ook deze pagina in de gaten, hij wordt regelmatig vernieuwd.

Voor iedereen geldt dit dringende advies: ga niet naar bos of strand. En uiteraard ook niet naar andere plekken waar het druk kan zijn. Voorkom mensenmassa’s en houd afstand! 1,5 meter afstand is de norm. Beperk risico’s voor jezelf en anderen.

Delen