Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Family Surf Camp

16 oktober 2019 - Hart Beach aan het strand is de hotspot waar je deze herfstvakantie wilt hangen! Kom knus bij het knisperende haardvuur genieten van heerlijke happen of shop een warme wintertrui in de winkel. Maar voor de actievelingen onder ons kan er natuurlijk ook gesurft worden met de hele familie!

Even voorstellen

Neem deze herfstvakantie een frisse duik bij Hart Beach die wat nieuws organiseren: Family Surf Camps. Kom drie dagen surfen samen met je moeder/vader/broertjes/zusjes; leuker wordt het niet!

Surfcamps zijn zo leuk omdat je in een paar dagen tijd leert surfen. Family Surf Camps bieden nog iets extra’s, samen surfen met je gezin en overnachten in Scheveningen.

Family Surf Camp is een actieve minivakantie in eigen land waarbij je, naast de mogelijkheid tot heel veel surfen, ook vrije tijd hebt om Scheveningen of de stad Den Haag te verkennen (inclusief discountvouchers voor attracties/musea).

Kortom, wij weten wel wat jij met het hele gezin deze vakantie komt doen...en als je nog geen kinderen hebt kom je gewoon zelf een surfles nemen want de golven zijn het best in de herfst!Delen