Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Feest aan de Waterkant

16 september 2019 - De zomer is voorbij, maar goed nieuws: de laatste feestjes komen er aan! Daar gaan we nog even extra van genieten op Scheveningen. Naast de welbekende strandfeestjes is er ook een feestje verscholen in het Westbroekpark; waan je in een andere wereld ver weg van de drukte van de boulevard in het groene hart van Scheveningen.

Even voorstellen

Als tegenwicht voor het massavermaak aan de boulevard is er Waterkant. Met een handbediende pont om het water over te steken, ga je naar het mooiste grasterras van Den Haag, waar je een roeibootje kunt huren en iets kunt eten en drinken.

Door de beschutte ligging op het zuiden is de temperatuur hier vaak 10 graden hoger dan elders in de stad.

Je kunt er met een pontje komen via de Haringkade of via het Westbroekpark, Waterkant ligt midden in het Rosarium van het park.

Ze hebben ook een terrasboot, met maximaal 12 mensen/ 1000 kilo kan je hierop lunchen, dineren of een eigen picknickmand meenemen terwijl je vaart.

Feest aan de waterkant

Op vrijdag 20 september kan je vanaf 21.00 de voetjes van de vloer doen aan de waterkant en je kan tot 3.00 doordansen.

Het 3 euro pontje vaart tot 22.00 dus zorg dat je die niet mist. Het Westbroekpark is de perfecte omgeving voor deze knaller van een feest met de leukste DJ's.

Kortom, wij zien je aanstaande vrijdag tussen het groen en op het gras om de zomer goed af te sluiten bij Waterkant.
Delen