Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Festival Keizerstraat

13 juni 2019 - Vlaggetjesdag komt er aan en dat betekent niet alleen nieuwe haring...Ook kan je genieten van andere activiteiten aan zee. Er is bijvoorbeeld een festival in de Keizerstraat en daarvan is nu het tijdschema bekend. Swing ook met Vlaggetjesdag mee aan zee!

Talent aan Zee

Het tijdschema van het leukste Live Muziekpodium op Vlaggetjesdag, De Keizerstraat in het hart van Scheveningen, is bekend.

Op zaterdagmiddag 15 juni is het één groot feest van 11.45 - 18.30 uur op het Oude Kerkplein, met Charly Lownoise en Splendid als afsluiters die bij elkaar meer dan 2 uur lang een topshow geven! Dit festival is ook onderdeel van Talenten Aan Zee.

Tijdschema Live Muziekpodium Vlaggetjesdag Keizerstraat 2019De Keizerstraat - naast De Oude Kerk

11.45 - 12.00 Ukelele Talenten

12:00 - 13:00 Best of Talenten aan Zee

13.30 - 14.00 Bandsessies Talenten

14:30 - 15:15 The Big Hairy

16:00 - 17:00 Splendid

17:15 - 18:30 Charly Lownoise

Charly Lownoise

Met Mental Theo veroverde DJ Charly ‘Ramon Roelofs’ Lownoise de wereld met hun Happy Hardcore geluid. Wie in de jaren 90 is opgegroeid, kent de classics: Wonderful Days, Stars, Live at London, Your Smile, Hardcore Feelings, om er een paar te noemen. Met dezelfde energie als in die jaren geeft hij nog steeds spetterende shows. Voor zijn hometown Scheveningen komt er nog een extra vibe los, belooft hij.

Splendid

Deze Schevenings-Haagse popformatie met rocksteady reggae, soul & rockinvloeden is niets minder dan een absolute live-sensatie!

De shows van Splendid zijn een ervaring waar de vonken vanaf spatten. Zo speelde de band het publiek tijdens onder andere Lowlands, Parkpop, Live on the Beach, Sziget en Concert at Sea volledig ondersteboven. Aan de Scheveningse Frontman Pat Smith zal het niet liggen: hij maakt die sterke live-reputatie keer op keer waar. En zeker in zijn eigen Scheveningen-Dorp.

The Big Hairy

Onder aanvoering van voormalig Suburbs-zanger Johan ter Schegget zal de op Scheveningen populaire live performance band The Big Hairy de ultieme opwarmer zijn voor de slotacts. Vier topmuzikanten die hun vunzige, maar o zo aanstekelijke en powervolle uitvoeringen van de Beastie Boys, de Stones, Brood, Bowie, The Kinks, Talking Heads, Black Sabbath, Dandy Warhols, Nirvana en nog veel meer op je loslaten!

Delen

Bekijk ook deze tips

All that sugar and spice...

Shakes, zoet, de lekkerste broodjes en lekker gezond; bij ZO vind je het allemaal. Bovendien ook nog eens een heel fijne hang out!

Lees verder

Vintage vondsten

Lekker struinen over het strand, schelpjes verzamelen, wat drijfhout oprapen; strandjutten voor de aankleding van je interieur. Het is een populaire bezigheid waar velen zich aan wagen! Maar een andere, ook niet geheel dure oplossing is het jutten in tweedehands winkels aan het strand. En we hebben een paar juweeltjes in Scheveningen. Lees mee met onze tips voor een perfecte strooptocht of het “vintage jutten” in Scheveningen.

Lees verder

A Night Out - Overzicht November

De maand november waait er een frisse culturele wind door Scheveningen. Muziek, theater, en dans verlichten de badplaats. Geniet van deze lichtpuntjes in donkere tijden. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Lees verder