Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

La petite Fête de Bayonne

18 september 2019 - Een stukje Baskenland op Scheveningen laat je leven als een god in Frankrijk; bij Cafe de Bayonne loopt het water je in de mond. Ze opent nog een keer haar deuren voor het welbekende Fêtes de Bayonne dat ze jaarlijks organiseert. En aangezien dit voorlopig de laatste is wil je niet achter het net vissen!

Even voorstellen

Ach die heerlijke Baskische manier van leven. Een mooi glas wijn aan de bar, wat pintxos van idioot goede kwaliteit en plateau's vol streekkazen en hammetjes. Wat is het leven heerlijk! En dat op Scheveningen...Cafe de Bayonne weet wel wat genieten is.

Feest aan zee

Frans genieten, als een ware bourgondiër, daarvoor hoef je niet af te reizen naar het zuiden. Café de Bayonne in de Keizerstraat organiseert namelijk elk jaar het legendarische Fêtes de Bayonne, waarbij muziek, wijn, en lekker eten de hoofdrolspelers zijn.

Overal staan hapjes, is geroezemoes, klinken de wijnglazen en kan je genieten van de heerlijkste happen met een muziekje erbij.

Begeef je zaterdag 28 september in Franse sferen op dit laatste Bayonne feest vanaf 20.00 tot 23.00. Zien wij jou ook in de Keizerstraat om te proosten op een prachtige afsluiter van jaren Fêtes de Bayonne?Delen

Bekijk ook deze tips

Edelstenen therapie

Als je binnenloopt in La Caldera voelt het alsof er een warme deken over je heen valt. De zuivere geuren, heldere stenen en zachte tonen zijn uitnodigend. Je bent welkom, je bent thuis. Al zestien jaar is deze plek een begrip in de Keizerstraat. Niet alleen kan je er prachtige stenen en advies krijgen, ook kan je in een sessie de kracht van de edelstenen ervaren.

Lees verder

Blijf beweging met Buitengewoon

Ja daar zijn we weer met een buitengewone tip om in beweging te blijven. Want na al die culinaire tips aan het begin van de week, voelen wij ons verplicht om jullie wel fit te houden. Iets met de zomer komt eraan en dan wil iedereen op z'n paasbest er bij lopen in een bikini of zwembroek. En zo helpen wij je door de winterdip heen, toch? Althans daar hopen we op! Dus lieve mensen, heel erg veel lees en -beweegplezier!

Lees verder

Maak een ritje met de Tourist Tram!

Deze prachtige Tourist Tram rijdt sinds zaterdag 9 juli! De 60 jaar oude tram verbindt het centrum van Den Haag met het strand van Scheveningen. Met een ticket voor de Tourist Tram kun je de hele dag onbeperkt in- en uitstappen en zeker niet alleen leuk voor toeristen.

Lees verder