Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

La petite Fête de Bayonne

18 september 2019 - Een stukje Baskenland op Scheveningen laat je leven als een god in Frankrijk; bij Cafe de Bayonne loopt het water je in de mond. Ze opent nog een keer haar deuren voor het welbekende Fêtes de Bayonne dat ze jaarlijks organiseert. En aangezien dit voorlopig de laatste is wil je niet achter het net vissen!

Even voorstellen

Ach die heerlijke Baskische manier van leven. Een mooi glas wijn aan de bar, wat pintxos van idioot goede kwaliteit en plateau's vol streekkazen en hammetjes. Wat is het leven heerlijk! En dat op Scheveningen...Cafe de Bayonne weet wel wat genieten is.

Feest aan zee

Frans genieten, als een ware bourgondiër, daarvoor hoef je niet af te reizen naar het zuiden. Café de Bayonne in de Keizerstraat organiseert namelijk elk jaar het legendarische Fêtes de Bayonne, waarbij muziek, wijn, en lekker eten de hoofdrolspelers zijn.

Overal staan hapjes, is geroezemoes, klinken de wijnglazen en kan je genieten van de heerlijkste happen met een muziekje erbij.

Begeef je zaterdag 28 september in Franse sferen op dit laatste Bayonne feest vanaf 20.00 tot 23.00. Zien wij jou ook in de Keizerstraat om te proosten op een prachtige afsluiter van jaren Fêtes de Bayonne?Delen

Bekijk ook deze tips

Foto's aan zee

Het Fotomuseum Den Haag werd in 2002 geopend als jongste museale instelling voor fotografie in Nederland. Het museum is onderdeel van het Gemeentemuseum Den Haag en werkt nauw samen met het Prentenkabinet van de Universiteitsbibliotheek Leiden. Als je er nog nooit bent geweest, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Het museum is goed te combineren met een dagje strand!

Lees verder

A Night Out - Overzicht Juli

​Wij nemen jou mee naar een avond onder de sterren op een tongstrelend avontuur, met je voeten in het zand, en muziek in je oren. Op Scheveningen valt meer te beleven dan flaneren over de boulevard. Wij zetten wat hoogtepunten voor je op een rijtje zodat jij deze maand stralend door je avonden heen wandelt. Geniet van A Night Out op Scheveningen!

Lees verder

Een winters menu

De eerste sneeuw is gevallen en de warme chocolademelk vliegt over de toonbank. Om over de kaasfondue maar te zwijgen...Ja we hebben net als jij zin in lekkere winterse happen! En omdat wij de beroerdste niet zijn, hebben we alle buitengewone winterse happen voor jullie geproefd en die op een rijtje gezet. Het winter menu op Scheveningen staat vast, het water loopt je in de mond aan zee!

Lees verder