Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

La petite Fête de Bayonne

18 september 2019 - Een stukje Baskenland op Scheveningen laat je leven als een god in Frankrijk; bij Cafe de Bayonne loopt het water je in de mond. Ze opent nog een keer haar deuren voor het welbekende Fêtes de Bayonne dat ze jaarlijks organiseert. En aangezien dit voorlopig de laatste is wil je niet achter het net vissen!

Even voorstellen

Ach die heerlijke Baskische manier van leven. Een mooi glas wijn aan de bar, wat pintxos van idioot goede kwaliteit en plateau's vol streekkazen en hammetjes. Wat is het leven heerlijk! En dat op Scheveningen...Cafe de Bayonne weet wel wat genieten is.

Feest aan zee

Frans genieten, als een ware bourgondiër, daarvoor hoef je niet af te reizen naar het zuiden. Café de Bayonne in de Keizerstraat organiseert namelijk elk jaar het legendarische Fêtes de Bayonne, waarbij muziek, wijn, en lekker eten de hoofdrolspelers zijn.

Overal staan hapjes, is geroezemoes, klinken de wijnglazen en kan je genieten van de heerlijkste happen met een muziekje erbij.

Begeef je zaterdag 28 september in Franse sferen op dit laatste Bayonne feest vanaf 20.00 tot 23.00. Zien wij jou ook in de Keizerstraat om te proosten op een prachtige afsluiter van jaren Fêtes de Bayonne?Delen