Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fijn proeven

20 februari 2019 - Voor een buitengewone smaakbeleving op Scheveningen kun je terecht bij Restaurant De Dis. Dit intieme en knusse plekje heeft alle ingedienten in huis om jou een topavond te bezorgen. En in maart heb je nog eens extra reden om hier een keer langs te gaan, omdat je naast heerlijk eten ook iets bijdraagt aan een goed doel!

Even voorstellen

Bij restaurant De Dis, dat gelegen is in het oude centrum van Scheveningen, kun je genieten van de Frans-moderne keuken, waar smaakbeleving het uitgangspunt is.

Aan de Badhuisstraat creeert eigenaar Chef Bas Vermeijden met liefde en de beste ingrediënten de meest heerlijke gerechten. Vakmanschap, finesse, precisie en vooral veel plezier maken dit restaurant een van de leukste plekjes van Scheveningen.Er wordt uitsluitend met de mooiste seizoensgebonden en lokale producten gewerkt, waardoor het menu regelmatig verandert.

Laat je zintuigen en smaakpapillen prikkelen door dit pareltje op Scheveningen en ga snel eens langs.

Restaurant Driedaagse

Langsgaan kan je natuurlijk altijd, maar begin maart heb je een extra reden want dan vindt ook hier de Restaurant Driedaagse plaats.

Als je houdt van pure en fijne smaken dan is de Restaurant Driedaagse echt iets voor jou.

Tijdens dit evenement kun je in diverse restaurants terecht voor maaltijden waarbij de kok minder zout dan normaal heeft gebruikt.

Op 12, 13 en 14 maart is de tweede editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Je kunt dan voor een lunch of diner terecht bij restaurants die minder zout in hun gerechten verwerken. Wist je dat Ruim 1,7 miljoen Nederlanders (circa 10 % van de bevolking) chronische nierschade hebben? Minder zout eten helpt nierschade te voorkomen.

Restaurant de Dis doet zoals gezegd mee, naast nog een aantal andere restaurants in Den Haag. Kom fijn proeven in de stad aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

Win A Night Out bij Crazy Piano's!

​Dansen tot in de late uurtjes, lekker eten, goede cocktails, en live muziek? Dit klinkt toch als je perfecte avond uit? Dit kan allemaal bij Crazy Piano's, dé uitgaansgelegenheid van Scheveningen. Zeven dagen per week kan je hier je voetjes van de vloer en je hemd van het lijf dansen. In de muzikale bar op de boulevard draait alles om de brandweerrode piano's die centraal in de zaak staan. En deze maand kan je een compleet verzorgde avond uit winnen voor jou en je vrienden. Hoog tijd voor een drankje en een dansje!

Lees verder

Indiburn en meer feest aan zee

Indiburn, een samensmelting van muziek, kunst en vermaak. Over een paar dagen is het weer zover dan staat het strand in vuur en vlam bij Beachclub Indigo! Een festival als geen ander, nou ja een beetje dan misschien. Het is namelijk in stijl van Burning Man, maar dan met een Indigo twist, kortom trek je verkleedpak maar uit de kast voor dit feest van het jaar. Of waag een dansje bij een ander leuk feestje van deze altijd originele strandtent!

Lees verder

Ontbijt op Scheveningen

Een goed begin van de dag heeft onder andere te maken met een heerlijk ontbijt. En waar beter wakker te worden dan op Scheveningen? Wij hebben de leukste ontbijtplekjes voor je uitgezocht met hun buitengewone aanraders. Dus open je ogen en lees mee!

Lees verder