Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fijn proeven

20 februari 2019 - Voor een buitengewone smaakbeleving op Scheveningen kun je terecht bij Restaurant De Dis. Dit intieme en knusse plekje heeft alle ingedienten in huis om jou een topavond te bezorgen. En in maart heb je nog eens extra reden om hier een keer langs te gaan, omdat je naast heerlijk eten ook iets bijdraagt aan een goed doel!

Even voorstellen

Bij restaurant De Dis, dat gelegen is in het oude centrum van Scheveningen, kun je genieten van de Frans-moderne keuken, waar smaakbeleving het uitgangspunt is.

Aan de Badhuisstraat creeert eigenaar Chef Bas Vermeijden met liefde en de beste ingrediënten de meest heerlijke gerechten. Vakmanschap, finesse, precisie en vooral veel plezier maken dit restaurant een van de leukste plekjes van Scheveningen.Er wordt uitsluitend met de mooiste seizoensgebonden en lokale producten gewerkt, waardoor het menu regelmatig verandert.

Laat je zintuigen en smaakpapillen prikkelen door dit pareltje op Scheveningen en ga snel eens langs.

Restaurant Driedaagse

Langsgaan kan je natuurlijk altijd, maar begin maart heb je een extra reden want dan vindt ook hier de Restaurant Driedaagse plaats.

Als je houdt van pure en fijne smaken dan is de Restaurant Driedaagse echt iets voor jou.

Tijdens dit evenement kun je in diverse restaurants terecht voor maaltijden waarbij de kok minder zout dan normaal heeft gebruikt.

Op 12, 13 en 14 maart is de tweede editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Je kunt dan voor een lunch of diner terecht bij restaurants die minder zout in hun gerechten verwerken. Wist je dat Ruim 1,7 miljoen Nederlanders (circa 10 % van de bevolking) chronische nierschade hebben? Minder zout eten helpt nierschade te voorkomen.

Restaurant de Dis doet zoals gezegd mee, naast nog een aantal andere restaurants in Den Haag. Kom fijn proeven in de stad aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

Paasbrunchen aan zee

Met pasen is er veel te doen op Scheveningen. Eieren zoeken en ze op eten bijvoorbeeld. Bijna elke strandtent organiseert wel een brunch of andere leuke activiteit. Dus hop zeker even langs voor een hapje of een drankje aan het strand, want met al deze bruisende tips wordt Pasen vieren een eitje.

Lees verder

Sea Sights Festival

Hoe de toekomst van Scheveningen eruit ziet? Je kan binnenkort een kijkje nemen in de toekomst van onze badplaats. Dat klinkt spannend toch? En dat is het ook! Het Sea Sights Festival is een feest der innovatie aan de kust waar wij erg naar uitkijken.

Lees verder

Sportieve strandsessies, bedrijfsuitjes & vergaderingen op het strand

Sportieve strandsessies - bedrijfsuitjes & vergaderingen op het strand - Samen met The Hague Beach Stadium biedt SC Rootz op Scheveningen u mooie sportprogramma’s, óók bij slecht weer. Sporten op het strand is heerlijk. Als gastheer van onder andere de Olympic Experience, het Beachvolleybal Team Nederland, Mud Masters en verschillende bedrijfsevents zijn SC Rootz en The Hague Beach Stadium als geen ander in staat om uw collega's, werknemers, relaties en/of klanten een fantastische dag te bezorgen.

Lees verder