Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fijn proeven

20 februari 2019 - Voor een buitengewone smaakbeleving op Scheveningen kun je terecht bij Restaurant De Dis. Dit intieme en knusse plekje heeft alle ingedienten in huis om jou een topavond te bezorgen. En in maart heb je nog eens extra reden om hier een keer langs te gaan, omdat je naast heerlijk eten ook iets bijdraagt aan een goed doel!

Even voorstellen

Bij restaurant De Dis, dat gelegen is in het oude centrum van Scheveningen, kun je genieten van de Frans-moderne keuken, waar smaakbeleving het uitgangspunt is.

Aan de Badhuisstraat creeert eigenaar Chef Bas Vermeijden met liefde en de beste ingrediënten de meest heerlijke gerechten. Vakmanschap, finesse, precisie en vooral veel plezier maken dit restaurant een van de leukste plekjes van Scheveningen.Er wordt uitsluitend met de mooiste seizoensgebonden en lokale producten gewerkt, waardoor het menu regelmatig verandert.

Laat je zintuigen en smaakpapillen prikkelen door dit pareltje op Scheveningen en ga snel eens langs.

Restaurant Driedaagse

Langsgaan kan je natuurlijk altijd, maar begin maart heb je een extra reden want dan vindt ook hier de Restaurant Driedaagse plaats.

Als je houdt van pure en fijne smaken dan is de Restaurant Driedaagse echt iets voor jou.

Tijdens dit evenement kun je in diverse restaurants terecht voor maaltijden waarbij de kok minder zout dan normaal heeft gebruikt.

Op 12, 13 en 14 maart is de tweede editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Je kunt dan voor een lunch of diner terecht bij restaurants die minder zout in hun gerechten verwerken. Wist je dat Ruim 1,7 miljoen Nederlanders (circa 10 % van de bevolking) chronische nierschade hebben? Minder zout eten helpt nierschade te voorkomen.

Restaurant de Dis doet zoals gezegd mee, naast nog een aantal andere restaurants in Den Haag. Kom fijn proeven in de stad aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

Eerste strandfeest!

Het strandseizoen gaat bijna weer van start en hoe kunnen we dat beter vieren dan met een feestje. En dit is zeker niet het eerste de beste feest, want een van de leukste strandtenten van Scheveningen opent haar deuren. The Fat Mermaid is een begrip in de badplaats en wij staan te trappelen om de dansvloer daar onveilig te maken!

Lees verder

Tuindag op Scheveningen

Het Westbroekpark is een smaragdgroene oase in Scheveningen. Niet alleen kan je er genieten van de rust, bootje varen en wandelen. Ook kan je er heerlijk eten uit de tuin! Kom genieten bij Greens, een biologisch restaurant met moestuin; dat is smullen op Scheveningen in het park aan zee, en er staat een leuk event op het menu.

Lees verder