Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fit fit fit

Het is weer tijd voor een beetje actie in je taxi! En niet zomaar actie, maar een duwtje in de rug zodat je lekker fit de zomer in gaat. En dat is het al bijna, toch? Nou ja lente dan, maar in ieder geval is beweging waar het vandaag om draait. De persoonlijke aanpak en hulp daarbij is in zeer deskundige handen, dus daar laten wij je in achter!

Personal traning

Op zoek naar personal training in Den Haag? In de vernieuwde haven van Scheveningen, aan de rand van het Statenkwartier, bevindt zich een moderne en luxe personal training studio. Personal Fit Club Den Haag is van alle gemakken en de modernste trainingsmaterialen voorzien voor de ultieme personal training ervaring en het maximale resultaat.

Naast de uitstekende trainingsmogelijkheden in de studio kan je natuurlijk met je personal trainer op het strand of de Scheveningse boulevard te trainen. En zeg nou zelf, die mogelijkheid is toch super deluxe om te hebben? Een frisse neus halen tijden het trainen zorgt net voor die extra energie boost.De training

Maar wat moet je je voorstellen bij zo'n personal training? Bij elke training word je door je eigen personal trainer ontvangen. Na een uitgebreide intake procedure, een health check, diverse beweeg assessments en een eventuele voedingsanalyse wordt een trainingsplan en voedingsplan op maat voor je gemaakt. En er vindt regelmatig reflectie plaats om je voortgang te bepalen en je trainings- en voedingsplan eventueel aan te passen. De trainingen zijn afwisselend, effectief, uitdagend, resultaat gericht en hebben een hoog ‘fun’ element. Dat klinkt wel fun toch?

De personal trainers van de Personal Fit Club hebben de kennis, ervaring en opleiding om echte resultaten en daarmee uw doelstelling(en) te behalen: training, afvallen, revalideren, ontstressen, sterker worden… Noem maar op!

Personal Fit Club Den Haag is dagelijks op afspraak geopend van 6.00uur tot 22.00uur. Hierdoor kan je altijd sporten op tijden die jou goed uitkomen. En parkeren is gratis voor de deur! Wat wil je nog meer?

Delen

Bekijk ook deze tips

Een zee van honden

Het is bijna weer zo ver! Alle honden en hun baasjes kunnen verzamelen voor het leukste event van het jaar op Scheveningen; Honden aan Zee. Niet alleen mogen de honden los rondbanjeren op het strand van Scheveningen, ook kunnen ze langs de boulevard snuffelen aan alle leuke kraampjes.

Lees verder

Zorg voor je huid

De zomer kan je huid wel een beetje extra aandacht gebruiken, dacht wij zo. Daarom hebben wij de maand augustus echt een heerlijke actie voor je! Samen met Cléophée & Nanda Huidverzorgingspraktijk heb jij een stralend zomergezicht.

Lees verder

Dieren Rijk

Dieren in kunst vertellen hun eigen verhaal. Ga het meemaken in het Gemeentemuseum! Tot en met 11 oktober.

Lees verder