Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fit fit fit

Het is weer tijd voor een beetje actie in je taxi! En niet zomaar actie, maar een duwtje in de rug zodat je lekker fit de zomer in gaat. En dat is het al bijna, toch? Nou ja lente dan, maar in ieder geval is beweging waar het vandaag om draait. De persoonlijke aanpak en hulp daarbij is in zeer deskundige handen, dus daar laten wij je in achter!

Personal traning

Op zoek naar personal training in Den Haag? In de vernieuwde haven van Scheveningen, aan de rand van het Statenkwartier, bevindt zich een moderne en luxe personal training studio. Personal Fit Club Den Haag is van alle gemakken en de modernste trainingsmaterialen voorzien voor de ultieme personal training ervaring en het maximale resultaat.

Naast de uitstekende trainingsmogelijkheden in de studio kan je natuurlijk met je personal trainer op het strand of de Scheveningse boulevard te trainen. En zeg nou zelf, die mogelijkheid is toch super deluxe om te hebben? Een frisse neus halen tijden het trainen zorgt net voor die extra energie boost.De training

Maar wat moet je je voorstellen bij zo'n personal training? Bij elke training word je door je eigen personal trainer ontvangen. Na een uitgebreide intake procedure, een health check, diverse beweeg assessments en een eventuele voedingsanalyse wordt een trainingsplan en voedingsplan op maat voor je gemaakt. En er vindt regelmatig reflectie plaats om je voortgang te bepalen en je trainings- en voedingsplan eventueel aan te passen. De trainingen zijn afwisselend, effectief, uitdagend, resultaat gericht en hebben een hoog ‘fun’ element. Dat klinkt wel fun toch?

De personal trainers van de Personal Fit Club hebben de kennis, ervaring en opleiding om echte resultaten en daarmee uw doelstelling(en) te behalen: training, afvallen, revalideren, ontstressen, sterker worden… Noem maar op!

Personal Fit Club Den Haag is dagelijks op afspraak geopend van 6.00uur tot 22.00uur. Hierdoor kan je altijd sporten op tijden die jou goed uitkomen. En parkeren is gratis voor de deur! Wat wil je nog meer?

Delen

Bekijk ook deze tips

Tennis op het strand

Tennis op het strand oftewel Beachtennis in januari. Brrr horen we je denken. Dat dacht Lindobeach ook, dus daarom hebben zij een heerlijke zaal om temperatuur met zand op de vloer om in tropische sferen te sporten! Deze maand staat een Beachtennis toernooi op het menu, kom je ook?

Lees verder

Bakkies op Scheveningen

Een bakkie pleur, troost en het zwarte goud; kortom koffie! We houden ervan hier op Scheveningen. Daarom zetten we voor jullie op rijtje waar je de heerlijkste bakkies kan krijgen. Pak een kopje koffie erbij en lees even mee.

Lees verder

Strandfeesten aan zee

De kou verlaat Scheveningen en dat betekent dat het weet tijd is voor de strandtenten. Een aantal staan al en anderen worden vol overgave opgebouwd. Zodra de zon weer wat meer z'n gezicht laat zien, bruist het weer rondom de boulevard en daar voorbij. Vandaar alvast een voorproefje van de zomer met dit overzicht van openingsfeestjes!

Lees verder