Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Trek je fit pakkie aan

Naast het leuke feestoverzicht en winterse duiken die je kan nemen in het nieuwe jaar, hebben we ook aan iets actiefs gedacht. Want tja de goede voornemens, die moet je wel meenemen naar 2017! En een leuk nieuw sportpakkie ook!

Sportpak

We hebben al vele bootcamps, een sportscholen overzicht en andere actieve tips gegeven afgelopen jaar. Maar ook niet geheel onbelangrijk is een paar goede schoenen, of een goed zittende broek. En natuurlijk een winkel waar je dit kan kopen en een goed persoonlijk advies kan krijgen. Daarom deze week de leukste sportwinkel van Scheveningen; Meevers Sport!

Aan de Stevinstraat zit dit ontzettend knusse sportwinkeltje, winkelTJE omdat het vrij klein is, maar toch herbergen ze meer dan je denkt! Deze sportwinkel heeft een uitgebreid sportkleding-, schoenen- en sportartikelenassortiment.

Een excellent assortiment

En met uitgebreid assortiment bedoelen we alles wat je wilt voor bijvoorbeeld: Hockey, Tennis, Running, Fitness/Aerobics, Voetbal, Zwemmen, Wandelen, Squash, Volleybal, Korfbal, Tafeltennis en Badminton.

Vind je dat nog niet genoeg? Ze hebben ook sportieve vrijetijdskleding in huis! En het beste persoonlijke advies. De lieve eigenaren staan zelf in de winkel en omdat het een familie zaak is, voel je je gelijk thuis. Kortom de moeite waard om zelf eens te gaan kijken, want bij Meevers Sport zit je altijd goed!Delen