Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fit in februari

14 februari 2018 - We blijven in beweging tijdens de koude dagen. En niet voor niets want ook al lijkt het ver weg, ooit gaat die bikini weer aan. En om alle lieve mooie vrouwen een steuntje in de rug te bieden, deze week een tip om nog lekkerder in je vel te zitten met een knipoog naar de zomer.

Curves Scheveningen

Op de Stevinstraat zit een ontzettend leuke sportschool speciaal voor vrouwen. Bij Curves Scheveningen werk je op een goede manier aan je gezondheid.

Omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde willen: fit worden en blijven. Een complete cardio- en krachttraining in slechts 30 minuten. Kom jij het ook proberen?

Wat kan je daar verwachten? Geen urenlange sessies in een sportschool maar juist:

  • Korte, effectieve trainingen
  • Coaches die jou helpen je doelen te behalen
  • Een gezellige en open sfeer
  • Voor alle vrouwen die gezond en fit willen leven


Work out aan zee

De Curves workout is een combinatie van krachttraining met cardio training gevolgd door een stretchingprogramma.
Binnen 30 minuten bouw je meer spiermassa op, verhoog je je stofwisseling en verbrand je meer vet. Zo breng je je lichaam in vorm en leg je een stevige basis voor een gezondere en actievere toekomst.

Dit onder begeleiding van ervaren Curves coaches. Je zult versteld staan dat zo’n snelle, effectieve workout je leven totaal kan veranderen; je krijgt controle over je gezondheid in een gezellige omgeving!

En omdat het op een steenworp afstand van de Yogastudio Yogaseads zit, en ook bij het strand kan je de workout ook nog combineren met een beetje zen.

Of wat dacht je van zweten en daarna in de sauna bij het Kurhaus duiken? Tja het kan allemaal op het sportieve Scheveningen!

Delen

Bekijk ook deze tips

Zee van Licht

Even tijd voor jezelf nemen is belangrijk in deze drukke wereld. Op het strand van Scheveningen even uitwaaien om je hoofd leeg te maken is dan een goed idee. En in lichtpuntje in de storm van het drukke leven is het holistisch centrum Zee van Licht. Dein even mee op deze zee van rust, en doe weer wat energie op aan de kust.

Lees verder

Wereldkampioenschap Zeezeilen

We hebben goed nieuws voor alle watersportliefhebbers! Want de registratie van het Wereldkampioenschap Zeezeilen in Den Haag is open. Dit festijn vindt plaats van 12 tot 20 juli 2018. Het is het allereerste gecombineerde ORC en IRC kampioenschap, een innovatieve oplossing om de twee meest geavanceerde handicapsystemen te bundelen. En jij kan mee doen, of komen kijken dat mag natuurlijk ook!

Lees verder

Dr. Hauschka 'Tijd voor mezelf'

Bij het Floatcenter op het puntje van de Pier kun je niet alleen heerlijk ontspannen in een Floatcabine. Je vind er zomaar een complete wellness locatie boven zee waar je 365 dagen terecht kunt om heerlijk te ontspannen.

Lees verder