Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fit in februari

14 februari 2018 - We blijven in beweging tijdens de koude dagen. En niet voor niets want ook al lijkt het ver weg, ooit gaat die bikini weer aan. En om alle lieve mooie vrouwen een steuntje in de rug te bieden, deze week een tip om nog lekkerder in je vel te zitten met een knipoog naar de zomer.

Curves Scheveningen

Op de Stevinstraat zit een ontzettend leuke sportschool speciaal voor vrouwen. Bij Curves Scheveningen werk je op een goede manier aan je gezondheid.

Omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde willen: fit worden en blijven. Een complete cardio- en krachttraining in slechts 30 minuten. Kom jij het ook proberen?

Wat kan je daar verwachten? Geen urenlange sessies in een sportschool maar juist:

  • Korte, effectieve trainingen
  • Coaches die jou helpen je doelen te behalen
  • Een gezellige en open sfeer
  • Voor alle vrouwen die gezond en fit willen leven


Work out aan zee

De Curves workout is een combinatie van krachttraining met cardio training gevolgd door een stretchingprogramma.
Binnen 30 minuten bouw je meer spiermassa op, verhoog je je stofwisseling en verbrand je meer vet. Zo breng je je lichaam in vorm en leg je een stevige basis voor een gezondere en actievere toekomst.

Dit onder begeleiding van ervaren Curves coaches. Je zult versteld staan dat zo’n snelle, effectieve workout je leven totaal kan veranderen; je krijgt controle over je gezondheid in een gezellige omgeving!

En omdat het op een steenworp afstand van de Yogastudio Yogaseads zit, en ook bij het strand kan je de workout ook nog combineren met een beetje zen.

Of wat dacht je van zweten en daarna in de sauna bij het Kurhaus duiken? Tja het kan allemaal op het sportieve Scheveningen!

Delen