Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fit met korting

1 november 2017 - Ontspannen aan onze mooie kust wordt nog makkelijker dankzij alle mooie Scheveningen Zuivert aanbiedingen. En deze maand hebben we echt een ontzettend leuke aanbieding is samenwerking met One Fit. Je kon al een blog lezen over onze ervaringen. Hieruit bleek dat ontspanning na inspanning, of andersom, een perfecte mix is om zen te worden aan zee. Kortom, kom in de benen voor deze korting!

Te kust en te keur

Voor alle mensen die het blog gemist hebben, of simpelweg houden van herhaling, leggen we nogmaals uit wat One Fit precies is. Bij One Fit vinden ze dat gezond leven een feestje moet zijn. En op dat feestje mag jij bepalen wat je gaat doen. Daarom kun je met een One Fit abonnement bijna overal terecht. Want hoe leuk is het dat je iets nieuws kan uitproberen?Misschien wil je vanavond wel een hot yoga les volgen of liever boksen, alles kan en alles mag. Jij kiest zelf, desnoods iedere dag een andere workout. Anytime, anywhere. Je regelt alles online en ze doen niet aan verplichte contracten en inschrijfgelden. Je kan ook elke maand opzeggen, lekker flexibel dus. Net als jij na een yoga les...

Niet alleen locaties op Scheveningen maar ook in de binnenstad worden toegankelijk met One Fit!

De aanbieding

En om dat feestje in volle gang te houden, bieden wij samen met One Fit, jou de kans om met korting te komen inspannen en ontspannen op Scheveningen (en in de binnenstad). En deze aanbieding is de hele maand november geldig.

Hierbij willen we je vooral aanmoedigen vooral om zen aan zee te worden. Want wellness faciliteiten en yoga worden toegankelijk met dit leuke abonnement.

Nu ben je vast benieuwd hoe je hier gebruik van kunt maken? Ook dat wordt je erg gemakkelijk gemaakt! Vul deze kortingscode in op de site van One Fit: buitengewoonscheveningen. De korting is €20,- voor nieuwe leden op de eerste betaling.

Hoe relaxed is dat? Hiermee kan je dus supervoordelig het abonnement uitproberen, zonder dat je er aan vast zit, want je mag elke maand opzeggen. Maar wie weet raak je net zo verslingerd aan deze 'sleutel', die veel deuren opent, als wij. En dan wil je nooit meer iets anders!

Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Overzicht April

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen in dit stralende overzicht van A Night Out april. Wil jij weten waar de leukste feestjes zijn? Of waar je de avonden kan flaneren over de boulevard of dansen met je voeten in het zand...Haal dan je beste danspak alvast uit de kast en lees even mee.

Lees verder

Met 20% korting ontspannen bij het Kurhaus

Naast een nachtje logeren in het Kurhaus kun je er nu ook voor een paar uurtjes ontspanning terecht. Ook zonder dat je er een kamer hebt geboekt! Op 8 december opende het Kurhaus haar nieuwe wellness faciliteiten. Wanneer je in januari een behandeling boekt profiteer je van de openingsaanbieding van de Kurhaus Spa & Beauty en ontvang je 20% korting. Kijk snel wat je hiervoor moet doen!

Lees verder

Watermakers

Er zijn veel ondernemende mensen op Scheveningen, en die de badplaats een warm hart toedragen. Maar ook zijn er hartverwarmende initiatieven voor mensen die hier wonen om een betere samenleving mogelijk te maken. Want zo luidt het motto van het prachtige project Watermakers: Alleen samen kunnen we een verschil maken!

Lees verder