Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fit met korting

1 november 2017 - Ontspannen aan onze mooie kust wordt nog makkelijker dankzij alle mooie Scheveningen Zuivert aanbiedingen. En deze maand hebben we echt een ontzettend leuke aanbieding is samenwerking met One Fit. Je kon al een blog lezen over onze ervaringen. Hieruit bleek dat ontspanning na inspanning, of andersom, een perfecte mix is om zen te worden aan zee. Kortom, kom in de benen voor deze korting!

Te kust en te keur

Voor alle mensen die het blog gemist hebben, of simpelweg houden van herhaling, leggen we nogmaals uit wat One Fit precies is. Bij One Fit vinden ze dat gezond leven een feestje moet zijn. En op dat feestje mag jij bepalen wat je gaat doen. Daarom kun je met een One Fit abonnement bijna overal terecht. Want hoe leuk is het dat je iets nieuws kan uitproberen?Misschien wil je vanavond wel een hot yoga les volgen of liever boksen, alles kan en alles mag. Jij kiest zelf, desnoods iedere dag een andere workout. Anytime, anywhere. Je regelt alles online en ze doen niet aan verplichte contracten en inschrijfgelden. Je kan ook elke maand opzeggen, lekker flexibel dus. Net als jij na een yoga les...

Niet alleen locaties op Scheveningen maar ook in de binnenstad worden toegankelijk met One Fit!

De aanbieding

En om dat feestje in volle gang te houden, bieden wij samen met One Fit, jou de kans om met korting te komen inspannen en ontspannen op Scheveningen (en in de binnenstad). En deze aanbieding is de hele maand november geldig.

Hierbij willen we je vooral aanmoedigen vooral om zen aan zee te worden. Want wellness faciliteiten en yoga worden toegankelijk met dit leuke abonnement.

Nu ben je vast benieuwd hoe je hier gebruik van kunt maken? Ook dat wordt je erg gemakkelijk gemaakt! Vul deze kortingscode in op de site van One Fit: buitengewoonscheveningen. De korting is €20,- voor nieuwe leden op de eerste betaling.

Hoe relaxed is dat? Hiermee kan je dus supervoordelig het abonnement uitproberen, zonder dat je er aan vast zit, want je mag elke maand opzeggen. Maar wie weet raak je net zo verslingerd aan deze 'sleutel', die veel deuren opent, als wij. En dan wil je nooit meer iets anders!

Delen

Bekijk ook deze tips

Een zee van bloemen

​De zon laat zich langzaam zien, je hoort vogels fluiten en de mensen ook. De lente hangt in de lucht, en wij zijn er helemaal klaar voor! Maar om er nog een schepje bovenop te doen, zorgen we dat jij met deze tip ook de lente in huis kunt halen. Want wie is er nou niet gek op bloemen?!

Lees verder

De Parade aan zee

Lichtjes tussen de bomen, het park wordt een podium voor muziek, dans en theater! Verfrissende drankjes, heerlijke hapjes, en een zweefmolen maken het feest aan zee compleet. De Parade is een sprookjesachtig festival dat elk jaar in het Westbroekpark plaatsvindt. Dansen en zweven tussen de bomen, je kijkt je ogen uit!

Lees verder

Voeten zen

​Er komt weer van alles aan om in be​​weging te komen deze lente, in Scheveningen. Lekker voor je lichaam dus, maar een beetje extra lief zijn voor je lijf kan geen kwaad. Daarom deze week een beetje actie en zen in een! Best of both worlds! Kijk even mee hoe je het beste in de benen kan komen, en ze daarna kunt verzorgen.

Lees verder