Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Floaten aan zee

Het is vakantie, en dat betekent meer ontspanning dan spanning. En waar kan je beter zwemmen in een zee van rust, dan op Scheveningen? Om je daar een extra handje mee te helpen, hebben we een actie voor je samengesteld met het Floatcenter op de Pier!

Float your boat

En dat kan je zeker met floaten; heerlijk ontspannen. Maar wat is floaten nou precies? Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom.

En het fijne is, dat het gelijk staat aan vijf uur slaap! Zo uitgerust kom je uit een floatsessie. Tijd dus dat je naar Scheveningen komt.

Waar je het mee kunt vergelijken is zwemmen in de Dode Zee. Het komt er in het kort op neer dat je drijft op ruim 30 cm (epsom) zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Tijdens het floaten worden de prikkels zwaartekracht, geluid en licht uitgesloten.Het water in de floatroom en de omgeving worden verwarmd op 35,5°C zodat je lichaam geen temperatuurverschil voelt tussen het water en de lucht er buiten. Hierdoor ‘denken’ je hersenen dat je lichaam ‘zweeft’. Elke spier in je lichaam kan zich totaal ontspannen. Klinkt goed toch?

Wat het met je doet

Niet alleen geeft het je een goed gevoel. Ook zijn de effecten van floaten jarenlang wetenschappelijk onderzocht. Verschillende onderzoeken tonen aan dat floaten de meest effectieve methode is tegen onder meer stress, oververmoeidheid en overbelasting, zowel fysiek als mentaal.

Floaten reduceert de productie van stresshormonen en stimuleert tegelijkertijd de productie van andere hormonen die een groot gevoel van welbehagen creëren. Eigenlijk breng je je lichaam weer even in evenwicht.

De ontspannende actie

En dan laten we je nu niet langer in spanning, maar is het tijd voor wat ontspanning. Met onze Scheveningen Zuivert actie voor deze maand, moet dat zeker lukken.

Ga lekker langs het Floatcenter en dan krijg je bij een Single floatsessie een SpaCapsule massage cadeau ter waarde van €10,00 cadeau.

De actie is geldig tot 1 september 2017 onder vermelding van 'Scheveningen Zuivert' en niet in combinatie met andere lopende acties.

De Spa Capsule behandeling is een massagebelevenis die wonderen doet voor huid en lichaam. Wat er zo fijn is aan deze behandeling? In een Spa Capsule beleef je een heerlijke waterjet-massage zonder je uit te kleden en zonder nat te worden.

Je krijgt een full body massage door 28 computergestuurde waterjets! Maar het kan ook op een specifiek lichaamsdeel. Het is maar net wat je wilt of waar je behoefte aan hebt.

De Spa Capsule zorgt niet alleen voor verlichting van pijn en spanning. Met een speciaal behandelprogramma boekt de Spa Capsule bewezen resultaat op het gebied van figuur- en huidverbetering.

Dus ook heerlijk om weer strak in je badpak rond te lopen deze zomer. Buitengewoon genieten de maand augustus!


Delen