Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Fluor aan zee

16 juli 2019 - Een dag vol activiteit, gezondheid, zoutwater en fluor! Deze wil je niet missen...Maak je hoofd even leeg en vul hem vol met positieve energie en zeelucht. Kom je ook mee uitwaaien aan zee?

Even voorstellen

Fluor Friday begint op vrijdag 26 juli om 16.00 bij The Shore en verderop in augustus en september bij Hart Beach en Aloha. Het draait om het aanpakken van geestelijke gezondheidsproblemen met een eenvoudig recept; zoutwatertherapie, surfen, yoga en fluor!

Voor iedereen met psychische klachten én de mensen om hen heen! Maar iedereen is welkom om deze positieve vibe te verspreiden.

De data26 juli: The Shore
23 augustus: Aloha
20 september: Hart Beach

Surfen

Kun je nog niet surfen en doe je graag mee met een surfles? Een surfles kost 20 euro per les en met Ooievaarspas kost een les 10 euro.

Om je in te schrijven voor een surfles email je info@studioliefde.nl en vermeld je Surfles Fluor vrijdag + datum van jouw voorkeur (en) in het onderwerp. Je kunt ook bellen of What’s appen naar Sabine +31616100412 (de les vindt plaats wanneer minimaal 5 personen ingeschreven zijn).

Als je mee wilt doen met één van de activiteiten zorg dan dat je om 16.00 uur in je outfit klaar staat op het terras van de surfschool.

Meer info

Zorg dat je om 16.00 uur in je wetsuit, yoga-outfit of met je zwempak en je fluor-accessoires bij de surfschool bent. Je kan ook je surfboard of yogamat meenemen.

Kom surfen met of zonder golven leer je hoe je met de flow van het leven mee kan gaan. Kun je al surfen, geen probleem kom gezellig mee. Zijn er geen golven? Dan kun je ook meedoen aan de yoga of gewoon een stukje zwemmen (op eigen initiatief en risico).

Yoga op het strand wordt begeleid en is GRATIS. De yoga les vindt alleen plaats als het droog weer is en er niet extreem veel wind staat.

Zwemmen is op eigen risico. Je kunt in de golven spelen of zwemmen wanneer de zee vlak is. Dit is echter een niet-begeleide activiteit!


Delen

Bekijk ook deze tips

Wintervuurwerk 2019

Scheveningen is in de wintermaanden weer het decor van kleurrijke vuurwerkshows. In december wordt gedurende meerdere weekenden wintervuurwerk afgeschoten rond De Pier in Scheveningen. De gratis shows zijn goed te zien vanaf de boulevard en het strand. Niet alleen is het wintervuurwerk een prachtig spektakel om te zien; ook worden er in de Haagse badplaats tijdens de winter voor jong en oud diverse leuke activiteiten georganiseerd. Een perfecte aanleiding om een dagje uit te waaien aan zee!​

Lees verder

Zomers tennisfeestje in Scheveningen

​Van maandag 25 t/m zondag 31 juli vindt de 24e editie plaats van The Hague Open. Nederlands beste tennissers nemen het op tegen internationaal toptalent op de legendarische Mets tennisbanen in Scheveningen.

Lees verder

Winterse schoonheid

Zeker in de koude wintermaanden heeft je lichaam wat extra verwennerij en ontspanning nodig. Ga eens langs in de Gentsestraat, hier zitten Pretty Face en Room for Beauty. Met de pro sleep massage van Room for Beauty, duik je in een wereld van diepe ontspanning zodat je heerlijk kan slapen en toch warmpjes de winter door kan komen. Of neem een heerlijke gezichtsbehandeling. Ook bij Pretty Face laat je je schoonheid stralen aan zee.

Lees verder