Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Foto van de maand

21 december 2019 - Heb jij een oogje op Scheveningen? En maak je de prachtigste plaatjes? Tag ons dan op Instagram in jouw foto's en wie weet krijg je de meeste likes en een feature op onze website. Bekijk Scheveningen door andere ogen dankzij de foto van de maand!

Plaatje aan zee

Onze Instagram staat vol met prachtige platen van de badplaats. Iedere dag schieten amateur- en professionele fotografen kiekjes van Scheveningen.

Wij delen iedere unieke kijk op de stad aan zee met onze trouwe volgers op het platform. Maar vanaf januari kun je deze foto's ook bewonderen op onze website.

Tag en like

Zorg dat wij jou zien, en tag ons in je mooiste foto's op Instagram. Iedere maand maken wij een winnaar bekend, die een mooi plekje op onze website krijgt bij het kopje "Foto van de maand", in het menu.
Delen

Bekijk ook deze tips

Een nieuwe musical

Na het succes van de Lion King musical, maakt het AFAS Circustheater zich alweer klaar voor een nieuwe hit! De sprookjesachtige musical Anastasia staat vanaf september te schitteren in onze badplaats. Kortom, alle reden om nu al een dagje Scheveningen te plannen.

Lees verder

Slapen en chillen aan het strand

Chillen en slapen aan het strand. Bij Jorplace Beach Hostel kan het!

Lees verder

Een sportieve Night Out

Ontdek de pracht van de nacht op Scheveningen met A Night Out aan Zee. Wij laten je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben. Kom in beweging en loop mee in de stad aan zee. De CPC loop heeft een avond editie die je niet wilt missen; een sfeervolle avondwandeling naar Scheveningen!

Lees verder