Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Foto van de maand - Februari

12 maart 2020 - Heb jij een oogje op Scheveningen? En maak je de prachtigste plaatjes? Tag ons dan op Instagram in jouw foto's en wie weet krijg je de meeste likes en een feature op onze website. Bekijk Scheveningen door andere ogen dankzij de foto van de maand!

Deze maand feliciteren wij Arjan de Jager met de foto van de maand februari! Hij heeft deze foto genomen tijdens Ciara; de eerste echte storm van 2020 in Nederland.

Volgens deze fotograaf levert een storm normaliter fraaie foto's op van het havenhoofd, maar omdat de wind dit keer iets meer vanaf land kwam viel dat een beetje tegen.

Wat wel leuk was tijdens het nemen van foto's tijdens deze storm, waren de vele wandelaars die op het strand de storm probeerden te trotseren. Dat leverde onder andere dit beeld op van twee kinderen die met de wind in de rug aan de vloedlijn stonden.Delen