Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Frisse blikken vergaderactie

Zoekt u de perfecte locatie voor uw bijeenkomst? Makkelijk bereikbaar, dichtbij Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en die de mogelijkheid biedt voor inspannende en ontspannende teamactiviteiten? Dan bent u bij het Bilderberg Europa Hotel aan het juiste adres!

Conferentiecentrum en vergaderruimtes
Naast 174 kamers biedt het hotel een rijk uitgerust conferentiecentrum me 11 meeting zalen. De inspirerende vergaderruimtes zijn allen voorzien van het Philips Daylight system waardoor er altijd de perfecte sfeer gecreëerd wordt.Colour your event
Uniek is de ‘Colour your event’ mogelijkheid; de ontvangstruimte en de grootste ruimte (210 personen) kunnen in tweeduizend verschillende tinten opgelicht worden. Alle ruimtes zijn voorzien van de modernste apparatuur.

Persoonlijke service
De persoonlijke service van de Maître B’ zorgt ervoor, dat tijdens uw bijeenkomst alles tot in de puntjes verzorgd is. Na afloop kunt u ontspannen dineren en genieten, door te proeven, te eten en te delen in SALT Coastal Bistro & Bar.

De Frisse blikken vergaderactie is verlengd tot juni 2017.
Kijk voor meer informatie en de Frisse blikken vergaderactie op https://www.bilderberg.nl/frisseblikDelen