Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Frisse blikken vergaderactie

Zoekt u de perfecte locatie voor uw bijeenkomst? Makkelijk bereikbaar, dichtbij Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en die de mogelijkheid biedt voor inspannende en ontspannende teamactiviteiten? Dan bent u bij het Bilderberg Europa Hotel aan het juiste adres!

Conferentiecentrum en vergaderruimtes
Naast 174 kamers biedt het hotel een rijk uitgerust conferentiecentrum me 11 meeting zalen. De inspirerende vergaderruimtes zijn allen voorzien van het Philips Daylight system waardoor er altijd de perfecte sfeer gecreëerd wordt.Colour your event
Uniek is de ‘Colour your event’ mogelijkheid; de ontvangstruimte en de grootste ruimte (210 personen) kunnen in tweeduizend verschillende tinten opgelicht worden. Alle ruimtes zijn voorzien van de modernste apparatuur.

Persoonlijke service
De persoonlijke service van de Maître B’ zorgt ervoor, dat tijdens uw bijeenkomst alles tot in de puntjes verzorgd is. Na afloop kunt u ontspannen dineren en genieten, door te proeven, te eten en te delen in SALT Coastal Bistro & Bar.

De Frisse blikken vergaderactie is verlengd tot juni 2017.
Kijk voor meer informatie en de Frisse blikken vergaderactie op https://www.bilderberg.nl/frisseblikDelen

Bekijk ook deze tips

Lekker lunchen

Er zijn veel plekken op Scheveningen waar je heerlijk kan eten. Maar als je zin hebt in Libanese lekkernijen moet je sowieso op de Fred zijn! Denk aan gegrilde groentjes, zelfgemaakte hummus, heerlijk gemarineerd vlees en ga zo maar door. Kortom, tijd om aan tafel te gaan aan zee.

Lees verder

Een winters Madurodam

Madurodam laat de grote verhalen van Nederland in het klein tot leven komen. Er is ontzettend veel te zien in deze mini stad aan zee. Je leert spelenderwijs hoe Nederland is ontstaan; dit maakt het een perfecte dag uit voor het hele gezin. En goed nieuws, want er is een nieuwe attractie bijgekomen, en er staat een event op de agenda waar de vonken vanaf springen!

Lees verder

La douce Scheveningen

De koude decembermaand staat bijna voor de deur. En hoewel we het een weekje geleden over het belang van beweging hadden, onderschat ook de kunst van het stilzitten en genieten niet. Dat gaat vaak goed samen (vooral in december) met een heerlijke versnapering. Dus hier alvast een bourgondisch tipje om de dag weer mee door te komen. Niet alleen is deze tip vers van de pers, maar ook nog eens vers van de gers!

Lees verder