Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Gedichten aan zee

11 september 2018 - Een weekend vol woorden beleef je aanstaande zondag op Scheveningen! Een prachtig poëziefestival siert onze kust. Bij Manta Beach kan je genieten van Poetry at Sea, een nieuw literair festival. Je kan genieten met je voeten in het zand van zoete klanken van anderen, of zelf mee doen.

Even voorstellen

Poetry at Sea is een jaarlijks terugkerend literair festival, waar je je kan onderdompelen in woorden!

En we hebben een primeur, want de eerste editie vindt plaats op zondag 16 september bij Manta Beach op het Zwarte Pad in Scheveningen.

Het gaat om een combinatie van open podium en programmering op het gebied van zo'n beetje alles wat je onder poëzie kunt verstaan, spoken word, singersongwriters, voordrachten, monologen, rap.Je kunt dus komen luisteren en kijken naar de optredens of zelf het podium pakken en iets voordragen. Ook kun je aan je skills werken in diverse workshops.

Om 14:00 uur start het festival met Poetry at Sea XS, het kinderprogramma. Vanaf 15:30 uur gaat dit over op het Grote Mensendeel dat duurt tot 21:30 uur. Het festival is vrij toegankelijk met uitzondering van de workshops waarvoor wel een bijdrage betaald dient te worden.

Poetry at Sea is een feestje met behalve optredens foodstands en barretjes, kortom een beach event dat je niet wilt missen.

Manta Beach

Manta is de nieuwste strandtent aan het Zwarte Pad in Scheveningen. En goed om te weten is, dat ze altijd open zijn, bij mooi en slecht weer.

En niet alleen kan je elke dag even langslopen voor een hapje of drankje, ook als je iets speciaals te vieren hebt zit je hier goed, op het heerlijke zonovergoten terras.

Bij Manta kan je terecht voor bedrijfsuitjes, evenementen of je bruiloft. Altijd alles op maat, rekening houdende met al jouw wensen. Maar deze zomer dus de perfecte plek voor een lekkere dag aan het Noorderstrand.

Kom genieten, met vrienden, collega’s of teamgenoten. Van de zon, de zee, de branding, het onovertroffen terras, de vriendelijke bediening en het lekkere eten. Ook hebben ze een speciale hoek waar kinderen lekker kunnen spelen. Kortom er is voor ieder wat wils!

Delen