Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Gewoon buiten sporten

Ja woensdag is een beetje onze sportdag, zoals je misschien al doorhad. En hoewel wij van de redactie van een beetje sporten niet vies zijn, is het in deze koude sferen best lastig om jezelf te motiveren. Maar daar hebben we jullie motivatie tips voor gegeven, weet je nog? En gelukkig werkt het ook erg motiverend als er weer nieuwe mogelijkheden bij komen in Scheveningen. Dussss, tromgeroffel, we hebben in dat kader een wel erg leuk nieuwtje voor jullie (of je dus even verder wilt lezen).

Sport & strand

Ja sport en strand, een gouden combinatie! Dat vinden wij! En laat er nou net iets in die trant op onze radar voorbij zijn gevlogen. Aankomende dinsdag wordt op het sportstrand tussen Hart Beach en Fonk HET nieuwe én openbare fitnesspark van Scheveningen geplaatst door Gemeente Den Haag. Aiaiai, zin in dachten wij, stiekem vooral in die warme douche die je bij Hart Beach kan nemen daarna. Of wat dacht je van die heerlijke smoothie of dat ene broodje met ei en avocado. Jaja het klinkt ons als muziek in de oren, sportmuziek dan wel.

Meer aan zee

Een lekkere warming up voor je surf sessie of juist wat krachttraining in de buitenlucht? Dat kan dus bijna! Fris daarna gelijk even bij ons op met een warme douche en blijf plakken bij het haardvuur. Wij zien ons zelf al zitten, en zijn superbenieuwd hoe het gaat worden? Jullie vast ook, en lang wachten op foto’s doen we niet aan hebben we vernomen, dus houd alle kanalen in de gaten voor meer sportstand nieuws.
Delen

Bekijk ook deze tips

A Night Out - Overzicht Januari

De maand januari kun je opwarmen met deze tips op Scheveningen. De stad aan zee wordt verlicht door de activiteiten op onze agenda. Geniet van lichtpuntjes in donkere tijden. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Lees verder

Have a Royal Winter!

De stad aan zee staat de komende maanden bol van winterse activiteiten en evenementen. Kom gezellig feestdagenshoppen in de extra sfeervolle historische binnenstad en laat je ’s avonds verrassen door de fascinerende videoprojecties op het Kurhaus en de Ridderzaal. In het Museumkwartier opent de mooiste kerstmarkt van Nederland 10 dagen lang zijn deuren. Ook in de kerstvakantie is er van alles te doen. Bijvoorbeeld Festival Carnival, een winterse kermis in een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte en gezelligheid. En de jaarlijks terugkerende schaatsbaan bij het Kurhaus, de roetsjbaan op de boulevard en de waanzinnig mooie ijssculpturen. Gun...

Lees verder

A Night Out - Overzicht Oktober

De maand oktober laat van zich horen en we verkeren in herfstsferen. Deze maand zijn er veel knusse activiteiten, en wij laten je niet in de kou staan. Dit A Night Out overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. Luister en dans mee!

Lees verder