Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Gewoon buiten sporten

Ja woensdag is een beetje onze sportdag, zoals je misschien al doorhad. En hoewel wij van de redactie van een beetje sporten niet vies zijn, is het in deze koude sferen best lastig om jezelf te motiveren. Maar daar hebben we jullie motivatie tips voor gegeven, weet je nog? En gelukkig werkt het ook erg motiverend als er weer nieuwe mogelijkheden bij komen in Scheveningen. Dussss, tromgeroffel, we hebben in dat kader een wel erg leuk nieuwtje voor jullie (of je dus even verder wilt lezen).

Sport & strand

Ja sport en strand, een gouden combinatie! Dat vinden wij! En laat er nou net iets in die trant op onze radar voorbij zijn gevlogen. Aankomende dinsdag wordt op het sportstrand tussen Hart Beach en Fonk HET nieuwe én openbare fitnesspark van Scheveningen geplaatst door Gemeente Den Haag. Aiaiai, zin in dachten wij, stiekem vooral in die warme douche die je bij Hart Beach kan nemen daarna. Of wat dacht je van die heerlijke smoothie of dat ene broodje met ei en avocado. Jaja het klinkt ons als muziek in de oren, sportmuziek dan wel.

Meer aan zee

Een lekkere warming up voor je surf sessie of juist wat krachttraining in de buitenlucht? Dat kan dus bijna! Fris daarna gelijk even bij ons op met een warme douche en blijf plakken bij het haardvuur. Wij zien ons zelf al zitten, en zijn superbenieuwd hoe het gaat worden? Jullie vast ook, en lang wachten op foto’s doen we niet aan hebben we vernomen, dus houd alle kanalen in de gaten voor meer sportstand nieuws.
Delen