Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Glitterend het Nieuwjaar in

Vuurwerk, champagne, oliebollen, wij hebben er zin in! Jullie ook? En als je nog geen idee hebt waar je moet zijn om het oude jaar uit te wuiven, dan ben je hier op de goede plek. Wij hebben namelijk een overzicht gemaakt van alle leuke feestjes die er in Scheveningen zijn om knallend het nieuwjaar in te gaan!!

Nieuw Jor’s Eve

JOR heeft er mega veel zin in en wij ook! Jullie kennen Jorplace wel (mag ik toch hopen). Het hipste hostel van Scheveningen. Het bruist er altijd van bedrijvigheid en er worden de leukste feestjes gegeven. Zo ook op Oudejaarsavond, en man man man wat hebben we daar toch een zin in! Jullie ook? Dans bij Jorplace tropisch het nieuwe jaar in en rol s’ochtends weer lekker naar huis, of niet. Aan de line up zal het in ieder geval niet liggen en aan de cocktails van de CAIPI BOYS ook niet. Dus zet al je goede voornemen nog maar even op koud ijs, en neem een verfrissende duik in dit feestje aan zee!

Glitter & Gold Party Kurhaus

Ga knallend het nieuwe jaar in met de 070Borrel Glitter & Gold bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen! Beleef een onvergetelijke jaarwisseling met jouw vrienden en familie op de dansbare Disco Classics van The Mowtown Marbles & Dj. Vanaf 22.00 uur is de stijlvolle Kurzaal geopend voor een geweldige oud & nieuw avond en zal de DJ je tot in de late uurtjes op de dansvloer houden.Tickets voor de Gold Party en zijn inclusief luxe hapjes, oliebollen en champagne om middernacht.Zilverbal

New Year’s Eve kan je ook vieren op de Pier! Lekker shinen op dit Zilverbal, met een line-up waar je je oliebollenvingers bij aflikt, inclusief epic uitzicht op het beroemde Vreugdevuur(werk) vanaf 00.00 uur. Net als de voorgaande edities van Pier feesten belooft deze New Year’s Eve party de meest legendarische van Den Haag te worden!

Vreugdevuur

Jaarlijks van 27 t/m 31 december vindt er op het Noorderstrand van Scheveningen de opbouw plaats van het Vreugdevuur Scheveningen. Dit is een Scheveningse traditie met als inzet om het hoogste vreugdevuur van Nederland te organiseren. Het vreugdevuur wordt op oudejaarsavond rond middernacht aangestoken en is gratis te bezoeken. Vanaf de boulevard van Scheveningen heb je een goed uitzicht op dit gigantische vreugdevuur.

Ieder jaar strijden Scheveningen (het Noorderstrand) en Duindorp (het Zuiderstrand) om de titel het 'hoogste vuur' van Nederland met oud en nieuw. Dit is een jarenlange traditie van generatie op generatie die de gemoederen flink bezig houdt in zowel Scheveningen als Duindorp, maar ook in de rest van Nederland. Spannend! Kom dus zeker even kijken, want dit wordt een leuk feestje!

Maatschappij

In de Maatschappij kan je al op tijd terecht! Al vanaf 14.00 tot in de late uurtjes! Inclusief hapjes, oliebollen, champagne en vuurwerk om 24.00 uur kaarten slechts 7.50 en een tientje aan de deur MAAR zolang de voorraad strekt. Natuurlijk is er tijd genoeg tijdens het grote Maatschappij oud en nieuw feest om even naar het vuur op het strand te wandelen met vrienden. En de volgende dag serveren ze een speciaal kater ontbijt, dus dit is zeker een hotspot tijdens deze dagen vol feest.

Ach ja en als je niet kan kiezen, kan je ook naar allemaal. Ze liggen niet ver uit elkaar en als je de kaartjes vroeg koopt zijn ze een goede prijs. Waar je ook naar toe gaat, wij wensen je alvast een Buitengewone avond toe!

Delen

Bekijk ook deze tips

In balans

Zen aan zee zijn is niet zo moeilijk met alle Scheveningen Zuivert tips die wij je bieden. En buiten dat, van het strand word je toch altijd wel relaxed? Daarom hebben we vandaag een tip die wat verder reikt dan de kust lang is, namelijk naar de binnenstad toe. Lekker flexibel van ons, zodat jij dat ook wordt!

Lees verder

Meet Sanne van Beautysalon Pretty Face

Op de hoek van de Renbaanstraat en de Zandvoortstraat in Scheveningen vind je Beautysalon Pretty Face. Sanne runt hier sinds januari 2016 haar eigen salon en haar klanten komen echt overal vandaan. En dat vinden wij niet zo gek. Sanne is super professioneel en de sfeer is er erg ontspannen.

Lees verder

Van alle markten thuis

Het weer wordt weer mooier, en de zin om naar buiten te gaan groter! Dit betekent dat het ook weer tijd is voor het afstruinen van de allerleukste markten. En daar zijn wij wel in thuis hier op Scheveningen! Vooral dankzij Kreativ Events. Bij deze hebben we de leukste markten voor je op een rijtje gezet. Dus trek je stoute loopschoenen aan en trek erop uit!

Lees verder