Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Glow at the sea golf

22 januari 2018 - Sport op Scheveningen kent vele (zee)gezichten. Je kan natuurlijk meedoen aan een bootcamp, of juist lekker wandelen door de duinen. Of wat dacht je van surfen, kiten en SUPpen? Misschien wil je liever een potje tennis spelen. Alles kan hier op Scheveningen! Maar wat ook leuk is, is om actief bezig zijn met spel te combineren. Dus deze week een speelse tip voor de liefhebber!

Glow in de the dark

Deze mini indoor golfbaan aan zee heeft maar liefst 18 Holes. De blacklight midgetgolf speel je in een omgeving van zeerovers, vissen, een zeemeermin en een mega grote schat. Een heus avontuur dus!

Bij GlowGolf in Scheveningen vind je een nieuwe manier om het oer-Hollandse spelletje midgetgolf te spelen. De handbeschilderde wanden, de vloerbedekking, de ballen, de sticks én de obstakels op de golfbanen geven licht waardoor het midgetgolf spelen een bijzondere ervaring wordt.Een avontuurlijke en sportieve instelling zijn vereist, naast dat je niet bang moet zijn in het donker. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en dus zeker leuk voor de hele familie.

Naast de 18 holes GlowGolf baan ligt het grootste spiegeldoolhof van Nederland! Verdwalen tussen honderden spiegels, niets is wat het lijkt, waar is de uitgang?

Een zeer hilarische en spannende tocht waarbij je jezelf regelmatig op wel 8 plaatsen tegelijkertijd in de spiegels ziet, enorm verwarrend maar geweldig om mee te maken!

Uitje op Scheveningen

Er zijn verschillende groepsuitje waar je uit kan kiezen, die hebben we hier even op een rijtje gezet voor je.

- Plezier aan de Kust; groepsuitje voor kids tot 12 jaar; Sea Life en GlowGolf. Speel 18 holes Piraten GlowGolf en bezoek SEA LIFE, om de echte'' Dory'' te bewonderen en nog veel meer onderwater dieren. Dit arrangement is exclusief voor scholen, creches, scoutinggroepen en (sport)verenigingen.

- GlowGolf en de Skyview een super combi voor een perfect uitje! Op vertoon van het entreebewijs van GlowGolf krijg je een gratis drankje bij de Skyview, op vertoon van het entreebewijs van de Skyview krijg je 15% korting op de entree van GlowGolf. Genieten van een eindeloos uitzicht én 18 holes midgetgolf in blacklight tussen piraten, vissen en meerminnen... tijdens de vakanties is het raadzaam voor GlowGolf online te reserveren.

- Arrangment Samen, perfect voor Valentijn! Dagje uit op Scheveningen? Op zoek naar een gezellig uitje SAMEN? Voor € 22.50 een superdeal; GlowGolf, Spiegeldoolhof en Time Freak inclusief verfrissende soft-drink en knabbels.... ook een goed idee voor een first date! Vanzelfsprekend krijg je met dit de kassabon van dit arrangement ook een gratis drankje als je je uitje afsluit in een goldel van de Skyview hoog boven de zee.

- GlowGolf in 3D? Dat kan! Met een 3D bril op je neus gaan de GlowGolf banen zweven en lijken de vissen, geschilderd op de wanden. Die lijken direct op je af te zwemmen..probeer dan nog maar eens een ''hole in one'' te slaan.

Leuke arrangementen toch? En omdat de midgetgolf aan de boulevard zit, kan je het makkelijk combineren met een frisse neus halen, of bijvoorbeeld een patatje eten op de Pier.

Hoe dan ook is dit een perfect uitje voor een dagje op Scheveningen! Voor iedereen die wel wat spel en ontspanning kan gebruiken.


Delen

Bekijk ook deze tips

Yoga in de buitenlucht

Yogales in de buitenlucht is heerlijk. Met fluitende vogels of het geluid van de zee op de achtergrond kom je helemaal tot jezelf. Met de lange kustlijn van Kijkduin tot en met het puntje in Scheveningen, heeft Den Haag het grootste aanbod buiten yogalessen van heel Nederland.

Lees verder

Een gekroonde voorstelling

Een Haags accent, het koningshuis en wat lucky shots. Dit zijn de ingrediënten voor Lucky TV! Als je de avonturen van Willy en Max niet helemaal hebt meegekregen, raden wij je aan om toch even in het archief van De Wereld Draait Door te duiken. Daar kan je je uren onderdompelen in de grappige filmpjes. Maar die zijn niet alleen meer te zien op TV, namelijk al een tijdje in het Zuiderstrandtheater. En daar blijven ze nog een maand, dus als je snel bent...

Lees verder

Your ready office by the sea

Scheveningen is een fijne freelance werkplek rijker! En dat is fijn, want aan zee kunnen die er nooit genoeg zijn! Op Kantoor ontmoet je professionals in een inspirerende omgeving aan zee, met glasvezel internet, gratis goede koffie & thee, biologisch fruit en altijd 10% korting op het huren van een vergaderruimte.

Lees verder