Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Goed & Gezond

9 maart 2020 - Wij zijn altijd op zoek naar pareltjes in de badplaats om onze lezers te kunnen voorzien van goed (lees)voer. En dat is weer gelukt, want vandaag hebben we een hele gezonde tip om van te genieten!

Green Olive

Aan de Hellingweg in de haven zit een heerlijk tentje! Je kunt hier proeven van versgemaakte en biologische producten.

De eigenaresse is Manon Klip, ze heeft ervaring met meerdere horeca zaken en maakt zich hard voor goed en eerlijk eten. Volgens haar is het belangrijk om te weten wat je eet en dat het Fairtrade is. Ook als vegan kun je bij haar goed terecht.

Voor ieder wat wils

En mocht je allergieën hebben, of bepaalde wensen? Ze hebben bij Green Olive veel vegan taartjes en gerechten. Proef van de zelfgemaakte wisselende vegan/gluten/lactose vrije taarten en lunch.

De lichte ruimte aan de haven heeft een rust over zich waar je goed kunt studeren of werken, of gezellig een bakkie kan komen doen.

En als straks de zon er weer aan komt, kun je neerploffen op het prachtige terras waar de zon de hele dag zijn gezicht laat zien!Delen