Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Gratis entree

30 januari 2020 - Naast dat je vandaag heerlijk kan wandelen over het strand en genieten van het zonnetje in de duinen, zijn er plekken op Scheveningen die gratis entree hebben voor kids. Geen school vandaag door staking? Geen zorgen, wij hebben leuke tips!

Beelden aan Zee

Dit magische museum is vandaag en morgen gratis toegankelijk voor alle kids die vrij zijn. Ga op avontuur en beleef kunst aan zee!

Madurodam

In de kleinste stad van Nederland valt er veel te beleven voor alle kinderen, ook hier is de entree gratis donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari. Kom spelen en ontdek de nieuwste attractie de Waterwolf!

Sea Life

Geniet bij Sea Life met korting de komende twee dagen; aan de allerkleinsten is ook hier gedacht. Kids vervelen zich niet en leren veel nieuws over de onderwaterwereld.

Hart Beach

Zonder korting, maar niet minder leuk: lekker surfen bij Hart Beach. Of misschien drink je liever een warme chocomelk bij het haardvuur om daarna te rennen over het strand.
Delen

Bekijk ook deze tips

Netwerken aan zee

Stel je eens voor, vergaderen met een schitterend zicht op de haven, de stad, duinen en zee... En in de pauze even je hoofd leeg wandelen op het strand. ​Dat kan allemaal op Scheveningen! En bij dit lunch event krijg je weer nieuwe inspiratie om te werken aan zee.

Lees verder

De Snoeshaen van de Keizerstraat

Er waait weer een frisse wind door de Keizerstraat in Scheveningen. Naast alle marktjes die er georganiseerd werden afgelopen zomer, zijn er ook aardig wat leuke tentjes bijgekomen de laatste tijd! Afgelopen vrijdag was de meer dan succesvolle opening van De Snoeshaen. De naam zegt het al: een eigenzinnige en originele bar bistro & gintoneria.

Lees verder

Summer Challenge

Vorige week heeft burgemeester Pauline Krikke het startsein gegeven voor een hele bijzonder uitdaging, op de boulevard van Scheveningen aan de kop van de Keizerstraat bij het monument 'Vissersvrouw van Scheveningen'. Het gaat niet om zomaar een uitdaging, maar een heus TrashUre Hunt avontuur dat de hele zomer duurt!

Lees verder