Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Gratis entree

30 januari 2020 - Naast dat je vandaag heerlijk kan wandelen over het strand en genieten van het zonnetje in de duinen, zijn er plekken op Scheveningen die gratis entree hebben voor kids. Geen school vandaag door staking? Geen zorgen, wij hebben leuke tips!

Beelden aan Zee

Dit magische museum is vandaag en morgen gratis toegankelijk voor alle kids die vrij zijn. Ga op avontuur en beleef kunst aan zee!

Madurodam

In de kleinste stad van Nederland valt er veel te beleven voor alle kinderen, ook hier is de entree gratis donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari. Kom spelen en ontdek de nieuwste attractie de Waterwolf!

Sea Life

Geniet bij Sea Life met korting de komende twee dagen; aan de allerkleinsten is ook hier gedacht. Kids vervelen zich niet en leren veel nieuws over de onderwaterwereld.

Hart Beach

Zonder korting, maar niet minder leuk: lekker surfen bij Hart Beach. Of misschien drink je liever een warme chocomelk bij het haardvuur om daarna te rennen over het strand.
Delen