Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Halloween op Scheveningen

14 oktober 2019 - Een griezelig gezellig feest komt naar de Keizerstraat volgend weekend. De herfstwind waait over Scheveningen en brengt naast kou ook veel warmte met zich mee. De leukste straat van de badplaats wordt verlicht door knusse taferelen.

Feest in het dorp

Duik in dit herfstige feest en griezel mee op zaterdag 26 oktober. Dan viert de Keizerstraat Halloween met tal van griezelige activiteiten.

Kom schrikken in het spookhuis, verdwaal in een doolhof, en dans mee in de kinderdisco. Heb je geen goede outfit thuis liggen? Laat je schminken!

Ook kan je meedoen aan trick or treat, een lampionnen optocht, genieten van de markt en een prijs winnen voor het beste kostuum.

Het is swingen geblazen op het grote Maatschappij Halloween feest met Halloween cocktails, en bij Saturnus zijn er live optredens. Tante Knier en de Snoeshaen griezelen ook gezellig mee.

Kortom, het wordt een spetterend feest in de Keizerstraat, waar er voor ieder wat wils te griezelen en te feesten valt.Delen