Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Halloween op Scheveningen

14 oktober 2019 - Een griezelig gezellig feest komt naar de Keizerstraat volgend weekend. De herfstwind waait over Scheveningen en brengt naast kou ook veel warmte met zich mee. De leukste straat van de badplaats wordt verlicht door knusse taferelen.

Feest in het dorp

Duik in dit herfstige feest en griezel mee op zaterdag 26 oktober. Dan viert de Keizerstraat Halloween met tal van griezelige activiteiten.

Kom schrikken in het spookhuis, verdwaal in een doolhof, en dans mee in de kinderdisco. Heb je geen goede outfit thuis liggen? Laat je schminken!

Ook kan je meedoen aan trick or treat, een lampionnen optocht, genieten van de markt en een prijs winnen voor het beste kostuum.

Het is swingen geblazen op het grote Maatschappij Halloween feest met Halloween cocktails, en bij Saturnus zijn er live optredens. Tante Knier en de Snoeshaen griezelen ook gezellig mee.

Kortom, het wordt een spetterend feest in de Keizerstraat, waar er voor ieder wat wils te griezelen en te feesten valt.Delen

Bekijk ook deze tips

Bonfire Beachfest

Voetjes in het zand, de zon op je bol, koude drankje, en dansen tot de nacht valt aan zee. Het belooft weer een bruisende zomer te worden op Scheveningen. En we trappen af met tropische temperaturen en het Bonfire Beachfest. Dit tweedaagse festival zet de kust in vuur en vlam en zorgt voor activiteiten die je niet wilt missen. Lees mee waar je moet zijn 20 en 21 april!

Lees verder

Vlaggetjesdag? Vlaggetjesweek!

Vlaggetjesdag? Vlaggetjesweek! Wat doe jij in aanloop naar dit Scheveningse festijn? Tips hier te vinden!

Lees verder

Shoppen aan zee

Kom ook winkelen in de bruisende binnenstad! Combineer je dagje uit in de stad aan zee met een heerlijke strandwandeling en een avond shoppen op de ShoppingNight Den Haag. Niet alleen kan je ontspannen, ook kan je een mooie outfit scoren. En als kers op de taart is er diezelfde Parkpop, kortom de stad aan zee heeft alles wat je nodig hebt om een perfecte dag te beleven.

Lees verder