Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Happy Hunting Ground 2019

14 april 2019 - Het Zwarte Pad staat bekend om de leukste strandtenten waar je overdag heerlijk kan loungen. Maar naast deze ontspannen zomerse sfeer kan je er ook dansen tot diep in de nacht. Duik in de verfrissende feestjes en begin dan met deze knaller van een festival aan zee: Happy Hunting Ground.

Paradijs aan zee

Een paradijselijk dorp in het zand met groot live podium óp het strand waar je de zon ziet ondergaan. De twee leukste strandtenten genesteld tegen de duinen waar dj’s je de hele dag en nacht laten dansen onder de sterren.

Vrienden lopen om je heen, drankjes vloeien rijkelijk en je likt je vingers af bij onze waanzinnige foodcourt. Het wordt één en al gezelligheid op het terrein bij de Whoosah en Beachclub Indigo.Line up

Op Happy Hunting Ground 2019 spelen onder andere Donnie, Carista, Willie Wartaal en Philou Louzolo. Donnie heeft net een nieuw album uitgebracht en de videoclip van zijn eerste single 'Barry Hayze’ is viraal gegaan op Youtube.


Carista is een vrouwelijk DJ die het afgelopen jaar is doorgebroken en de sterren van de hemel heeft gespeeld op menig festival in binnen- en buitenland.

Willie Wartaal komt een DJ set doen op het hoofdpodium na Donnie. Maar hij rapt ook mee op het nummer ‘Barry Hayze’ van Donnie, wie weet klimt hij dus al eerder het podium op.

Verder zijn er nog optredens van de bands Three Little Clouds, Goldband (live) en Destructive Penguins en wordt het buitenpodium muzikaal omlijst door de mannen van Mama Africa SoundSystem.

Tijdens en na de concerten zullen bekende (Haagse) DJ’s draaien in de twee strandtenten die bekend staan om hun legendarische feesten. Dit zijn o.a. Andre Agressi, Jesse Gomes, Pat Smith (DJ set), Justin Verkijk, Sunny Sjoerd en Mino Abadier.

Strandtenten op Scheveningen

Dompel je onder in dit waanzinnige, eenmalige spektakel en zorg dat je op tijd je kaartjes in bezit hebt, want je weet hoe snel de feesten van deze strandtenten uitverkopen. En ja, je las het goed; dit is once in a lifetime, so don’t miss out!

Happy Hunting Ground is een strandfestival bij Whoosah en Beachclub Indigo en vindt plaats op zaterdag 18 mei van 14.00 tot 2.00.

Openbaar vervoer

Je kunt bovenaan het Zwarte Pad jouw auto parkeren. Vanaf hier is het 5 minuten lopen voordat je bij Whoosah bent. Op drukke dagen is het aan te raden te parkeren in de grote parkeergarage aan de rechterkant van de Zwolsestraat onder het flatgebouw. Vanaf daar is het zo'n 15 minuten lopen naar Naturel.

Onderaan het Zwarte Pad is een tram/bus remise waar meerder lijn verbindingen mogelijk zijn. De tramlijnen 1 & 9 rijden vanaf Den Haag CS en vanuit Delft naar eindpunt het Zwarte Pad. De laatste tram naar Den Haag CS (lijn 9) vertrekt om 00:00 en naar Den Haag HS (lijn 1) om 00:16.

Kortom, kom ook dansen onder de sterren aan zee en beleef een avond om nooit te vergeten bij dit festival aan het Zwarte Pad!

Delen

Bekijk ook deze tips

Een groen begin

Rustig wakker worden tussen de bomen van het Westbroekpark. Je lichaam strekken, je spieren langzaam warmdraaien voor de dag. Een heerlijk huisgemaakt ontbijt, met verse gezonde producten uit eigen tuin. Dit kan in de maand september elke woensdag bij Green in het park!

Lees verder

Op avontuur in de duinen

​Maandag hadden we het nog over bourgondisch eten, dus nu weer even een tegenhanger! Voor mensen die zelf een mountainbike hebben, stop maar met lezen. Nee natuurlijk niet, maar misschien is deze site iets voor je? Voor alle andere lezers, kijk even mee naar het leuke Glope Events en hun Mountainbike duintocht. Ook hebben ze nog tal van andere activiteiten op het menu staan. Voor deze tijd van het jaar is mountainbiken een heerlijk uitje. Dus hop op de fiets, dan kan dat extra kerstkransje er straks makkelijk bij (of twee).

Lees verder

Een weekend vol muziek

Ontdek verfrissende klanken aan zee! Er klinken nieuwe geluiden dit weekend, en zorg zeker dat je erbij bent. De Lourdeskerk en Scheveningen zijn het toneel voor een muziekexpeditie en een Flamenco feest aan zee. Vis niet achter het net en duik in dit muzikale avontuur.

Lees verder