Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Happy Hunting Ground 2019

14 april 2019 - Het Zwarte Pad staat bekend om de leukste strandtenten waar je overdag heerlijk kan loungen. Maar naast deze ontspannen zomerse sfeer kan je er ook dansen tot diep in de nacht. Duik in de verfrissende feestjes en begin dan met deze knaller van een festival aan zee: Happy Hunting Ground.

Paradijs aan zee

Een paradijselijk dorp in het zand met groot live podium óp het strand waar je de zon ziet ondergaan. De twee leukste strandtenten genesteld tegen de duinen waar dj’s je de hele dag en nacht laten dansen onder de sterren.

Vrienden lopen om je heen, drankjes vloeien rijkelijk en je likt je vingers af bij onze waanzinnige foodcourt. Het wordt één en al gezelligheid op het terrein bij de Whoosah en Beachclub Indigo.Line up

Op Happy Hunting Ground 2019 spelen onder andere Donnie, Carista, Willie Wartaal en Philou Louzolo. Donnie heeft net een nieuw album uitgebracht en de videoclip van zijn eerste single 'Barry Hayze’ is viraal gegaan op Youtube.


Carista is een vrouwelijk DJ die het afgelopen jaar is doorgebroken en de sterren van de hemel heeft gespeeld op menig festival in binnen- en buitenland.

Willie Wartaal komt een DJ set doen op het hoofdpodium na Donnie. Maar hij rapt ook mee op het nummer ‘Barry Hayze’ van Donnie, wie weet klimt hij dus al eerder het podium op.

Verder zijn er nog optredens van de bands Three Little Clouds, Goldband (live) en Destructive Penguins en wordt het buitenpodium muzikaal omlijst door de mannen van Mama Africa SoundSystem.

Tijdens en na de concerten zullen bekende (Haagse) DJ’s draaien in de twee strandtenten die bekend staan om hun legendarische feesten. Dit zijn o.a. Andre Agressi, Jesse Gomes, Pat Smith (DJ set), Justin Verkijk, Sunny Sjoerd en Mino Abadier.

Strandtenten op Scheveningen

Dompel je onder in dit waanzinnige, eenmalige spektakel en zorg dat je op tijd je kaartjes in bezit hebt, want je weet hoe snel de feesten van deze strandtenten uitverkopen. En ja, je las het goed; dit is once in a lifetime, so don’t miss out!

Happy Hunting Ground is een strandfestival bij Whoosah en Beachclub Indigo en vindt plaats op zaterdag 18 mei van 14.00 tot 2.00.

Openbaar vervoer

Je kunt bovenaan het Zwarte Pad jouw auto parkeren. Vanaf hier is het 5 minuten lopen voordat je bij Whoosah bent. Op drukke dagen is het aan te raden te parkeren in de grote parkeergarage aan de rechterkant van de Zwolsestraat onder het flatgebouw. Vanaf daar is het zo'n 15 minuten lopen naar Naturel.

Onderaan het Zwarte Pad is een tram/bus remise waar meerder lijn verbindingen mogelijk zijn. De tramlijnen 1 & 9 rijden vanaf Den Haag CS en vanuit Delft naar eindpunt het Zwarte Pad. De laatste tram naar Den Haag CS (lijn 9) vertrekt om 00:00 en naar Den Haag HS (lijn 1) om 00:16.

Kortom, kom ook dansen onder de sterren aan zee en beleef een avond om nooit te vergeten bij dit festival aan het Zwarte Pad!

Delen

Bekijk ook deze tips

Kidscursussen bij DownUnderBeach!

De leukste workshops en cursussen voor kinderen tussen 4 en 12 bij DownUnderBeach!

Lees verder

Zumba aan zee

Kom je ook swingen aan zee? Op zaterdag 10 augustus gaat het dak eraf, voor zover dat al niet zo was, bij The Hague Beach Stadium. En wij gaan je natuurlijk vertellen wat er dan te dansen valt!

Lees verder

Fit met korting

Ontspannen aan onze mooie kust wordt nog makkelijker dankzij alle mooie Scheveningen Zuivert aanbiedingen. En deze maand hebben we echt een ontzettend leuke aanbieding is samenwerking met One Fit. Je kon al een blog lezen over onze ervaringen. Hier uit bleek dat ontspanning na inspanning, of andersom, een perfecte mix is om zen te worden aan zee. Kortom, kom in de benen voor deze korting!

Lees verder