Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Happy Hunting Ground 2019

14 april 2019 - Het Zwarte Pad staat bekend om de leukste strandtenten waar je overdag heerlijk kan loungen. Maar naast deze ontspannen zomerse sfeer kan je er ook dansen tot diep in de nacht. Duik in de verfrissende feestjes en begin dan met deze knaller van een festival aan zee: Happy Hunting Ground.

Paradijs aan zee

Een paradijselijk dorp in het zand met groot live podium óp het strand waar je de zon ziet ondergaan. De twee leukste strandtenten genesteld tegen de duinen waar dj’s je de hele dag en nacht laten dansen onder de sterren.

Vrienden lopen om je heen, drankjes vloeien rijkelijk en je likt je vingers af bij onze waanzinnige foodcourt. Het wordt één en al gezelligheid op het terrein bij de Whoosah en Beachclub Indigo.Line up

Op Happy Hunting Ground 2019 spelen onder andere Donnie, Carista, Willie Wartaal en Philou Louzolo. Donnie heeft net een nieuw album uitgebracht en de videoclip van zijn eerste single 'Barry Hayze’ is viraal gegaan op Youtube.


Carista is een vrouwelijk DJ die het afgelopen jaar is doorgebroken en de sterren van de hemel heeft gespeeld op menig festival in binnen- en buitenland.

Willie Wartaal komt een DJ set doen op het hoofdpodium na Donnie. Maar hij rapt ook mee op het nummer ‘Barry Hayze’ van Donnie, wie weet klimt hij dus al eerder het podium op.

Verder zijn er nog optredens van de bands Three Little Clouds, Goldband (live) en Destructive Penguins en wordt het buitenpodium muzikaal omlijst door de mannen van Mama Africa SoundSystem.

Tijdens en na de concerten zullen bekende (Haagse) DJ’s draaien in de twee strandtenten die bekend staan om hun legendarische feesten. Dit zijn o.a. Andre Agressi, Jesse Gomes, Pat Smith (DJ set), Justin Verkijk, Sunny Sjoerd en Mino Abadier.

Strandtenten op Scheveningen

Dompel je onder in dit waanzinnige, eenmalige spektakel en zorg dat je op tijd je kaartjes in bezit hebt, want je weet hoe snel de feesten van deze strandtenten uitverkopen. En ja, je las het goed; dit is once in a lifetime, so don’t miss out!

Happy Hunting Ground is een strandfestival bij Whoosah en Beachclub Indigo en vindt plaats op zaterdag 18 mei van 14.00 tot 2.00.

Openbaar vervoer

Je kunt bovenaan het Zwarte Pad jouw auto parkeren. Vanaf hier is het 5 minuten lopen voordat je bij Whoosah bent. Op drukke dagen is het aan te raden te parkeren in de grote parkeergarage aan de rechterkant van de Zwolsestraat onder het flatgebouw. Vanaf daar is het zo'n 15 minuten lopen naar Naturel.

Onderaan het Zwarte Pad is een tram/bus remise waar meerder lijn verbindingen mogelijk zijn. De tramlijnen 1 & 9 rijden vanaf Den Haag CS en vanuit Delft naar eindpunt het Zwarte Pad. De laatste tram naar Den Haag CS (lijn 9) vertrekt om 00:00 en naar Den Haag HS (lijn 1) om 00:16.

Kortom, kom ook dansen onder de sterren aan zee en beleef een avond om nooit te vergeten bij dit festival aan het Zwarte Pad!

Delen

Bekijk ook deze tips

Win a Night Out vol kansen

​​De stad aan zee straalt in januari! Het strand wordt verlicht door de avondactiviteiten van A Night Out aan Zee. Begeef je in winterse sferen en laat de winactie van deze maand als een warme deken over je heen vallen. Onder het motto nieuw jaar, nieuwe kansen ligt deze winactie precies in jouw straatje!

Lees verder

Gezond aan de Noordzee

Fit de winter in? Dat kan! En nog een beetje lekker uitwaaien krijg je er gratis bij. Met Gezond aan Zee Outdoor, word jij zo fit en fris als een hoentje. Ze hebben de komende tijd een paar goeie events voor jullie in petto, dus zorg dat je erbij bent. Kijken mag ook, maar zet ook eens je beste beentje voor en doe zeker een training mee, aan zee!

Lees verder

Yoga in Scheveningen

De studio van Yogaseads ligt aan de rand van Scheveningen, op steenworp afstand van de zee. Yogaseads is ontstaan vanuit het idee om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Yoga staat voor verbinden, niet alleen van lichaam en geest, maar ook van mensen. Dat is dan ook wat er in de studio gebeurd. Er is veel ruimte voor individuele aandacht & begeleiding. Er zijn lessen voor alle niveaus en voor diverse doeleinden. Kortom voor ieder wat wils! Dus wij hebben een ontzettend leuke 'Zuivert' aanbieding voor iedereen, lees snel meer (of rustig want wel blijven ontspannen).

Lees verder