Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Harten aan zee

7 februari - Valentijn aan zee vieren? We hebben jullie al meerdere opties gegeven, maar nog niet een sportieve. En met deze tip kom je niet alleen in beweging, maar kan je ook nog eens nagenieten. Het wordt tijd om je (zee) benen te strekken en je richting het strand te begeven. Want er is geen plek die meer omringd wordt met liefde, dan Hart Beach!

Hart aan het strand

Niet alleen heeft Hart Beach een ontzettend mooie surfshop vol met leuke spullen van Quiksilver & Roxy, ook hebben ze een surfschool.

Hier kan je met Valentijn heel goed een surfplank huren, een les nemen of misschien wil je wel liever SUPpen?

Het is wel verstandig om een les te reserveren als je nog geen tot weinig ervaring hebt.En geen zorgen je krijgt een warm pak aan, zodat je de kou kan trotseren. Sowieso houdt liefde je die dag extra warm toch?

Een erg fijn gegeven is dat ze daar genoeg warme douches hebben, zodat je na de surf of SUP sessie gelijk de warmte in kan duiken.

Als je geen zin hebt in een surfsessie, is een strandwandeling een goede activiteit om die dag te doen, om daarna heerlijk bij de haard aan te schuiven.

Dineren bij Hart

Er is bijna niets romantischer dan een strandwandeling, samen de zonsondergang kijken met je voeten in het zand en de dag vervolgens af sluiten met uitzicht op zee.

Dat dachten ze bij Hart Beach dus ook, en hebben daarom speciaal een Valentijnsmenu samengesteld voor jullie!

Dus hierbij het menu met dank aan de chef!

Vlees

OVENGEGAARDE LAMSRACK

met aardappelpuree;
gegrilde seizoensgroenten
en zoete jus

Vis

GEGRILDE DORADE

met tijm, rozemarijn en citroen;
romige citroenrisotto;
beurre blanc en wintersalade

Reserveren is wel zo handig, want er willen meer mensen aanschuiven voor een wijntje naast het knisperende vuur aan het strand. Kom dus ook de liefde vieren bij Hart en reserveer via 070 – 350 25 91.

Delen

Bekijk ook deze tips

Ondernemen op De Zuid

De locatie van De Zuid is jarenlang het toneel geweest van druk handelsverkeer over zee. De containerschepen zijn inmiddels vertrokken en de rust is teruggekeerd. In de plint aan de kade van de Derde Haven, komen prachtige bedrijfsunits.

Lees verder

Ijsbad op Scheveningen

We hadden afgelopen week nog de tip om een keer een koude duik op Scheveningen te nemen. En zoals het wel vaker gaat, duiken er ineens overal dezelfde goede ideeen op! Dus dompel je onder in deze tip. Omdat wij je een fit 2018 toewensen, besteden we vandaag nog wat aandacht aan een ijskoude gezonde beweging. Neem een duik in dit event!

Lees verder

Verse vis

Het is bijna weer lente (beetje overdreven maar we kunnen niet wachten), dus er komt weer een beetje leven in de brouwerij in Scheveningen. Er wordt veel georganiseerd, kijk eens op onze agenda, en...er zijn weer allemaal nieuwe tentjes aan het openen! Kijk dat vinden wij nou leuk! We hebben er twee gespot, maar mochten we iets over het hoofd hebben gezien mag je ons altijd even een berichtje sturen. Lees even mee wat er zoal is geopend aan zee.

Lees verder