Buitengewoon
Scheveningen

Vier het voorjaar!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Harten aan zee

7 februari - Valentijn aan zee vieren? We hebben jullie al meerdere opties gegeven, maar nog niet een sportieve. En met deze tip kom je niet alleen in beweging, maar kan je ook nog eens nagenieten. Het wordt tijd om je (zee) benen te strekken en je richting het strand te begeven. Want er is geen plek die meer omringd wordt met liefde, dan Hart Beach!

Hart aan het strand

Niet alleen heeft Hart Beach een ontzettend mooie surfshop vol met leuke spullen van Quiksilver & Roxy, ook hebben ze een surfschool.

Hier kan je met Valentijn heel goed een surfplank huren, een les nemen of misschien wil je wel liever SUPpen?

Het is wel verstandig om een les te reserveren als je nog geen tot weinig ervaring hebt.En geen zorgen je krijgt een warm pak aan, zodat je de kou kan trotseren. Sowieso houdt liefde je die dag extra warm toch?

Een erg fijn gegeven is dat ze daar genoeg warme douches hebben, zodat je na de surf of SUP sessie gelijk de warmte in kan duiken.

Als je geen zin hebt in een surfsessie, is een strandwandeling een goede activiteit om die dag te doen, om daarna heerlijk bij de haard aan te schuiven.

Dineren bij Hart

Er is bijna niets romantischer dan een strandwandeling, samen de zonsondergang kijken met je voeten in het zand en de dag vervolgens af sluiten met uitzicht op zee.

Dat dachten ze bij Hart Beach dus ook, en hebben daarom speciaal een Valentijnsmenu samengesteld voor jullie!

Dus hierbij het menu met dank aan de chef!

Vlees

OVENGEGAARDE LAMSRACK

met aardappelpuree;
gegrilde seizoensgroenten
en zoete jus

Vis

GEGRILDE DORADE

met tijm, rozemarijn en citroen;
romige citroenrisotto;
beurre blanc en wintersalade

Reserveren is wel zo handig, want er willen meer mensen aanschuiven voor een wijntje naast het knisperende vuur aan het strand. Kom dus ook de liefde vieren bij Hart en reserveer via 070 – 350 25 91.

Delen

Bekijk ook deze tips

Van alle markten thuis

Het weer wordt weer mooier, en de zin om naar buiten te gaan groter! Dit betekent dat het ook weer tijd is voor het afstruinen van de allerleukste markten. En daar zijn wij wel in thuis hier op Scheveningen! Vooral dankzij Kreativ Events. Bij deze hebben we de leukste markten voor je op een rijtje gezet. Dus trek je stoute loopschoenen aan en trek erop uit!

Lees verder

Buitengewone herfstvakantie

Neem een duik in onze verfrissende tips want zo wordt de herfstvakantie buitengewoon op Scheveningen! Combineer deze leuke activiteiten met een wandeling over het strand, een bezoekje aan de prachtige Pier en een rondje in het reuzenrad. Of tuimel van de duinen, zoek schelpjes en drink een warme chocomel bij Meneer Chocola. Kortom geniet van een bruisende badplaats onder de heerlijke herfstzon!

Lees verder

Fitness @The Beach

Sporten in de sportschool is prima, maar wordt pas echt leuk als je het lekker op het strand mag doen!

Lees verder