Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Harten aan zee

7 februari - Valentijn aan zee vieren? We hebben jullie al meerdere opties gegeven, maar nog niet een sportieve. En met deze tip kom je niet alleen in beweging, maar kan je ook nog eens nagenieten. Het wordt tijd om je (zee) benen te strekken en je richting het strand te begeven. Want er is geen plek die meer omringd wordt met liefde, dan Hart Beach!

Hart aan het strand

Niet alleen heeft Hart Beach een ontzettend mooie surfshop vol met leuke spullen van Quiksilver & Roxy, ook hebben ze een surfschool.

Hier kan je met Valentijn heel goed een surfplank huren, een les nemen of misschien wil je wel liever SUPpen?

Het is wel verstandig om een les te reserveren als je nog geen tot weinig ervaring hebt.En geen zorgen je krijgt een warm pak aan, zodat je de kou kan trotseren. Sowieso houdt liefde je die dag extra warm toch?

Een erg fijn gegeven is dat ze daar genoeg warme douches hebben, zodat je na de surf of SUP sessie gelijk de warmte in kan duiken.

Als je geen zin hebt in een surfsessie, is een strandwandeling een goede activiteit om die dag te doen, om daarna heerlijk bij de haard aan te schuiven.

Dineren bij Hart

Er is bijna niets romantischer dan een strandwandeling, samen de zonsondergang kijken met je voeten in het zand en de dag vervolgens af sluiten met uitzicht op zee.

Dat dachten ze bij Hart Beach dus ook, en hebben daarom speciaal een Valentijnsmenu samengesteld voor jullie!

Dus hierbij het menu met dank aan de chef!

Vlees

OVENGEGAARDE LAMSRACK

met aardappelpuree;
gegrilde seizoensgroenten
en zoete jus

Vis

GEGRILDE DORADE

met tijm, rozemarijn en citroen;
romige citroenrisotto;
beurre blanc en wintersalade

Reserveren is wel zo handig, want er willen meer mensen aanschuiven voor een wijntje naast het knisperende vuur aan het strand. Kom dus ook de liefde vieren bij Hart en reserveer via 070 – 350 25 91.

Delen

Bekijk ook deze tips

Het grote strandtenten overzicht!

Je kent het wel, verheug je je op het strandseizoen, maar dan besef je ineens dat er zoveel strandtenten zijn en zie je door de paviljoens het strand niet meer. Om jullie tegemoet te komen dachten wij van Buitengewoon Scheveningen dat een mooi overzicht wel gewenst zou zijn. Dus check hier de openingsdata en geniet volop van die lente en de zomer, we zijn er tenslotte best wel aan toe!

Lees verder

Rennen aan zee

Een grote voorjaarsschoonmaak is niet alleen goed voor je huis, ook voor je hoofd. Kom je batterij weer opladen in de lente, zodat je de hele zomer kan stralen. Een combinatie van zen, zee en vooral beweging geeft je weer volop energie.

Lees verder

Mindful up and running

Met Mindul Running sta je stil bij het rennen. Ja dat klinkt een beetje raar. Maar doormiddel van technieken kom je meer in het moment van het hardlopen en gaat het niet om de prestatie die je neerzet. Het is ontspannend en gezond voor lichaam en geest. Vandaar in de maand juni een leuke kortingsactie voor Scheveningen Zuivert met Mindful Run Den Haag!

Lees verder