Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Heerlijkheid in de haven

2 augustus 2018 - Een botanische wildernis aan de haven, op een steenworp afstand van het strand! Waar je lekkere happen kan delen met elkaar, tropische drankjes of gewoon een biertje kan drinken, en genieten van het uitzicht op de prachtige haven vol bootjes. Een oase in de drukte van Scheveningen in de zomer; Susie Q we love you!

Botanische oaseWaar eerst ooit Rootz in de haven zat, zit nu Susie Q. Een nieuwe hotspot op Scheveningen, met veel licht, groen en ook ander eten dan alleen maar vis!

Tussen het strand van Scheveningen en de stad Den Haag vind je Bar & Restaurant Suzie Q aan de Tweede haven van Scheveningen.

Een compleet vernieuwd restaurant en evenementenlocatie dat vanaf de zomer 2018 geopend is. Suzie Q is een locatie met een eigen sfeer en karakter.

Het is de nieuwe locatie aan de haven, waar je terecht kunt voor een speciaalbiertje op het terras, een uitgebreid diner in het restaurant of een (bedrijfs) evenement in de besloten ruimte.

Ook is het de perfecte locatie om te proosten op je verjaardag, je afstuderen, je huwelijk of gewoon om het leven te vieren! Een locatie van internationale allure met de bootjes voor de deur.

Eten en drinken

In het restaurant vind je een menukaart vol gerechten voor liefhebbers van vlees, vis en vegetarisch eten. De gerechtjes op onze dinerkaart lenen zich uitstekend om met elkaar te delen. Want delen is wat ze het liefste doen.

Het restaurant is doordeweeks geopend voor diner en in het weekend ook voor lunch. Het restaurant bevindt zich in een pand aan de haven, dat met veel glas, natuurlijk licht en veel groen een aangename plek is bij ieder weertype. Met mooi weer kun je terecht op het terras met uitzicht op de boten.

Kortom een nieuwe plek waar je terecht kan voor heerlijke happen en dranken, met een ongedwongen sfeer en voor ieder wat wils. We zien je vast snel in deze groene oase op Scheveningen.

Delen

Bekijk ook deze tips

Schilderen op Scheveningen

Scheveningen is schilderachtig mooi en dus kan je hier veel inspiratie op doen als je graag kunst wilt maken. Eind februari kun je die inspiratie omzetten in verf op een doek. Samen met ArtNight ga je geheel in stijl (en een leuk thema) een avond vol kunst tegemoet. Kijk mee en ga ook schilderen aan zee!

Lees verder

Vliegen over Scheveningen

Altijd al een keer Scheveningen van bovenaf willen bekijken? Dat kan natuurlijk, en ook op veel verschillende manieren. Het reuzenrad, bungeejumpen, of zelfs een helikoptervlucht. Maar er is dit jaar ook iets anders leuks bijgekomen waardoor je Scheveningen van een hele andere kant te zien kan krijgen!

Lees verder

Marie-Anne: 'altijd een thuiswedstrijd'

Marie-Anne is wat je noemt een 'Bekende Scheveninger'. Ze kent haar plekjes en de plekjes kennen haar! Ze zet zich in voor Scheveningen en woont al sinds haar 24e in Duindorp.

Lees verder