Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Het gezicht van de winter

In de wintermaanden kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Daarom hebben wij een weldadige behandeling voor jouw huid geregeld. Verwen jezelf in de winter met onze wellness aanbieding van de maand, op Scheveningen.

Heerlijke huid

Bij Sita’s Beauty Salon hebben wij de aanbieding geregeld. Alle behandelingen hier zijn een weldaad voor je huid! Het salon bestaat al meer dan tien jaar, doorgewinterd dus.

In de salon hebben ze een uitgebreid pakket van behandelingen en producten. Om echte resultaten te behalen is het echter belangrijk dat je naast de behandeling in de salon ook thuis doorgaat met je huidverzorging.

En daar wordt dan ook vakkundig advies over gegeven. Zo komt je huid de winter wel door!Sita’s Beauty Salon voert de salonmerken: Decléor, Dr. R.A. Eckstein en Neoderma. Sita’s Beauty Salon is thuis in de mogelijkheden van huidverzorging. Ze kennen de werkstoffen en combinatie-mogelijkheden van de verschillende huidverzorgingsproducten heel goed.

Bij de eerste kennismaking is het belangrijk om vast te stellen wat je wilt bereiken en wat er nodig is om dat te realiseren. Hiervoor trekken ze wat extra tijd uit.

En Sita zit op Scheveningen erg dichtbij het strand. Dus een bezoekje is goed te combineren met een wandeling op het strand en gezonde lunch. Dat is natuurlijk ook heerlijk voor je huid!

De aanbieding

Tot de basisbehandeling behoren de Select 60, 75 en 90 (minuten)behandelingen. Deze behandelingen bestaan uit reiniging, epileren, dieptereiniging, scrubben, verwijderen van comedonen (meeëters), massage, gezichtsmasker en dagverzorging.

De Select 75, die dus 75 minuten duurt, is voor lezers van Buitengewoon Scheveningen van 57 euro verlaagd naar 50 euro! Jezelf even in de watten leggen wordt nog makkelijker...

Wat je hiervoor moet doen? Gewoon langsgaan op onderstaand adres (reserveren is wel zo handig), en erbij zeggen dat je via Buitengewoon Scheveningen komt. Dan komt alles goed. Zo zit je er weer warmpjes bij in de winter.

Sita’s Beauty Salon
Gentsestraat 44-A, 2587 HV Den Haag
070-3229980

Per tram: lijn 9 (naar Scheveningen, halte Kurhaus) of
bus 22 (halte Gentsestraat) en bus 23 (halte Gentsestraat)

Delen