Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Het grote strandtenten openingsfeestjes overzicht

Het grote strandtenten openingsfeestjes overzicht, een hele mond vol! Maar ja zo is het wel...Ok het regent nu nog buiten, maar he we mogen toch wel een beetje dromen, alvast? En trouwens die kaartjes vliegen er vaak uit, dus om teleurgestelde gezichtjes te voorkomen zijn we alvast begonnen met het samenstellen van het leukste overzicht van het jaar (een van de leukste dan). Enjoy, en we zien je op het strand!

Fat Mermaid - 10 maart

We trappen af met niemand minder dan 'the Fat', nu al zin in! Want wij kunnen je vertellen dat er naast de geweldige line up er een geheel vernieuwde menu kaart is, met de lekkerste happen en cocktails. Het feestje begint om 22.00 en duurt tot 4.00, en is GRATIS. Ja daar gaat je Nederlandse hartje sneller van kloppen toch? Best vet, tot dan joe!

WIJ - 26 maart

Misschien wel het allerleukste feestje van het jaar. Want de zomer komt er weer aan, en ook de WIJ is van de partij! Op zondag 26 maart verwelkomen ze voor het 15e jaar op rij al onze oude bekenden en natuurlijk heel veel nieuwe vrienden om met z’n allen een waanzinnige zomer in te gaan luiden. Haagse held én vriend-van-de-show Billy The Kit is sowieso van de partij om alleen de allerheetste hits het strand op te slingeren, dus stilstaan is geen optie. Van 19.00 tot 00.00 gaat het dak eraf op zondag dus zorg dat je snel bent met een kaartje kopen!
Beachclub Indigo - 31 maart

Een van de leukste strandtenten van het Zwarte Pad gaat weer open, reden voor een feestje dus. Ben jij erbij? Wees dan wel snel, kaartjes via deze link. Het feest duurt van 21.00 tot 3.30, dansen tot in de late uurtje met je voeten in het zand. Dit jaar roepen ze Indigo uit tot een eigen staat, INDIGO REPUBLIC. Een plek waar liefde en gelijkheid zegeviert. Waar iedereen kan worden die hij of zij écht is. Wees onderdeel van de Indigo familie en vier de zomer met Indigo als nooit tevoren. Zand tussen je tenen en wind in je haren. Trots als een pauw en lief voor iedereen. Dit gaat een droom zomer worden.

Culpepper - 1 april

We horen je al denken, grapje zeker? Nee joh, over openingsfeesten maken we geen grapjes. Dus bij deze...De Culpepper staat bekend om de beste steenoven pizza's en...leuke feestjes natuurlijk! Kom je ook dansen met je voeten in het zand? Je bent natuurlijk al eerder welkom om een hapje en een drankje te komen doen. Maar zaterdag 1 april van 18.30 tot 2.00 eerst een pizza in je mond en dan de voetjes van de vloer!

Buiten - 8 april

De Buiten staat bekend om de leukste bandjes, lekker eten en gezelligheid. Zaterdag 8 april ben je om 21.00 gratis en voor niks binnen bij de Buiten. Ze trappen af met Orange Groove en daarna nog veel meer leuke muziek, gegarandeerd. Dus nog even wachten en we zien je ook daar wel verschijnen toch?

Whoosah - 16 april

Als er iemand een goed feestje kan geven, is het wel de Whoosah. En de line up liegt er dan ook niet om! De kaartjes gaan erg hard, de eerste voorronde is namelijk al uitverkocht! Dus ja, zorg dat je niet te lang wacht. Het feest begint om 21.30 en duurt tot 3.30, en mocht je van tevoren nog zin hebben om ook een hapje te eten bij deze knaller van een tent? Dat kan ook, heerlijke hamburgers en nog veel meer om je smaakpapillen ook een feestje te geven!

Delen