Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Het grote strandtenten openingsfeestjes overzicht (deel 2)

Op veler verzoek: Het grote strandtenten openingsfeestjes overzicht 2, maar dan iets kleiner dan de vorige keer. Onder het motto u vraagt, wij draaien, hebben wij weer een leuk lijstje voor jullie samengesteld. De zon laat zijn gele gezicht alweer zien, zodat jij wat kleur op die van jou kan krijgen. Pak je momentje van rust op deze dag en een tropisch drankje erbij, dan nemen wij je mee in de feest oase van Scheveningen.

Naturel

Je moet een stukje verder lopen dan het Zwarte Pad lang is, maar dan heb je ook wat. Naturel is dan ook een van onze favoriete strandtenten. Een witte oase vol licht op een heuvel van zand. Klinkt goed toch? En dat is ook…Net als het eten trouwens!Dus mocht je tijd hebben om voor het openingsfeest een hapje te doen, dan is dat zeker een aanrader. Ze zijn nu al wel open, maar 20 mei is het dan eindelijk zo ver, feest! Van 21.00 tot 3.30 gaat het dak eraf, dus houd goed hun Facebook in de gaten voor meer informatie, want ook deze tickets zullen snel gaan aangezien de feestjes van Naturel bekend staan om een sterke line up en goede sfeer.

Barbarossa

Ok ok, deze is al uitverkocht, omdat hij zo zo populair is. En dat begrijpen wij best, want ook de Barbarossa feestjes zijn om (de volgende dag) te huilen zo goed! Toch willen wij hem even noemen, wie weet kan je nog een kaartje krijgen van iemand die zich op het laatste moment bedenkt, dus ook hier: houd de Facebook van het event in de gaten.

Alleen is maar alleen dus samen met CLUPTOWN laat Barbarossa jouw voetjes van de vloer dansen. Op zaterdag 22 april openen ze heel officieel het strandseizoen van Barbarossa, maar je kunt nu al je voetjes in het zand steken daar! Aanraderrrr.

Mood Beach

Een kakelvers ontbijtje, sapjes, of cocktail, bij Mood Beach ben je voor alles aan het juiste adres! En 31 maart gaan ze los met hun Season Kick Off! Niet een heftig openingsfeest, die feestjes komen vast nog daar zijn we niet bang voor.

Maar first things first, een kick off dus, van 17.00 tot 22.00, dat is perfect eigenlijk want dan lig je gewoon vroeg in je bed en heb je nog wat aan de volgende dag! We hebben er zin in, en zien je daar, hiephoi.

Aloha

Dit is niet echt een openingsfeest te noemen, want zoals je misschien al weet staat Aloha jaarrond aan de Strandweg! Maarrrr aangezien er nu wel biertjes getapt mogen worden en door omstandigheden de opening van de jaarrond locatie nog niet gevierd was, rekenen we deze ook goed!

Zorg dus dat je er bij bent 29 april van 19.00 tot 1.30, want het belooft een knaller van een feest te worden! De line up is niet alleen de moeite waard (o.a. Typhoon!), maar ook de kaart is een aanrader. O en je wilt toch sowieso je voeten in het zand steken met dit weer?

Culpepper

Yessss! De Culpepper is weer open...dat betekent de beste steenoven pizza's aan het strand eten! En dat is reden voor een feestje. Disco Train is it! Dus trek je beste disco pakkie an, en stap in deze trein.

Vrijdag 14 april kan je van 18.30 tot 2.30 de dansvloer van jetje geven op het Zwarte Pad, en ik zou zeker een pizza gaan eten voor het festijn begint! Nu al zin in, jij ook?

Delen