Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Het zee cafe

5 februari 2018 - Een echte zeeman houdt wel van borreltijd, maar andere mensen ook dus daarom deze week een gezellige tip. Zo kom je nog even de laatste koude dagen door, en houd je jezelf warm op Scheveningen. En Scheveningen wordt verblijd met een nieuw cafe, dus lees snel even mee!

Nautische tijden

Aan het Radio Hollandplein prijkt de naam Nautica boven de deur. En niet alleen is het de hoogste tijd om daar eens een heerlijke versnapering te halen, maar ook om kennis te maken met de nieuwe eigenaren: Gerard en Natascha Rosaria.

Het interieur is aardig veranderd en ziet er fris en nieuw uit. Gerard heeft samen met een vriend de verbouwing gedaan.

De naam hebben ze zelf bedacht en omvat wat hen betreft ‘alles wat je van een mooi café aan de haven kunt verwachten’.

Naast alle soorten drankjes kun je ook terecht voor huisgemaakte gerechten zoals verse saté (kip en rund), de Nautica-burger, broodplankje en borrelhapjes. Al trek gekregen? Wij ook.

Geen zin om daar te blijven hangen? Dat is ook helemaal goed, want eten bestellen en meenemen mag!

Nautica Café organiseert leuke evenementen zoals de vrijdagborrel, karaoke, happy hour, ladies night, burgers & beer, de zondag matinee en een rainbow lounge.Maar denk ook aan thema avonden zoals bijvoorbeeld St. Patrick’s Day of Halloween.

En als je een plek zoekt om een feestje of borrel te geven, dan hebben we ook goed nieuws: Nautica Cafe is tevens af te huren voor besloten feestjes. Iedereen is van harte welkom, met als uitgangspunt gezelligheid en respect naar elkaar.

Kortom, vis niet achter het net, en loop een keer langs. Want het is hier elke dag een feest aan zee!Delen

Bekijk ook deze tips

Beleef Scheveningen vanaf het water

Een bootje huren, je lekker rond laten varen of met de watertaxi in de haven van Scheveningen naar de overkant in plaats van met de benenwagen. Opties om een stukje te varen in en rondom Scheveningen zijn er genoeg!

Lees verder

Het Scheveningen van Sjanet Schot

De Dagvisser is een begrip op Scheveningen. Vlakbij het Noorderlijk Havenhoofd en om de hoek van de visafslag, zit dit heerlijke restaurant waar je elke dag van de lekkerste verse vis (what’s in a name) kunt genieten. Het is pas verbouwd en heeft een groot terras met uitzicht over de hele haven. Sjanet Schot is een van de drijvende krachten achter deze fijne plek.

Lees verder

Zomervakantie cultureel

In actie komen tijdens de zomervakantie kan natuurlijk op Scheveningen. Dit heb je al kunnen lezen vorige week! Maar naast de zeelucht kan je ook wat cultuur snuiven! Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke vakantie met onze tips.

Lees verder