Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Honden in de zomer

23 mei 2019 - De zomer laat zijn gezicht weer zien; strandbedden, bikini’s en de zwembroeken worden tevoorschijn gehaald. Een seizoen dat heerlijk is voor iedereen, maar helaas iets minder voor onze trouwe viervoeters. Zij zijn met de warmste dagen even niet welkom op elk strand. Wil je toch met je hond het strand op? Lees dan even mee!

Pootjes in het zand

In de wintermaanden, van 1 oktober tot 15 mei zijn honden welkom op het gehele strand van Den Haag. Vooral op zondag tref je honden in alle soorten en maten aan.

Maar vanaf vorige week tot 1 oktober mogen onze vriendjes overdag niet meer naar elk strand. Op het strand vanaf de Noord tot aan de strandafslag bij de Naturel mogen geen honden komen.Dit betekent dat vanaf de Naturel je naar hartelust kan rennen en ravotten met je viervoeter, en wel helemaal tot aan Wassenaar als je daar zin in hebt.

Op het Zuiderstrand ben je na 21:00 's avonds weer welkom om Loebas en Bello uit te laten. Er is overigens altijd een opruimplicht.

Kortom, er kan nog volop gewandeld worden aan zee met de honden (vergeet ook niet om even langs de mooie Bosjes van Poot te gaan).

Wil je nog meer stranden tot je beschikking hebben bij Scheveningen in de buurt? Kijk hier dan even. Dan zien we je snel met je pootjes in het zand.


Delen

Bekijk ook deze tips

Een zee van oranje

De straten kleuren oranje, het bier vloeit rijkelijk en de markten komen te voorschijn. Iedereen loopt na een bruisende nacht te genieten van de Koningsdag. De sfeer proeven in de binnenstad en Scheveningen is een must voor elke oranje fan! Daarom hebben wij wat tips op een rijtje gezet waar jij deze Koningsnach(t) en dag kan doorbrengen. Koningsnacht

Lees verder

Schaatsen op Scheveningen

De winter staat weer bijna voor de deur en dat betekent ijspret! Ook dit seizoen kun je weer genieten op Scheveningen van het Cool Event. Het Kurhausplein wordt omgetoverd tot een schaatsbaan vanaf 10 november. Dus kom naar de badplaats en bind die ijzers onder je voeten.

Lees verder

Op glad ijs

Als bij Sea Life bent (geweest) kun je er niet omheen. De enorme ijsglijbaan op de boulevard. Daar moeten de kids - en misschien jijzelf ook - zeker even vanaf! En als je dan in winterse sferen bent, loop je direct door naar het Kurhaus. Daar kun je lekker schaatsen!, maar dat heb je al gelezen als het goed is. Op een leuke manier aan je conditie werken in de winter? Ren even omhoog en roetsj (wat een leuk woord is dat toch) naar beneden bij de Pier.

Lees verder