Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Honden in de zomer

23 mei 2019 - De zomer laat zijn gezicht weer zien; strandbedden, bikini’s en de zwembroeken worden tevoorschijn gehaald. Een seizoen dat heerlijk is voor iedereen, maar helaas iets minder voor onze trouwe viervoeters. Zij zijn met de warmste dagen even niet welkom op elk strand. Wil je toch met je hond het strand op? Lees dan even mee!

Pootjes in het zand

In de wintermaanden, van 1 oktober tot 15 mei zijn honden welkom op het gehele strand van Den Haag. Vooral op zondag tref je honden in alle soorten en maten aan.

Maar vanaf vorige week tot 1 oktober mogen onze vriendjes overdag niet meer naar elk strand. Op het strand vanaf de Noord tot aan de strandafslag bij de Naturel mogen geen honden komen.Dit betekent dat vanaf de Naturel je naar hartelust kan rennen en ravotten met je viervoeter, en wel helemaal tot aan Wassenaar als je daar zin in hebt.

Op het Zuiderstrand ben je na 21:00 's avonds weer welkom om Loebas en Bello uit te laten. Er is overigens altijd een opruimplicht.

Kortom, er kan nog volop gewandeld worden aan zee met de honden (vergeet ook niet om even langs de mooie Bosjes van Poot te gaan).

Wil je nog meer stranden tot je beschikking hebben bij Scheveningen in de buurt? Kijk hier dan even. Dan zien we je snel met je pootjes in het zand.


Delen

Bekijk ook deze tips

Zen met Ramon Roelofs

Ramon Roelofs, beter bekend als Charly Lownoise, is de vestiginghouder van Zen.nl Scheveningen. In de film uit 2014 verteld Ramon over mooie, sfeervolle beelden van filmer Ferdy Vermeulen, dat zen voor hem aanvankelijk een anker was in een drukke, onoverzichtelijke wereld.

Lees verder

Scheveningse herfstbock

De prijswinnende Scheveninger Herfstbock maakt je herfst op het strand compleet!

Lees verder

A Night Out - Jazz aan Zee

​De maand augustus klinkt je als muziek in de oren, want het is swingen geblazen aan zee! Deze hele maand kan je swingen met je voeten in het zand, en genieten van de mooiste optredens. Jazz aan Zee viert hoogtij, en dit zomerse overzicht laat je zien welke parels je kan bezoeken. ​​Luister en dans mee aan zee!

Lees verder