Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Honden in de zomer

23 mei 2019 - De zomer laat zijn gezicht weer zien; strandbedden, bikini’s en de zwembroeken worden tevoorschijn gehaald. Een seizoen dat heerlijk is voor iedereen, maar helaas iets minder voor onze trouwe viervoeters. Zij zijn met de warmste dagen even niet welkom op elk strand. Wil je toch met je hond het strand op? Lees dan even mee!

Pootjes in het zand

In de wintermaanden, van 1 oktober tot 15 mei zijn honden welkom op het gehele strand van Den Haag. Vooral op zondag tref je honden in alle soorten en maten aan.

Maar vanaf vorige week tot 1 oktober mogen onze vriendjes overdag niet meer naar elk strand. Op het strand vanaf de Noord tot aan de strandafslag bij de Naturel mogen geen honden komen.Dit betekent dat vanaf de Naturel je naar hartelust kan rennen en ravotten met je viervoeter, en wel helemaal tot aan Wassenaar als je daar zin in hebt.

Op het Zuiderstrand ben je na 21:00 's avonds weer welkom om Loebas en Bello uit te laten. Er is overigens altijd een opruimplicht.

Kortom, er kan nog volop gewandeld worden aan zee met de honden (vergeet ook niet om even langs de mooie Bosjes van Poot te gaan).

Wil je nog meer stranden tot je beschikking hebben bij Scheveningen in de buurt? Kijk hier dan even. Dan zien we je snel met je pootjes in het zand.


Delen