Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Honden aan zee 2019

30 september 2019 - Het is bijna weer zo ver! Alle honden en hun baasjes kunnen verzamelen voor het leukste event van het jaar op Scheveningen; Honden aan Zee. Niet alleen mogen de honden los rondbanjeren op het strand van Scheveningen, ook kunnen ze langs de boulevard snuffelen aan alle leuke kraampjes

Even snuffelen

Duik in dit buitengewone evenement speciaal georganiseerd voor honden en hun baasjes, ter viering van het eerste weekend dat de honden weer het strand op mogen.

Op 13 oktober is het weer tijd voor dé dag waar alle hondenstaartjes sneller van gaan kwispelen, Honden aan Zee!

Een zee van honden

Honden aan Zee
vindt plaats op de Scheveningse Boulevard: een plek waar veel mensen een wandeling maken met hun trouwe viervoeter.Maar ook kan je natuurlijk heerlijk uitwaaien met je viervoeter op het Scheveningse strand

De perfecte locatie dus voor een evenement als deze. Omdat dit het eerste weekend is dat de honden het strand weer op mogen, zullen er veel kwispelende staartjes te zien zijn en daar worden we natuurlijk ontzettend blij van.

Tijdens Honden aan Zee kan je ook nog heerlijk struinen over de Salt Market aan de Boulevard. Hier staan de leukste kraampjes voor je huisdier en ze kunnen overal snuffelen en proeven van de heerlijkste hapjes. We zien je bij dit furry feest aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

Snoepen van Scheveningen

Dat het hier in Scheveningen een zoete inval is, dat is wel duidelijk (vooral als je naar onze agenda & tips kijkt). Maar hij is sinds kort nog zoeter geworden met een leuk nieuw zaakje in de buurt. Dus alle zoetekauwen opgelet, dit is een snoepje van een tip!

Lees verder

Niki de Saint Phalle aan Zee

De wereldberoemde Nana’s van de Franse beeldhouwer Niki de Saint Phalle (1930 – 2002) zijn het hele najaar van 2019 te zien bij Beelden aan Zee! Kleurrijke, uitbundig vrolijke vrouwenfiguren die dansend, springend en bruisend van energie door het leven gaan. Hun joie de vivre werkt aanstekelijk op iedereen. Kom meegenieten van deze tentoonstelling aan de kust.

Lees verder

Shoppen aan zee

Kom ook winkelen in de bruisende binnenstad! Combineer je dagje uit in de stad aan zee met een heerlijke strandwandeling en een avond shoppen op de ShoppingNight Den Haag. Niet alleen kan je ontspannen, ook kan je een mooie outfit scoren. En als kers op de taart is er diezelfde Parkpop, kortom de stad aan zee heeft alles wat je nodig hebt om een perfecte dag te beleven.

Lees verder