Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Honden aan zee 2019

30 september 2019 - Het is bijna weer zo ver! Alle honden en hun baasjes kunnen verzamelen voor het leukste event van het jaar op Scheveningen; Honden aan Zee. Niet alleen mogen de honden los rondbanjeren op het strand van Scheveningen, ook kunnen ze langs de boulevard snuffelen aan alle leuke kraampjes

Even snuffelen

Duik in dit buitengewone evenement speciaal georganiseerd voor honden en hun baasjes, ter viering van het eerste weekend dat de honden weer het strand op mogen.

Op 13 oktober is het weer tijd voor dé dag waar alle hondenstaartjes sneller van gaan kwispelen, Honden aan Zee!

Een zee van honden

Honden aan Zee
vindt plaats op de Scheveningse Boulevard: een plek waar veel mensen een wandeling maken met hun trouwe viervoeter.Maar ook kan je natuurlijk heerlijk uitwaaien met je viervoeter op het Scheveningse strand

De perfecte locatie dus voor een evenement als deze. Omdat dit het eerste weekend is dat de honden het strand weer op mogen, zullen er veel kwispelende staartjes te zien zijn en daar worden we natuurlijk ontzettend blij van.

Tijdens Honden aan Zee kan je ook nog heerlijk struinen over de Salt Market aan de Boulevard. Hier staan de leukste kraampjes voor je huisdier en ze kunnen overal snuffelen en proeven van de heerlijkste hapjes. We zien je bij dit furry feest aan zee!

Delen

Bekijk ook deze tips

Een stukje Baskenland in Scheveningen

Baskisch genieten, gewoon in Scheveningen. Het kan bij Café Bayonne op de Keizerstraat. De lekkerste wijnen en een heerlijke Spaanse keuken.

Lees verder

Winterse duik

Het is nog een beetje ver weg, maar toen we de uitnodiging kregen voor deze events wilden we jullie niks onthouden. En omdat iedereen ook al druk plannen aan het maken is voor kerst en ander feestelijk gebruis, mag dit zeker niet op je agenda ontbreken. Want hoe nu beter het nieuwe jaar in te gaan (nog maar dagen!) dan een frisse duik?

Lees verder

Racen in de Formule 1 race simulator op de pier!

Op 24 oktober 2015 opende op onze Pier de eerste Red Bull Racing Eyewear Store van de Benelux! Naast lekker shoppen kun je hier ook een ritje in een officiële Formule 1 race simulator maken! De store is ingericht met een unieke Formule 1 Pit Box. In het weekend van 28 en 29 november racen de motorcoureurs van de Red Bull Knock Out onder De Pier en daarmee onder de nieuwe flagship store door!

Lees verder