Buitengewoon
Scheveningen

Winter aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Hotels aan zee

11 juli 2019 - De stad aan zee zit vol leuke hotels! En laten wij nou net voor jou leuke arrangementen aan de kust hebben uitgezocht. Geniet in het kader van het Rembrandtjaar van leuke aanbiedingen van hotels in de binnenstad en op Scheveningen!

Even voorstellen

Wil je ook na je bezoek aan één van de vele tentoonstellingen of evenementen over de Gouden Eeuw lekker slapen aan zee?

Dat kan, overnachten in de stad aan zee was nog nooit zo leuk met het 'Gouden Eeuw in Den Haag' arrangement.

Boek jouw verblijf vandaag nog bij de deelnemende hotels en geniet van een: Welkomstdrankje, 10% korting of een kamer upgrade, digitale rondleiding Rembrandt & De Gouden Eeuw in Den Haag, en een Gouden Eeuw goodiebag (op te halen bij de The Hague info Store op ’t Spui).Hotels op Scheveningen

Het Carlton Beach hotel ligt op een steenworp afstand van het strand, dus geniet elke dag van een heerlijke wandeling langs de kust na je ontbijt. Als het regent kan je natuurlijk ook een bezoekje brengen aan hun ontspannen wellnessruimte met sauna en zwembad.

Tussen het Kurhaus en de Keizerstraat ligt het Badhotel op Scheveningen. Ook hier kun je een Gouden Eeuw arrangement boeken en genieten van de badplaats en alles dat het te bieden heeft!

Wil je weten welke hotels er nog meer aan mee doen? Mix een dagje strand en stad en kom overnachten in de binnenstad!

Delen

Bekijk ook deze tips

Warme choco

Een maand vol kou, dus hoog tijd voor een artikel vol warmte. Met de gure wind die buiten waait is het binnen des te gezelliger. Maak het extra gezellig door een heerlijke warme chocomel te drinken. Wij zetten in de mini overzicht een paar adresje op een rijtje zodat jij de winter kan doorkomen!

Lees verder

Water tappen

Water drinken is belangrijk vooral met de hete zomer die eraan zit te komen! Daarom zijn er een aantal nieuwe watertappunten aan de boulevard bijgekomen, met dank aan Feest aan Zee. Lees even mee, dan loopt het water je vast al in de mond.

Lees verder

Vliegerfestival op Scheveningen

​Alle kleuren van de regenboog in de lucht, een schouwspel van dansende objecten op de wind; ​Vliegerfestival Scheveningen is het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. En eind deze maand kan je weer genieten van de mooiste vliegers en ook een megavlieger!

Lees verder