Buitengewoon
Scheveningen

The beach is always a good idea!

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Ijsbaden in actie

Het wordt weer kouder op Scheveningen, en de maand september zelfs ijskoud. Met onze aanbieding van het Ijsbadhuis zit jij er straks warmpjes bij! De koude is bij uitstek een oer-element om jouw wilskracht, angsten en overtuigingen op de proef te stellen. Het IJsbadhuis werkt met deze 3 krachtige peilers uit de Wim Hof Methode.

Een stukje geschiedenis

Het Ijsbadhuis is opgericht door Angelique, ze kwam zelf vier jaar geleden in contact met Wim Hof en zijn methode. Na een week in Polen allerlei ontberingen te hebben doorstaan, kan ze uit ervaring spreken.

Sterker nog…het zette haar wereld op zijn kop! Ze ging met een groepje fanatiekelingen in zee zwemmen en zag om zich heen de helende effecten van koudeblootstelling, bewust ademen en focustraining. Zowel psychisch als fysiek gebeurden er kleine wonderen!En die wonderen zijn de wereld nog niet uit, en gebeuren nog steeds op de Badhuisstraat! Je kan het nu zelf gaan ondervinden, en dankzij onze leuke actie blijf je er nog warmpjes bij zitten ook.

Ijskoude aanbieding

De locatie bevat een mooie meditatieruimte, er zijn ook omkleed ruimtes en douche mogelijkheden. Ook is er een mooie binnenplaats waar het hele jaar door een ijsbad aanwezig is.

Hier is een workshop op je aan het wachten, met een fikse korting. Die ijskoude korting is maar liefst 15 % als je zegt dat je via Buitengewoon Scheveningen komt! Zo ga je goed voorbereid de winter tegemoet.

Wat leer je tijdens de workshop?

- Hoe het lichaam en geest in balans te brengen.

- Beter verloop bloedcirculatie en uithoudingsvermogen spieren creëren.

- Beter leren om te gaan met de koude door beter bewustwording en focus.

- Hoe het concentratievermogen en doelgerichtheid te ontwikkelen.

- Meer vertrouwen krijgen in eigen kunnen en dit bewust te ervaren.

Ze beginnen met de uitleg en kennismaking van de eerste twee componenten van de Wim Hof Methode, dit zijn de ademhaling en focus.

Ook bij dit gedeelte word je al uitgedaagd om je grens op te zoeken buiten het comfortabele gebied van je kunnen. En toch zal je dit als een prachtige en leerzame ervaring beleven.

Je hebt je dan eigenlijk al voor op het derde component voorbereid ‘de koude prikkel”. Daarna maak je je eerste duik in het ijsbad, maar niet voordat je het maximale aantal ademloze push ups hebt gedaan.

Dan is het tijd voor een lichte lunch break om even bij te komen.

Na de break zullen ze je nog meer vertellen over de Wim Hof Methode en gaan ze jou verrassen met mooie fysieke uitdagingen. Waarbij je je geen zorgen hoeft te maken dat je te ver je eigen grenzen over gaat.

De gehele workshop zal er koffie, thee en fruit beschikbaar zijn. Je zult zo fris als een hoentje de workshop weer verlaten. Dus ga in de maand september ook de kou in op Scheveningen zodat je er weer warmpjes bij zit!


Delen

Bekijk ook deze tips

Zakenlunch aan zee

​Een buitengewone zakenlunch, brainstormsessie aan zee of gewoon een leuke ‘get together’ met je bedrijf? Dan ben je op Scheveningen aan het juiste adres! Een lunch is goed te combineren met een strandwandeling of een activiteit aan zee. Maar daarover een andere keer meer informatie, eerst aan tafel!

Lees verder

Squashen op Scheveningen

Na al die hitte is het tijd voor verkoeling, dat dacht je tenminste. Want nee wij blijven in beweging met deze actieve tip! Want wist je dat je na of voor een heerlijke strandwandeling ook de beentjes (en armen) kan strekken bij deze ontzettend leuke plek? En er is ook ruimte voor ontspanning, voor iedereen die daar meer behoefte aan heeft.

Lees verder

Naar Muzee in de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn er in Muzee Scheveningen diverse activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In de periode van 12 juli t/m 18 augustus worden elke dinsdag en donderdag workshops gegeven van 10.30-12.00 uur en van 13.00 tot 14.30 uur. Deelname kost € 6 inclusief entree voor Muzee.

Lees verder