Buitengewoon
Scheveningen

Voeten in het zand

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Ijskoude wellness

10 mei 2019 - De zomer komt er dan wel aan, maar op Scheveningen kan je nog de kou opzoeken. En waarom je dat zou doen? Voor je gezondheid en herstel! Hiervoor kan je niet alleen een ijsbad nemen, er bestaat er ook iets anders; cryotherapie. Lees mee en neem een duik in de kou.

Even voorstellen

Op de Groot Hertoginnelaan kan je terecht Cryo Center Nederland. Hier maken ze gebruik van de Cryosense, een 1-persoons cryocabine.

Het voelt comfortabeler dan een ijsbad, omdat het 'droge kou' is. Een sessie duurt 3 minuten en kan resultaat geven op meerdere gebieden.

De voordelen op een rijtje

Er zijn honderdduizenden mensen, zowel jong als oud, die regelmatig gebruik maken van Whole Body Cryotherapie, vanwege de uitstekende gezondheidseffecten.Het voor korte tijd blootstellen aan extreme koude temperaturen zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar vitale organen en weefsels wordt versterkt. Bovendien zorgt de kou voor een verdoving, waardoor pijnklachten verminderen, ook op langere termijn.

Ook op het gebied van sport heeft deze therapie veel voordelen. Denk aan het versnellen van je herstel en voorkomen van blessures.

Internationale topsporters zijn laaiend enthousiast over Whole Body Cryotherapie. Christiano Ronaldo, Kobe Bryant, Serena Williams en Tiger Woods en vele anderen zijn overtuigd van de positieve resultaten bij hun sportieve prestaties.

Beauty & Wellness

En als laatste is cryotherapie op het gebied van wellness een populaire behandeling. Het wordt gezien als een goed bewaard geheim om jong te blijven.

Bovendien verbrand je 800 calorieën per sessie, verbetert je huid en vermindert het stress en slapeloosheid. Kortom, reden genoeg om de kou te trotseren op Scheveningen!

Delen

Bekijk ook deze tips

De longen uit je lijf rennen en…zwemmen!

Gezond aan Zee ook wel bekend als GAZ is de place to be als het gaat om je lichamelijke gesteldheid verbeteren. De beste fysio’s, diëtisten, osteopaten (ga zo maar door) werken letterlijk in hun prachtige kantoor aan zee en aan een gezonder Scheveningen! En met Gezond aan Zee Outdoor zijn ze hard op weg om iedereen ook nog eens een keertje zeer fit te krijgen. De Swim & Run training is een van de unieke trainingen die ze vanaf de maand November weer aanbieden!

Lees verder

Aan zee is het net werken

Een buitengewone zakenlunch, brainstormsessie aan zee of gewoon een leuke ‘get together’ met je bedrijf? Dan ben je op Scheveningen aan het juiste adres! Een vergadering is goed te combineren met een strandwandeling of een activiteit aan zee. Een nieuwe locatie waar je kan flexwerken of met je bedrijf kan vergaderen op Scheveningen is Flex+ by 7evens.nl op de Neptunusstraat!

Lees verder

Sport en strand

Er is niks beters dan sporten aan het strand. Even wandelen of hardlopen is op zich al een feestje aan zee. Maar als je wat extra slingers op dat feestje nodig hebt, dan kan je heel goed terecht bij LIVEPT. Deze personal training studio is van alle stranden thuis! Dus om fit deze zomer in te gaan, biedt deze tip je een steuntje in de rug.

Lees verder