Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

In de aanbieding: gezonde voeten!

Je kon afgelopen weekend al lezen over Linde en haar Natuurlijk Gezond praktijk. En je kan het misschien al raden, dat onze tweede lezers aanbieding voor de maand april daar mee te maken heeft! Hoe leuk is dat? Dus doe jezelf en je voeten een plezier, en lees even mee.

Natuurlijk bewegen

Zoals je al hebt kunnen lezen is ons lichaam ooit ontworpen om te overleven in het wild, maar de input die we ons lichaam geven is nu zoveel anders. We zitten oneindig op een stoel, rijden overal met de auto naartoe, we dragen schoenen die onze voeten ontzettend lui maken en vragen af en toe een heftige sportieve activiteit van ons lichaam.Door dit levenslang verkeerde gebruik van het lichaam worden sommige spieren zwak, andere spieren overbelast en weer andere spieren te kort of te lang. Hierdoor veranderen de standen van je gewrichten en zal je lichaam klachten kunnen gaan vertonen die eigenlijk heel logisch zijn. Artrose, rugklachten, spierblessures, bekkenbodemklachten, diastase van de buikspieren, hoofdpijn, voetklachten en ga zo maar door.

Maar niet alles is kommer en kwel, want het goede nieuws is dat je met Linde je spieren weer zo kunt herstellen dat ze werken in optimale lengte en je lichaam weer uitgelijnd kan bewegen. Je kan je lijf weer vaardigheden aanleren die het nodig heeft om al haar cellen gezond te maken en gezond te houden.

De aanbieding op de voet volgen

En om je een duwtje in de rug te geven, krijg jij deze maand bij Linde een consult voor gezonde voeten voor...de helft van de prijs! Als dat geen cadeau is om je op de been te houden, weten wij het ook niet meer.

Maar wat houdt dit consult precies in? Tegenwoordig zitten onze voeten hun hele leven verstopt in schoenen en is de grond waarover zij bewegen vlak en voorspelbaar. Dit zorgt ervoor dat onze voeten niet meer natuurlijk gezond zijn en vervolgens kunnen er allerlei klachten ontstaan. Tijd dus voor een consult om je voeten op een natuurlijke manier te herstellen!

Wist je dat wanneer je voeten pijnlijk zijn dit een risicofactor is voor klachten aan knieën en heupen? Je voeten zijn de basis van je lijf. Natuurlijk gezonde voeten zijn de basis voor natuurlijk gezond bewegen en een natuurlijk gezond lichaam.

In het consult GEZONDE STERKE VOETEN leer en ervaar je van alles over je voeten. Je krijgt alle tools mee om je voeten weer gezond en sterk te maken. Dus stuur een mail, fax, bel, rooksignalen, alles mag. Geintje natuurlijk, gewoon even mailen of bellen naar Linde dat je een Buitengewoon consult wilt en hoppa, voor je het weet sta je zo weer op goede voet met jezelf!Delen