Buitengewoon
Scheveningen

Herfst aan zee

Wat is er te doen op Scheveningen? Of je nou op Scheveningen woont of voor een dagje naar Scheveningen komt. Wij hebben tips! Hier vind je 365 dagen per jaar Scheveningen op z'n leukst!

Indiburn en meer feest aan zee

13 juli 2018 - Indiburn, een samensmelting van muziek, kunst en vermaak. Over een paar dagen is het weer zover dan staat het strand in vuur en vlam bij Beachclub Indigo! Een festival als geen ander, nou ja een beetje dan misschien. Het is namelijk in stijl van Burning Man, maar dan met een Indigo twist, kortom trek je verkleedpak maar uit de kast voor dit feest van het jaar. Of waag een dansje bij een ander leuk feestje van deze altijd originele strandtent!

Indiburn


Voor één dag is Indigo een eigen staat. De brandende zon, nachtelijke vuren en een groots feest waarbij je zintuigen overuren zullen draaien.

“Denk performances, kunstinstallaties, avontuur, bring your own food bbq’s, marktjes, (live) muziek en nog veel veel meer.”

En uit eigen ervaring kunnen wij je vertellen dat dit feestje echt de moeite waard is. Er zijn niet zoveel kaartjes meer over, dus wees snel en vier 14 juli dit feest mee aan zee!

OH! SO 90's

De enige échte ‘90s party van Den Haag. Bigger, better en meer badass. Met dit jaar nóg meer gekkigheid dan je gewend bent. Waaronder het OH! SO 90s DJ TEAM én de resident DJ’s van De Tempel. Muziek van toen, nu om je oren!

Britney Spears, The Backstreet Boys en meer van dit genre klinken je als muziek in de oren. Een springkussen of een optreden van Def Rhymz waren er voorgaande jaren, dus we zijn zeer benieuwd wat we dit jaar zullen aantreffen bij de altijd originele Beachclub Indigo 4 augustus!Delen

Bekijk ook deze tips

Winterse duik

Het is nog een beetje ver weg, maar toen we de uitnodiging kregen voor deze events wilden we jullie niks onthouden. En omdat iedereen ook al druk plannen aan het maken is voor kerst en ander feestelijk gebruis, mag dit zeker niet op je agenda ontbreken. Want hoe nu beter het nieuwe jaar in te gaan (nog maar dagen!) dan een frisse duik?

Lees verder

Marathon langs het strand

Altijd al een echte marathon willen lopen? Of liever eentje bekijken en aanmoedigen mag natuurlijk ook! Dan hebben we goed nieuws, want er komt (alvast in het kader van goede voornemens) eentje aan in 2018, en ook nog eens langs onze mooie kust. De Scheveningen Zandvoort Marathon is de enige echte kustmarathon van Nederland.

Lees verder

​Het Scheveningen van Tony Lutz

Tony Lutz brouwt echt Schevenings bier, maar waar gaat hij nu graag een drankje drinken op Scheveningen?

Lees verder